5 grunner du mister muskler

Å legge på lean muskel er den staude kampen for mange en treningsøkt. Å få den magiske kombinasjonen av riktig mengde vekt trening, kroppsvekt øvelser, proteininntak og kardio trening er mye lettere sagt enn gjort. Så vanskelig som det er å legge på muskelen, er det alltid forvirrende å se at folk gjør de samme gamle feilene som resulterer i rask muskelttap. Mye som en jule middag, det tar en alder å nå det ferdige produktet, men langt mindre tid for å se alt forsvinne.

Slik sørger du for at musklen din forblir nøyaktig hvor den skal:

1. Du spiser ikke nok

Ikke vær redd for ekstra kalorier. Den forkerte typen kalorier kan faktisk legge til ekstra magefett i midseksjonen, men du spiser rent og løfter vekter riktig og konsekvent. Det meste av det du spiser, skal konverteres til muskel. Hvis du er en naturlig magert fyr som ønsker å legge på muskelmasse, vil det bare være å spise 2000 kalorier per dag. Dette vil faktisk sannsynligvis bidra til tap av muskel som kroppen vil skifte til sultemodus hvor det begynner å kaste muskler for energi, det vil også resultere i at du lagrer mer fett for nødenergi. Så fortsett å spise, så godt og så ofte som mulig.

2. Du gjør for mye kardio

Det er tre måter at kardio kan stoppe muskelgevinstene dine: Hvis du gjør det for ofte, eller gjør det for lenge, eller gjør det på tom mage. Å gjøre en form for kardiovaskulær hverdag vil brenne for mange kumulative kalorier for å gi kroppen din det overskuddet det trenger for muskelmasse. Prøv å holde kardio økter om morgenen og gjøre dem kortere og med høyere intensitet i stedet for lange trukket økter som brenner opp kalorier som du kanskje ikke spiser nok til å erstatte.

3. Du ignorerer strekking

Det kan ikke være den morsomste måten å tilbringe tid på treningsstudioet, men strekk er en fin måte å øke muskelgjenoppretting og øke muskelens bevegelsesområde, noe som gir mer plass til at muskelfibrene vokser. Bare løfte vekter og ingenting annet vil øke risikoen for skade og sterkt begrense evnen til å bevege seg atletisk, noe som kan begrense vekstpotensialet.

4. Du holder deg til samme rutine

Å gjøre det samme gamle uken i, vil ukes ute i beste fall forhindre deg i å gi nye gevinster, og, og verste, føre til tretthet eller utbrenthet. Unnlatelse av å påføre nye utfordringer på musklene dine, for eksempel økt vekt eller antall representanter vil føre til stagnasjon, mens du presser deg vanskeligere enn du pleier å spore på muskelvekst i stedet for å stoppe den.

5. Du ignorerer kosttilskudd

Ikke at de er helt avgjørende, men å drikke en protein-og-karbblanding etter treningen, vil starte gjenopprettingsprosessen med en gang, fylle opp tapt glykogen og gi næringsstoffene som kroppen krever for å reparere muskel og vokse mer av det. Så ikke hopp over risten og bare vent på ditt neste måltid, det er viktig for å holde konsekvent vekst i gang.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar