5 grunner har du mannlige boobs

Innholdsfortegnelse:

5 grunner har du mannlige boobs - øVELSER 2023
5 grunner har du mannlige boobs - øVELSER 2023
Anonim

Det er en distinkt forskjell mellom pecs og manbopper, til tross for at de begge kan øke bryststørrelsen. Det de også har til felles er at de er begge gode indikatorer på hvilken slags fysisk form en mann er i. Manpokaler eller "moobs" er et fortellings tegn på noen som får noe galt. Ikke for å si at du må være i treningsstudioet hver dag for å fjerne dem, men du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å holde moobs i sjakk.

Brystvev - som både kvinner og menn har - fôrer av østrogenhormoner. Mens kvinner naturlig har flere østrogener, og menn naturlig har flere androgenhormoner, kan menn enkelt få østrogen-til-androgenforholdet i rot. Hva skjer når dette er tilfelle vi hører deg spørre? Du vil begynne å spire boobs raskere enn den mest populære jenta i ungdomsskolen.

Her er 5 måter å holde moobs ut av livet ditt for alltid:

1. Kontroller alkoholforbruket

Ikke binging på alkohol synes å være høyt på listen over mange en artikkel om hvordan å holde seg i form og sunn, men det er noe interessant grunnlag for hvorfor det bidrar til å avverge voksingen av uønskede mannlige boobs. Alkohol påvirker levers naturlige evne til å kvitte seg med økt østrogen. Pluss, phytoøstrogener (forbindelser som etterligner ekte østrogen i kroppen) er til stede i humle som brukes til å lage øl, og i planter involvert i fremstilling av alkoholholdige drikkevarer. Skader forårsaket av leveren din fra å drikke for mye alkoholpåvirkning hvor godt det metaboliserer hormoner. Hvis leveren din ikke virker effektivt, kan det begynne å konvertere androgener til østrogener, noe som vil resultere i en ganske feminin kiste.

Ny til bryst øvelser? Prøv dette brystet trening for nybegynnere å bekjempe noe hint av 'moobage'

2. Ikke engasjere seg i deprivation dieting

Hjerte kroppen din av tilstrekkelig ernæring som det krever, er en sikker brannvei for å få testosteronnivåene til å falle. Mens dette skjer, vil østrogenivåene forbli omtrent det samme. Mens noen menn utvikler bryster i tider hvor de skimper på mat, vokser andre ikke bryster før deres ernæringsnivå og matinntak går tilbake til det normale. Vanligvis referert til som "refeeding gynecomastia." Fenomenet ble først notert i 1945 i Journal of the American Medical Association, da menn frigjort fra fengselleirer fra andre verdenskrig vokste brystvev innen noen få uker med å gjenoppta et tilstrekkelig diett.

3. Slutte å røyke

Som om det ikke var nok grunn til å slutte å røyke. Prøv denne på størrelse - Kankere kan produsere hormoner til egen fordel og vekst, noe som resulterer i ubalanser i hormonene som kan føre til at brystene dine vokser. Dette er kjent som gynekomasti, og mens det kan oppstå som følge av ulike former for kreft, er lungekreft blant de vanligste årsakene til kreftrelatert brystvækst. Så kort sagt, slutte å røyke.

4. Kontroller vekten din

En litt åpenbar en, men det er ikke bare det faktum at mer fett vil uunngåelig sette mer chub på brystet, det kan også forårsake ødeleggelse på din muskel-til-fett-forhold. Som forholdet mellom fettvev og magert vev øker, produserer kroppen flere østrogenhormoner og mindre androgenhormoner. Resultatet av dette er ofte noen ganske tvilsomme "flabby pecs".

MF-veiledningen om hvordan du får et større bryst

5. Nyt av urteprodukter

En studie fra 2007 i New England Journal of Medicine viste at når de brukes topisk, kan te-treolje og lavendelolje-vanlige ingredienser i sjampo, lotioner og såper føre til gynekomasti. Nei, dette er ikke fordi de er produkter som pleier å bli mestet av kvinner mer, men et resultat av de rene oljene etterligner østrogenaktivitet og duller effekten av androgenhormoner tilstede i kroppen.

Populært emne