5 grunner til at Yorkshire er det beste stedet for en mann å kjøre

1. Det vil ta dine øyne

Fra Robin Hoods Bay til Dales åpninger, må du ha dumbbells i hodet ditt for ikke å gjenkjenne Yorkshire som et vakkert hjørne av verden. Og hvilken bedre motivasjon er det for å komme seg ut av sofaen enn en tromme rundt landskapet så fantastisk at den vil gi en brann av patriotisk stolthet i magen din? Du er helt bortskjemt for valg når det gjelder bemerkelsesverdige løpestier i Yorkshire - Scarborough strandpromenaden (bildet) og North Yorkshire Moors National Park er to for å komme i gang.

2. Det vil holde deg på tingene dine

Hvis det er åssprut, fartlekstrening eller bare ren kjøring som du har oppe, har Yorkshire variert landskap fått alt dekket. Forbered deg på gjørme gjennom det tøffe terrenget i fylkets egen Tre Peaks-utfordring (Pen-y-Gent, Whernside og Ingleborough), eller slå på asfalten og følg en av ruttene som ble brukt under Tour de France 2014. Tauene langs Leeds og Liverpool-kanalen gjør også noen flotte økter, så lenge du bor på Yorkshire siden selvfølgelig.

3. Du holder deg godt tilpas med det beste

Vil du ha bevis på at du kan trene i en idrettsutøver i Yorkshire? Se ikke lenger enn fylkeets vanskelige sportslige stamtavle. Det er hjemmet til nåværende County Cricket-mestere Yorkshire CCC, så vel som de all-erobrende Rugby League-gigantene Leeds Rhinos. Champion-triatletter Brownlee-brødrene hagler fra Leeds, men hvis du går for en løp rundt i gatene i Sheffield, kan du være heldig nok til å støte på Team GB-helvetehelten Jessica Ennis-Hill. Å, og for ikke å nevne, hvis Yorkshire var et land, ville det ha blitt ferdig høyere på medaljebordet ved OL i 2012 enn i Australia, Sør-Afrika og Jamaica. Det må være noe i vannet ...

4. Det er noe i vannet

Du vil ikke løpe langt uten å holde på hydrering. Heldigvis produserer Yorkshires reservoarer noen av landets reneste drikkevann, noe som er ideelt for drivstoff, og perfekt for å tjene den fortjente øl på slutten av ruten. Ingenting smaker som et klapp på ryggen som en mesterlig Tro Pale Ale fra Leeds's Northern Monk Brewery.

5. Du kan fylle ørene dine med lokale lyder

Vi snakker ikke om fuglesang på Ilkley Moor eller krasj av bølger i Whitby. Stuff din iTunes med rock-hymn fra født og avlet grafisk plaget Tykes, som alle kaller selve landene du er rasende svette over sitt morsland. Her er bare et par som får pulsen opp:

Arktiske apekatter, "når solen går ned"

Kaiser Chiefs, "Jeg forutser en opprør"

Cribs, "Menns behov"

alt-j, "venstre hånd fri"

Def Leppard, "Animal"

Pulp, "Common People"

(Header image: Flickr)

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar