5 grunner til å elske noen for mye dræper kjærligheten

Innholdsfortegnelse:

5 grunner til å elske noen for mye dræper kjærligheten
5 grunner til å elske noen for mye dræper kjærligheten

Video: 5 grunner til å elske noen for mye dræper kjærligheten

Video: 5 grunner til å elske noen for mye dræper kjærligheten
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Kan du noen gang elske noen for mye? Så spennende som et nytt forhold kan være, å kutte en elsker med din kjærlighet vil gjøre mer skade enn bra!

I motsetning til kjærlighetshistorier, kyllinger og episke dikt, er det en ting å elske noen for mye. Hvis du ikke vet når du skal slutte å smøre noen, risikerer du å skyve nyfødt kjærlighet bort.

Mange mennesker er avhengige av å elske for mye og smothering en partner uten å realisere det. Og mens de gjør dette, ignorerer de alle advarselsskiltene, og blir fullstendig tatt av vakt når partneren forlater dem.

Du må huske at så spennende som å være i et nytt forhold er, må du se ditt skritt. Selv om det ikke er noe galt med å dusje partneren din med kjærlighet, er det en fin linje mellom å være oppmerksom og kvelende.

Ikke bli blindet av kjærlighet og lær å være oppmerksom på signalene. Når du hele tiden krysser linjen i partneren din toleranse og irritasjon, vil partneren din trolig vise telltale tegn at nok er nok, og at de trenger deg til å vende tilbake.

Noen av disse tegnene inkluderer, men er ikke begrenset til, å trekke forsvinner handlinger på deg, og gjør unnskyldninger for å bryte datoer, og som en siste utvei, bryter med deg!

Hvorfor elske noen for mye skyver dem bort

Smothering noen med kjærlighet, viser ikke at du elsker dem. Snarere viser det tegn på usikkerhet og egoisme. Det er ikke noe galt med å brette din signifikante andre med din underjordiske kjærlighet og oppmerksomhet, men å krysse den fine linjen og krysse inn i regionen med smothering er lettere enn du tror.

Mange sier at årsaken til at de myrder sine kjære, er fordi de er redd for å miste dem. Men nesten alltid, sannheten er, jo mer du kveler dem med kjærlighet og oppmerksomhet, jo lengre unna drifter du dem.

Når du virkelig tenker på det, betyr ikke å elske noen at du må puste nakkene sine og holde tapper på dem hvert minutt av hver dag. Kjærlighet er ment å være sjenerøs og troverdig. Hvis du ikke kan tilby din nye kjærlighet disse grunnleggende, så er du ikke klar til å være i et forhold. [Les: 15 subtile og sjokkerende tegn på en hemmelig kontrollerende kjæreste]

5 grunner til å elske noen for mye dreper kjærligheten

Å elske noen, vil ha det beste for dem, selv om det betyr at du ikke får det du vil ha. Her er fem store grunner til at for mye forkjøling vil presse din nye kjærlighet bort.

# 1 Ingen ønsker å miste sin frihet

Wing clipping er handlingen med å trimme en fugls flyfjær slik at den ikke lenger kan fly. Ikke gjør dette til personen du elsker. Når du klemmer sine vinger, tvinger du dem til å bli festet til deg. Ved å smothering dem med for mye kjærlighet, tar du bort deres frihet. Dette betyr at de ikke klarer å ta avgjørelser uten at du brenner hull i baksiden av hodet.

Ved å miste din partner, ignorerer du helt hva de vil ha for seg selv. Du må gi din kjære en sjanse til å være fri, selv etter at du er gift. Dette betyr ikke at du blinder øye med utenomjordiske forhold. Det betyr ganske enkelt at de skal ta avgjørelser uten frykt for at du kommer ned hardt på dem. [Les: 20 tydelige tegn på et kontrollfreak!]

Ikke plasser den personen du elsker i et forgyldt bur, for uansett hvor fantastisk det er, er det et uunngåelig fengsel som ingen person burde måtte leve i. Ikke klipp din nye kjærlighets vinger som ingenting godt vil komme ut av det. La dem få sin frihet, og hvis du virkelig er ment å være, vil du være sammen uansett hva.

# 2 Stunt forholdet er vekst

Smothering noen vil stunt, ikke bare forholdet er vekst, men din partner er også vekst. Dette gjelder når det gjelder dating noen nye, spesielt hvis dere begge er unge. Du må gi deg selv og din partner muligheten til å være to separate personer. Du må også gi den andre personen tilstrekkelig tid og plass til å akseptere deg i deres liv, uansett hvor mye du elsker hverandre.

Å elske noen betyr å respektere deres behov og ønsker og ikke tvinge livsstilen din til en annen person. Med mindre din partner er klar til å fullt ut akseptere deg i hans eller hennes liv og forandre sine vaner for å gjøre rom for deg, kan du ikke bryte ned døren og invitere deg selv. Respekter din partners individualitet og stamp ikke hans eller hennes vekst. Du må respektere partnerens ønsker og ønsker og la forholdet vokse seg selv på egen hånd.

Hvis du myrder din nye kjærlighet med noe de ikke ber om, vil du utvilsomt komme deg ut som trengende og grådig, og du kan satse på den nederste dollar du vil være singel igjen på kort tid.

Å bygge det perfekte forholdet tar tid, og du må huske at hvis du skynder ting og prøver å ta kontroll over partneren din, vil du aldri få det forholdet du ønsker etter, da det alltid vil bli stunted. [Les: 16 grunner hvorfor du er så lett tatt for gitt av din elsker]

# 3 Stifle deres uavhengighet

Du vil ikke gi din signifikante andre den viktige sjansen til å være hvem de er hvis du smeder dem med for mye oppmerksomhet. Beslutninger de gjør må involvere deg, enten de vil eller ikke. Fra enkle ting som når du skal hoppe inn i dusjen, til hva de vil ha til middag, for å bestemme om du skal gjøre en karriereflyttning til et annet land, slår du bort partneren din sjanse til å være uavhengig når du er konstant i deres ansikt.

Det siste du vil gjøre er å undertrykke den personen du elsker. Du må gi dem uavhengigheten av at hvert menneske trenger å ta sine egne beslutninger og vokse til den personen de var ment for å være. Hvis du prøver å begrense den nye kjærlighets evne til å ta valg, er det bare et spørsmål om tid før de begynner å innse at hele livet er et fengsel, og de vil gjøre alt de kan for å kaste seg fri. [Bekjennelse: Jeg er en kjæreste som er for trengende og klamrende!]

Det er ikke noe galt med å dele tiden din med noen andre og være en del av livet som skifter beslutningsprosesser. Det er imidlertid en forskjell mellom å tvinge deg selv på din nye kjærlighet og gi dem sjansen til å invitere deg. Ikke kvel din nye kjærlighetens uavhengighet da de skal løpe for åsene.

# 4 Kjennskap raser forakt

Kjendis raser forakt, og så mange par vil fortelle deg kjedsomhet også. Alle trenger plass. Selv gamle ektepar setter pris på å tilbringe litt tid vekk fra hverandre. Fravær gjør det absolutt hjertet vokse fonder som det gir din partner sjansen til å savne deg. [Les: Går fraværet hjertet blir fonder eller vandre?]

Mesteparten av tiden har folk en tendens til å sette pris på hva de har når de er borte fra det, og forholdene er ikke forskjellige. Hvis du myrder din kjære med for mye oppmerksomhet og forsømmer å gi dem den mye trengte plass og tid bortsett fra deg, vil du uunngåelig invitere forakt og en kjedsomhet. Dette betyr ikke at langsiktige romanser er kjedelige. Det betyr bare at de to partiene har funnet ut hvordan å balansere fredelig plass og kjærlighet uten å smitte hverandre.

Hvis du er med noen nye, vil du gjøre det bra å huske at det å være i et forhold er en delikat balansehandling som tar tid og krefter å mestre. Gi din nye kjærlighet litt plass og la ham få sine gutter, natt eller ute med jentene, uten å måtte komme hardt på partneren din. Husk at kjennskap er foraktet, så gi hverandre plass og tid til venner og hobbyer utenfor forholdet. [Les: 25 må-følge forholdsregler for vellykket kjærlighet]

# 5 Det viser desperasjon

Når du myrder en ny kjærlighet, vil du utvilsomt komme deg ut som trengende og desperat, selv om du ikke er. Husk alltid at ingen vil være i forhold til noen som ikke kan stå på egen hånd. Du må ta på seg selv for å være uavhengig og bevise ikke bare din nye kjærlighet, men for deg selv at du kan takle ansvaret for å være i et voksent forhold. [Les: 13 klamrende kjæreste tegn og måter å unngå å være en]

Kjærlighet krever tillit, og hvis du ikke kan gi din partner plass uten å måtte spille 20 spørsmål, viser du tegn på å være usikker. Ikke bare det, din nye kjærlighet vil tro at du ikke er i stand til å håndtere å være alene, og at du er redd for å miste dem.

Ingen ønsker å være med noen som kommer av å være gal og trengende, så vær forsiktig så du ikke mister partneren din ettersom den kommer til å være desperat, en helt uattraktiv kvalitet for å ha en venn.

[Les: Den komplette veiledningen til å elske noen uten å smitte dem]

Så mye som du elsker partneren din og elsker å være rundt dem hele tiden, husk at å elske dem for mye og kvele dem, vil bare kreme dem. Og underveis, vil du ende opp med å kreve deg selv.

Anbefalt: