5 grunner Bristol er den perfekte Chillout City

Ethvert TV-show du har sett med en tjener eller bonde, vil ha tatt med et manglet forsøk på en Bristol-aksent, sannsynligvis av noen som er utdannet på RADA. Hvorfor ikke høre det gjort riktig av den virkelige avtalen? Forvente å bli kalt "min cocker sparrow" eller "min luvver" i butikker, og sørg for at du sier "skålstasjon" når du kommer av bussen. Brizzle er en sprekkende byferie - her er den mager fra en renraset Bristolian.

1. De grønne greiene

Bristol er virkelig grønn. Og jeg snakker ikke om skunk (selv om Daily Mash en gang hevdet at en "tåke" omsluttende Bristol hadde en sterk aroma av cannabis). Bristol er den europeiske grønne hovedstaden for 2015, så det er det perfekte stedet å få litt godt West Country luft i tette lungene mens du går langs Avon eller gjennom flotte parker og skoger. Gå over Clifton Suspension Bridge fra den massive åpne grønne plassen som er Downs til rullende Ashton Court eiendom, sjekke ut den fantastiske utsikten langs elva.

2. på sykkelen din

Du føler faktisk ikke at du tar rumpa i hendene når du sykler i Bristol fordi det er Storbritannias første sykkelby og en av Europas mest sykkelvennlige destinasjoner. Bristolians elsker en god tur, og med mange sykkelutleieprogrammer som Cycle The City, er det ingen unnskyldning for ikke å komme inn i salen. Velg mellom tømmerbølgende riverside stier, sykkelstier i sentrum av byen og spennende, slamspredt moro på spesialbyggede skogspor.

3. Drikk opp din zider

Hver Bristolian tenåring kutte sine drikkende tenner på scrumpy, sa til å bli laget med rotteinfisert vann fra Avon. I dag finnes det mange mye bedre cider-alternativer på steder som Bristol Cider Shop, Coronation Tap i Clifton og flytende båt-pub The Apple.

4. Vintage shopping

St Nicholas Market, en bygning i Grade I, ble bygd i 1741 og er den siste 1800-tallets bygning i sitt slag. Rolling Stones spilte her på 60-tallet, og du vil fortsatt finne rikelig med brunt sukker (beklager) på kaffeleverandører stiplet hele veien. Det finnes forskjellige markeder på forskjellige dager, alt fra økologisk mat til gaver, og i den tilstøtende Glass Arcade finner du mat fra hele verden. Hele området er en koselig og sjarmerende Dickensian time warp hvor timene vil fly forbi.

5. Hule malerier

Den pulserende Stokes Croft er den mest sammenhengende graffitied stedet i Bristol, inkludert noen vintage stencils fra Bristol innfødt Banksy. Ekte fans kan også ønske å komme til forstaden Bedminster (kjent som Bemmy til lokalbefolkningen) for å besøke North Street Upfest urban kunstgalleri. Hvis du har lyst til å se hva annet de lokale annonsene gjør, går du til Park Street - som ble listet for Great British High Street Award i 2014 - for en rekke indie butikker.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar