5 Spørsmål du må spørre etter en Break Up

Et brudd kan skade oss, men det kan også gjøre oss bedre individer. Her er fem sjelsøkende spørsmål som hver og en av oss må spørre oss selv når vi kommer ansikt til ansikt med en oppbrudd.

Klikk her for å lese introduksjonen: 5 ting som bryter opp, kan lære deg om livet

Spørsmål 3. Har du noen overbærende styrke som kunne ha lagt til din knipe?

Vi overser ofte styrke som en mulig bidragsyter til vår undergang. Men dette kan også sees som en stor årsak til svikt, både i den profesjonelle og den personlige verden. For eksempel kan det være et tegn på perfeksjon å være en klistremerke for detaljer. Men det kan også betraktes som en voldsom vane som få ville kunne opprettholde på mellomlang og lang sikt. Å være for kjærlig, kan også anses å være for dominerende, eller være restriktiv for andres frihet.

Hvert forhold setter pris på en viss plass, og selv om relasjoner ser den konstante tilkoblingen som et tegn på å være hekta til den andre partneren, kommer det en tid da dette blir en irritasjon som kan kjøre et par fra hverandre.

Spørsmål 4. Er det en ekstern innflytelse som kunne ha forårsaket problemet?

Mange forhold bryter opp på grunn av forstyrrelser fra en søster, mor eller venn fra utsiden. Den ytre hånden kan forårsake ødeleggelse og ødelegge relasjoner på en subtil måte.

Og vi kan bare være i stand til å oppdage det når det er for sent. Hvis forholdet var viktig, må den eksterne kilden ha blitt tapt, for å redde forholdet. Selv kongelige ekteskap som prins Charles og Lady Diana, var ikke uten ytre påvirkning. Hver av dem hadde en viss mengde utendørsforstyrrelser som tok en tolv på deres kongelige ekteskap.

Dessverre kommer noen negative innflytelser ofte fra foreldre som ikke er i stand til å la sine voksne barn etablere sine egne relasjoner. Hvis du er noen som gråter på en outsiders skulder, kan du være en som er påvirket fra utsiden. Ta denne time-out for å kutte ledningen og utvikle din egen styrke, ellers kan du ha det samme problemet i ditt neste forhold.

Spørsmål 5. Er det noen andre blinde flekker som du ikke har lagt merke til?

Tross alt er sagt og gjort, forstår vi at alt skjer av en grunn. Siden dette er et blindt punkt for oss, kan vi trenge litt hjelp utenfor for å løse mysteriet. Vennligst be om tilbakemelding. En av de fine fakta i livet er at de fleste som blir bedt om råd, føler seg opptatt av at vi har vurdert dem verdig til å gi oss råd. Velg den rette personen for å gjøre æren. Å ha mer enn en kilde til rådgivning er en trygg måte å nærme seg problemet på. Hvis det er varierende synspunkter, vil en ytterligere mening sikkert kunne klare din tvil. Selv bedriftsverdenen benytter en 360 graders evaluering til stor effekt. Vi bør være sterke nok til å ta tilbakemelding, og bruk dette til å bygge oss selv.

Tross alt er vi ikke bare sosiale dyr som vil vokse og utvikle seg, men vi utvikler også skapninger som må være sterkere og arbeide smartere hvis vi også vil utvikle seg mentalt og følelsesmessig også.

Gledelig utvikling, og kan smerten du har opplevd gjøre deg en bedre person, og en mye bedre partner i fremtiden!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar