5 spørsmål å spørre når du velger et barnehage eller childminder

Fra rutiner til kvalifikasjoner, ta den mest informerte beslutningen når det gjelder barnepass

Det er et av de viktigste valgene du vil gjøre for deg og barnet ditt - men for første gang er de fleste av oss helt uforberedte. Instinkt spiller en stor rolle i å avgjøre om en person, barnehage eller barnepass passer for barnet ditt, men å stille de riktige spørsmålene kan hjelpe deg med å gjøre et mer informert valg av barnepass.

1. Hvilke kvalifikasjoner har du?

Kvalifikasjoner i barnepass er dypt beroligende. 'Det viser seg at en barnehage- eller barnehagearbeider har en god forståelse av babyens behov og hvordan hun skal utvikle seg,' sier Kate Groucutt, nestleder i nasjonal barnehage veldedighet The Daycare Trust. "Ideelt sett bør personalet ha minst et nivå tre i en anerkjent barnehagekvalifikasjon, for eksempel CACHE, NVQ eller NNEB."

En barnepike eller barnepike er mindre sannsynlig å ha kvalifikasjoner, men det er en god ide å sjekke at hun har et førstehjelpsertifikat og gode referanser.

2. Vil babyen min være trygg?

«Finn barnehagen eller barnepikeens Ofsted-rapport,» sier Kate. 'Dette vil fremheve eventuelle problemer med sikkerhet og velferd.' Du kan også få mye av å se barnevakt i aksjon. "Pass på at barn blir forlatt med rennende nese, gråt uten å trøste eller drifte om ukontrollert - du vil føle at en karriere er på ballen," sier Kate.

Instinkt spiller en stor rolle i å avgjøre om en person, barnehage eller barnepass passer for barnet ditt

3. Hva vil den daglige rutinen være?

En av fordelene med en barnehage er at barnets eksisterende rutine kan forbli den samme. På en barnehage kan hun oppfordres til å passe inn med de andre barna, for eksempel ta en stor lur etter lunsj, men personalet bør være fleksibelt mens babyen din tilpasser seg.

4. Hvordan blir jeg informert?

Planteskoler og barnepike bør holde en utviklingsrekord på babyen din. 'Dette kan sendes hjem så ofte, slik at du kan lese det. Du bør også kunne legge til detaljer også, sier Kate. «Barnet ditt vil også ha en nøkkelarbeider i barnehage, som du bør gå til med bekymringer.» Med en barnehage er det nyttig å ha en notatbok, så hun kan skrive ned hva barnet ditt gjør hver dag, inkludert hva hun spises og når hun er napped.

5. Hva med disiplin?

Grenser er avgjørende for å holde babyen trygg og glad, men avvike fra foreldre til foreldre og barnehage til barnehage. 'Noen barnehager er strengere enn andre, men den nøyaktige tilnærmingen bør beskrives i sine politiske dokumenter, som du kan be om å se, sier Lindsey Doe, direktør for barnehagebureauet Tinies. «Vær ikke redd for å hente opp hvordan de også håndter seg søte barn. '

Når du besøker en barnehage eller barnehage, hold øye med atferdshendelser for å se hvordan de håndteres. «Carer bør håndtere situasjoner på stedet, så fortsett,» sier Lindsey.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar