5 av de mest fantastiske graviditetsmeldingene

Så det er en rekke nye og svært unike måter å kunngjøre din graviditet der ute - og vi har avrundet våre favoritter

Kreative måter å annonsere at du er gravid, er definitivt trending akkurat nå. Glem Instagram bilder og Facebook-innlegg - det handler om videoen.McFlys Tom Fletcher og hans kone Giovanna var ganske kreative da de avslørte deres nyheter i Halloween-stil, og det er mange måter rekvisitter kan gjøre en kunngjøring ganske spesiell. Se om du er inspirert ...

1 The Rap

Dette paret valgte å rape (ikke deres forte) for å kunngjøre sine store nyheter. Inspirert av Toyotas Swagger Wagon, skrev paret roligt på videoen: "Vi har for mye swag for bare to av oss ..."

2 stave det ut

Denne super søte kunngjøringen brukte rekvisitter til å dele babynyheten - først og fremst en tavle. Vi elsker enkelheten og lydsporet.

3 Ansiktet sier alt

For kanskje den mest hjertevarmende videoen, filmet paret reaksjonene til vennene sine og familie da de åpnet en boks som avslørte nyhetene sine.

4 baby nummer 2

Det er ikke nødvendig å forlate den eldre søsken når det gjelder å kunngjøre graviditetsnyheter, da dette stopp-motion, bunting fest viser.

5 Teller granny-to-be

Det er den eldste ordspissen når det gjelder graviditet, men dette paret brukte det til den beste effekten å fortelle granny-to-be - så brukte videoen til å fortelle verden. Bare se hvordan de delte sine gode nyheter med Momma Lee. Var din mors reaksjon likevel nært til dette?

Har du en strålende graviditetsmelding å dele? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar