5 av de beste stilige og slitesterke mannens vesker

Vesker som ser bra ut og holder tingene dine uten å la regnet være i, utvikle hull eller bli dekket i muck i det daglige grindet, er som golddust. Vi har søkt ut de fem trendigste og hardest slitne holdalls, fra produsenter som kjenner stil og funksjon, er ikke hverandre eksklusiv.

1. Filson Tin Cloth Duffle Bag, £ 145

I over et århundre har Seattle-laget Filson tjent den hardeste av amerikanske utendørs menn med jakker, skjorter og vesker så tøffe at de kunne overleve et bjørnangrep. Så sikker er Filson i kvaliteten på sine produkter at du kan finne en livstidsgaranti på hvert stykke. Lykke til med å prøve å slå opp denne duffelen da, som kommer i tykt lerret med en paraffinbehandling for ekstra vanntetting.

2. Epperson Mountaineering Large Climb Pack, £ 199

Det siste stedet du vil ha ryggsekken din til å mislykkes på deg, er mens du henger utenfor siden av en klippe. Det er hva Montana fjellklatring kit selskapet Epperson regner med, uansett. Bortsett fra å være den vakreste pakken vi noen gang har droolt over, er denne fjellmannens sekk konstruert av tyngdevekst Cordura Nylon, med monster glidelås og spenner og har en usikker carabina på forsiden for å lukke alt opp.

3. Rains Holdall Bag Navy, £ 60

Über-cool dansk merke Rains bryr seg om to ting: holder det enkelt og holder det for alltid. Det er tenkningen bak dette ikke-oppstyr, ikke-breakable holdall. Laget av det samme slitne, vanntette materialet som går inn i Rains fantastiske regnjakker - og med anstendig pris - har dette gått rett oppe på toppen av vår Xmas ønskeliste.

4. Barbour Travel Explorer Holdall, £ 149

Fra skog-trampende deerstalkers til fortau-treading city hipsters, alle kjenner den berømte motstanden til Barbour's voks bomull jakke materiale. Nå kan du få den i posen form, med messing studs på undervognen for ekstra poshness. Det vi liker best om dette er at jo mer du prøver å slå den opp, desto bedre ser det ut.

5. Poler Stuff Rolltop Pack, £ 85

Poler Stuff danser på den vanskelige å finne linjen mellom slitesterk og skummel, med den raske utendørssporten og gjør en fantastisk motebarn. Denne rulleplaten er opplevelsesklar takket være den super sterke nylon med høy strekkfasthet - og det ser bra ut til å kaste på for din neste store byferie også.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar