5 av de beste tørr shampooene

Innhold

Vasking og tørking av håret kan virke som en umulig (og overbærende) oppgave i disse dager, og derfor bør en stor tørr sjampo ligge i hver mums badskap. Ikke bare vil det oppmuntre olje, gjenopplive limprøtter, injisere tekstur og bevegelse, men det gir oppholdskraft og grep til ponytails og updos.

Percy & Reed No Fuss Fabulousness Tørr Shampoo (£ 12, johnlewis.com)

Lys, luftig, denne skjønnhetsredaktørens favoritt tørr sjampo vil forvandle "dag gamle" hår raskt. Prøv å sprøyte gjennom lengder og ender også før du knytter håret opp, for å gi det mer grep og volum.

Philip Kingsley En More Day Dry Shampoo (£ 13.50, philipkingsley.co.uk)

Veldig lett (så det er ikke nødvendig å børste gjennom etter sprøyting og flott for fint hår), denne milde formelen hjelper med å rense hodebunnen og holde irritasjon i sjakk.

Charles Worthington Style Setter Dry Shampoo (£ 5,99, charlesworthington.com)

Den søte blå lupinpeptidet sukker opp uønsket olje og det grønne epleblomstret, violett og moskus duft gjør håret til å lukte guddommelig. Denne gir god grep også, så dobler seg som en styler når den sprøytes gjennom fra røtter til ender.

Klorane Gentle Dry Shampoo med havremelk (fra £ 2,75, escentual.com)

Flott for følsomme skalpeller og vil ikke tette røttene dine med hvitt pulver, så det fungerer bra på fint eller mørkt hår. Spray inn og børst gjennom hvis du trenger, og stil.

Sjekk ut de beste håroljene her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar