5 av de beste barnevennlige boutiquehoteller

Å bruke tid på stilige steder er enda mer spennende når du er en mamma (og det skjer ikke alltid så ofte som du vil). Bestill en nå - og ta med barna med deg! #har det fortsatt

Hvis du tenkte å tråkke på foreldrebanen, mente ikke mer spontane helger, tenk igjen. Storbritannia er heaving med stilige steder å bo der små er så velkommen som et glass Merlot på slutten av dagen. Enten du er ute etter en bubba-vennlig bolthole med ansatte som lykkelig vil holde øre ut mens du spiser i fred (husk det?) Eller hvem ikke vil heve et øyenbryn når din brød gjør seg hjemme, har vi avrundet opp noen av de beste tot-glade boutiquehoteller i Storbritannia.

1 Den nye foreldrenes drøm

Med en fullt bemannet creche for barn over tre måneder, som er gratis i to timer om dagen, hver dag i ditt opphold, baby lytter, barneklubb og kino, er dette det ultimate innen barnevennlige hoteller. Polarrian Bay Hotel ligger på en klippe med utsikt over Cornwalls uberørte Lizard Peninsula, og har 12 hektar med begrunnelse for å utforske, et svømmebasseng, tennisbane, idrettsbane, spa og to flotte restauranter.

Og fra sommeren 2018 tilbyr Polurrian også luksuriøse tre soverom, to bad, villaer som gir gjestene sin egen private plass samtidig som de fortsatt kan nyte hotellets fasiliteter. Husdyr er også velkomne. Et rom i hovedhotellet som sover to voksne og to barn koster fra £ 185 per natt med frokost. Villaene starter på £ 510 for en tre natt selvbetjent pause.

2 Den staude fave

Til tross for å være et av de mest luksuriøse boutiquehotellene i Storbritannia, er Babington House også overraskende og imponerende, barnevennlig. Ligger i det britiske Somerset-landet, er det hver eneste plomme gjemmer du kan forestille deg med overdådig interiør, et topp-Cowshed spa, to svømmebassenger, kino, tennisbaner og en fantastisk restaurant. For dine små er det The Little House, åpent daglig tilbyr creche fasiliteter for gjester. Hvor registrerer vi oss? Rom starter fra rundt £ 220 per natt som bor i Coach House.

3 Den viser hvordan det er gjort

Den luksuriøse Black Swan i Helmsley ligger i en av Yorkshires vakreste markedsbyer, og er "pappa" med barnevennlige boutiquehoteller. Hvorfor? Hvor starter vi .... barnas DVD-bibliotek og DVD-spiller i hvert rom, separat barns middagsmeny - Little Adults-menyen - men det som virkelig svinger det er de mini-badekåper de gir for dine littlies - hvor søtt er at? Men tror ikke voksen behov blir overset - det er en fantastisk inngjerdet hage, to flotte restauranter og en tearoom som ble kåret til 'Tearoom of Excellence i 2011 og 2012.

En kostnad på £ 25 per barn gjelder når barna dine deler et superior soverom med deg og barn opp til fire år er gratis når du sover i en barneseng. Rommene starter på £ 189 for et superior-rom.

4 Den nybegynner

Ligger i hjertet av New Forest, Hampshire, er Lime Wood bare 1,5 timer fra London, noe som gjør det til et perfekt hopp, hopp over og hopp målet for en mini-pause med brød. De små er godt ivaretatt - barnesenger er £ 10, ekstra senger er £ 30; Det er en barnemeny og sykler og scootere på lån. Plus barnevakt med en lokal barnepike kan ordnes for £ 55 en kveld med 48 timers varsel. Oh og vi nevner det er også et spa, med 10 (10!) Behandlingsrom. Ganske bokstavelig talt, himmelen på et hotell. En dobbel Eaves rom med plass til en barneseng, inkludert frokost og full bruk av spa, koster £ 255 per natt.

5 Det ekspertvalg

Ifølge Emma Barnett, grunnlegger av Totstoo.com, er Woolley Grange i Wiltshire go-to boutiquehotellet for foreldre med små bøsser. "Ikke bare har det et vakkert spa, med en fantastisk utsikt over den inngjerdede hagen, men personalet aksepterer familier uten restriksjoner," sier hun. 'The Woolley Bears Den har et team av briljant kreativt personale for barn, og selv om det er gratis, vil du gjøre det bra å bestille på forhånd, da det er enormt populært og de opererer med begrensede mellomrom.' Standard dobbeltrom / små suiter for to voksne og to barn begynner på rundt £ 200. Kjenner du et flott, barnevennlig boutiquehotell? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar