5 ernæringsfeil som du må unngå

Det er mer å nå dine mål enn å være en ivrig gym-goer. Tusen crunches om dagen kan gjøre deg sår, men absolutt ikke kan gjøre opp for et usunt kosthold. Riktig ernæring er en viktig faktor når det gjelder å nå dine treningsmål, og sportsnæringsforsker og personlig trener Scott Baptie hjelper oss med å dekke noen av de største feilene du kan gjøre på kjøkkenet.

Feil # 1: Unngå fett

Mange menn som ønsker å få shredded abs og kutte triceps, gjør ofte feilen i å unngå høyt fettmat til enhver pris. Troen på at å spise fettstoffer gjør at du får vekt, er ikke helt falskfett, inneholder mer enn to ganger kaloriene som protein og karbohydratkomponenter. Imidlertid unngår fett i det hele tatt ernæringsfeil # 1. Fett har en rekke ernæringsmessige fordeler, inkludert hjelpen i hjernens utvikling og absorpsjonen av fettløselige vitaminer A, D, E og K. Fett gir også linolsyre og linolensyrer - fettsyrene som kroppen vår trenger, men kan ikke produsere på deres egen. Prøv å velge avokado, nøtter eller laks, alle sunne kilder til essensielle fettsyrer som kroppen vår trenger.

Feil # 2: Forby bestemte matvarer helt

Mens noen matvarer sikkert gir flere helsemessige fordeler med færre kalorier enn andre, anser en mat som "god" eller "dårlig" en oversimplisering, en feil som Baptie ser gjort alt for ofte. "Det er ikke lurt å bruke et teppeoppdrag som" at maten er dårlig "uten å vurdere kostholdet som helhet. Det er ikke en eneste mat som er den eneste årsaken til vektøkning. 'Ifølge Baptie handler det om balanse. "Hvis noen spiser 4 barer sjokolade om dagen, litt fersk mat og ikke trener, er sjokolade dårlig? Sannsynligvis. Hvis noen trener regelmessig, spiser næringsrik mat og er i form, spiser sjokolade, til tider, dårlig? Sannsynligvis ikke. "Forbud mot visse matvarer kan føre til uimotståelig trang og overspising, så begrens dine usunne overbærenheter i stedet for å forsøke å eliminere dem.

Feil # 3: Stole på multi-vitaminer for ernæring

Selv om multivitaminer pakker næringsstoffer til en praktisk, lett å ta pille, bør de brukes til å supplere dietten, ikke danne hoveddelen av det, ifølge Baptie. Å ta en rask daglig dose av multi-vitaminer kan være fristende, men verdien som autentiske kilder til næringsstoffer gir, kan ikke replikeres i en kapsel. Bekymret for kalsiuminntaket ditt? Spis mer brokkoli eller nøtter. Tror du ikke får nok vitamin E? Legg til ekstra spinat til neste måltid. Å gjøre disse endringene kan ikke være like enkelt som å pille en pille om morgenen, men vil gi deg en sunnere og mer naturlig dose av disse vitaminene.

Feil # 4: La kalorier regulere kostholdet ditt

For lengst var kalorier alt vi visste om ernæring og vekt vedlikehold. I de senere år har vi imidlertid oppdaget at makronæringsstoffer er byggeklossene av kalorier og brenner kroppene våre med den energien vi trenger for å overleve. Nå vet vi alle om karbohydrater, protein og fett, de tre viktigste makronæringsgruppene. Det er viktig å forstå hvordan en kosthold på 3000 kalorier per dag som består av transfett og sukker, skiller seg fra en kosthold på 3000 kalorier per dag som kombinerer proteiner, fett og komplekse karbohydrater. Obsessing over hver kalori gjør for en ufleksibel, umulig å vedlikeholde diett, så les ernæringsetiketter og balanser dietten tilsvarende.

Feil # 5: Tro på markedsføringshype

Det blomstrende supplementsmarkedet er raskt å gjøre løfter om fett og muskeløkning, og forbrukerne er raske til å tro på dem. Men, ifølge Baptie, "om et tillegg var like effektivt som mange selskaper hevder at det var så ville det mer enn sannsynlig være ulovlig". Ikke gjør feilen med å fôre inn i markedsføringshype. Kosttilskudd kan være nyttig når det brukes riktig, men "nøkkelen til en god kroppsbygning er god ernæring, hvile, tålmodighet og intelligent trening", sier Baptie, så sørg for at dine daglige vaner er sunne før du stoler på noen kosttilskudd for å nå dine mål.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar