5 filmtemaer som vil overbelaste treningen din

Å føle at du er i hovedrollen i din egen film, er bundet til å hjelpe deg med å få aktive juice flytende. Vi spurte Menns Fitness team for å plukke sine favoritt lydspor for å lytte til mens de blir svette.

Kjøre

Max Anderton, leder av digitalt innhold "Det er så mye utrolig filmmusikk å velge mellom, men i stedet for å gå for en Williams, Silvestri eller Zimmer classic, er min go-to 80s sleazefest som er Kjøre. "Hvorfor er det så bra å trene?" Jeg hører deg gråte. Anledningen er i navnet - hvert spor (bortsett fra 50-tallet kvinnelige franske crooner nummer) inspirerer momentum, men i stedet for å knuse hodene og bryte hjerter, knuser jeg PBs og svetter. "

En gang i Kina

Joel Snape, assosieringsredaktørRocky? Inngangsnivå. Temaet til Jet Lis ikke-mer-kickass-trio av filmer om kinesisk folkemesse Wong Fei Hung er basert på en folkemusikk av Ming-dynastiet, og det har stått tidstesten av en grunn: det er en absolutt belter, alle trommer og rør og soulful sang. Det har dukket opp i en rekke former over filmer som Drunken Master (sang av Jackie Chan) og Iron Monkey (sang av en gruppe av søte barn), men gullstandarden er introversjonen som høres her, komplett med treningsstil 'Hah' lyder. Hvis jeg noen gang har en slags kamp hvor du kommer til å velge din egen walkout-musikk, er dette mitt valg. "

2001: En Space Odyssey

Ben Ince, nestleder "Episke orkesterstemmer er florerende på dette seminal sci-fi-lydsporet, men det er åpent, Richard Strauss '' Sprach Zarathustra '', som alltid bør fungere på spillelisten før treningsstudioet ditt (helst ledsaget av filmklippet av monkey skeleton-smashing antics) . Garantert for å få deg til å pusse deg på knebøyet, har det blitt brukt som walkoutmusikk av alle fra wrestler Ric Flair til Elvis Presley, så du er en anerkjent (og flamboyant) selskap. "

Frokostklubben

Thea de Gallier, digitalredaktør "Hvem kan holde seg stille når det er en 80-tallsklassiker som" Ikke glem meg om meg "? Dette lydsporet er det perfekte akkompagnementet til en rask tur, jogge eller tredemølle økt - de raske popbeats av 'Fire In The Twilight' og 'We Are Not Alone' vil ikke la deg miste tempoet. Og det er det. Mye. Reverb. Lukk øynene dine, og du kan løpe gjennom en hulhallen, omgitt av mennesker i appelsinbunnsvarmere. "

Tilbake til fremtiden

Max Anderton, leder av digitalt innhold "Dette kan ikke bli slått av noen liste over rousing filmlydspor. Rett fra ordet går det en stor hjelp av bombastisk lydstyrke. Pumpejern er vitenskapelig bevist * å være 82% bedre med kjørene til 'The Power of Love' eller 'Johnny B Goode' i ørene dine, og du kan selvfølgelig selvfølgelig sette inn deg selv i favorittscenen din hvis treningsstudioet blir litt mye .”

* Det er ikke, men det vil nok gjøre det mer moro.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar