5 Viktigste tegn på forholdskompatibilitet

Funnet den perfekte fangsten, og lurer på om de er den ene? Les videre for å identifisere tegn på kompatibilitet som peker på fremtidig relasjon lykke.

Det kommer en tid i hver diva eller studs liv når de må legge ned sine verktøy for handel, sette på sine fornuftige hoder, og tenke på å gi opp sin flørtende livsstil til fordel for et skikkelig forhold. Det er imidlertid langt vanskeligere å vurdere partnerens langsiktige egnethet enn å vurdere hvor mange poeng de scorer på øyet candy skalaen.

Hva er varmt og hva som ikke er

På en typisk kveld, spesielt når vino har flommet og folk ikke oppfører seg som vanlig, kan det være ganske enkelt å ende opp med å falle for noen som virker som det perfekte valget for en livspartner. Men neste gang du møter, med situasjonen tilbake til normalitet, kan de være helt forskjellige i karakter. I så fall vil det enten være åpenbart at det ikke er noen kamp der i det hele tatt, eller mer forvirrende, kampen er der, men bare ikke i den grad du tidligere trodde.

Signerer at du er kompatibel

Enten du har møtt på en kveld, gjennom venner eller hva som helst annen situasjon, er det visse tegn på kompatibilitet som plasserer et klart kryss i boksen til hvem det er som du prøver å adressere egnetheten til. Følgende liste beskriver fem av de viktigste tegnene.

# 1 En sans for humor. Så viktig denne, og mye undervurdert. Du kan ha den mest attraktive, erudite, intelligente, godt å gjøre og drevne partner på planeten jorden, men hvis du finner deg hjemme med å ha omtrent like mye som en undertaker med en pinlig utslett, har du åpenbart savnet på en nøkkelrelasjon ingrediens: humor.

Interessant nevner begge kjønn humor som en av de mest attraktive egenskapene i en potensiell partner. Og det er en god grunn til dette. Faktum er at livet ikke er en seng av roser, uansett din personlige situasjon, og det kaster ofte opp tøffe tider for å teste selv den stiveste løsningen.

På slike tider er en god sans for humor og et positivt utsikter ofte det mest effektive verktøyet vi har for å gjenopprette psykologisk orden, og i å håndtere de aktuelle problemene. Å ha en partner som kan løfte humøret ditt er et uvurderlig tillegg til hele relasjonspakken. [Les: 12 typer humor og hvordan de påvirker forholdet ditt]

# 2 Seksuell kompatibilitet. Dette er ikke et lett tegn for å skille seg tidlig, med mindre du har skrubbe av en rennende rotte! Det kommer imidlertid et poeng under forholdet hvor det blir fysisk, og så vil du kunne se hvor akkurat du begge er på det seksuelle spekteret. Og det er tre sider til dette bestemte spekteret: kvantitet, kvalitet og quirkiness.

Den første gjelder kjønnsfrekvensen som hver i paret foretrekker. Noen er en gang i uka kjærlighetsskapere, andre er tre ganger nattlige thrillere. Hvis kjøredisker ikke er kompatible, kan dette forårsake problemer nedover linjen. Kvalitet er ganske selvforklarende, og henviser til hvorvidt noen er en barmhjertig takknemlig person, eller en forsiktig og hensynsfull elsker. Quirkiness refererer til hvor eventyrlystne hver enkelt person er, enten en strengt en eller to posisjoner elsker maker eller en all-out seksuell cavalier.

Nå er sex ikke alt, det er sant, men for noen mennesker er det veldig viktig. Det bringer par tettere sammen, frigjør spenning, og bekrefter andre mindre fysiske deler av forholdet. Hvis noen av de tre nevnte ovennevnte feilmatching, så kan det stave problemer.

Så hvis du må bestille deg inn i neste års dagbok for neste sesong, eller må gå misjonær med lysene av når du foretrekker å skrike høyt og henger av lysekronene, så skiltene virkelig er Det er veldig bra. [Les: Hvordan lage seksuell kjemi og få det til å bli]

# 3 Delte interesser. Å ha felles interesser er ikke alltid en god ting. Avhengig av hvor mye personlig plass hvert individ i forholdet krever * og noen trenger mye mer enn andre *, kan en felles interesse bare være en annen situasjon som de ikke kan unnslippe.

Imidlertid er en felles interesse vanligvis ansett som en god ting. Det tillater en første fot i samtalen i de tidligere stadiene av forholdet, og gir et område som alltid kan dyppes inn, hvis samtalen aldri feiler. Det gir deg også et solid grunnlag for å bygge et forhold som strekker seg utover kortsiktige grenser av den typiske datoen, spesielt hvis det er noe som krever en viss tid og forberedelse.

Viktigst skjønt, det gir en plattform for å fortsette å utvikle forholdet ditt i senere år, og i å unngå fallgruvene til sofa potet syndrom.

# 4 Aspirasjoner. Det er et enormt problem som mange par opplever knyttet til den siste setningen i det forrige punktet - sofaen potetsyndrom. Faktum er at når noen kommer inn i rutinen for å være sammen, kommer noen par helt enkelt til å stoppe. Hvis begge er fornøyd med dette, da faktisk, er det et element av kompatibilitet der det ikke trenger videre kommentarer.

Det er imidlertid mer tilfelle at dette syndromet kommer til å bli gjennom inaksjonene til bare ett av paret, og det er her problemene starter.Det er viktig tidlig å ha en ide om din potensielle partners livsstil.

Ønsker de å klatre i de afrikanske toppene, eller er de glade for å klatre trappene til sengs på en kveld? Ønsker de å utvikle sin karriere til enhver pris, eller er de glade for å sitte på baksiden av kontoret og holde et tårn med meningsløst papirarbeid? Har de øynene på et stort hus med 10 soverom i et oppe og kommende nabolag, eller har de aldri sett utover deres mors kjeller?

Uansett hva deres livsmål kan være, hvis deres ambisjoner ikke passer dine egne, vil en av dere sannsynligvis bare få igjen. [Les: Hva hvert par trenger å snakke om å ha et godt forhold til]

#5 Kulturelle hensyn. Dette siste punktet dekker så mye bakken. Hvis noen kommer fra samme sosiale bakgrunn, er av samme nasjonalitet, samme religion, etc., har de åpenbart en kompatibilitet på andre ulikpar. På den annen side er vi alle ganske godt kjent med å si at "opposisjonene tiltrekker seg," og det er også mange som ønsker å bevege seg fremover og oppover ut av deres nåværende sammenhengende forhold.

Det viktigste å huske i sistnevnte tilfelle er da å få en klar forståelse av forskjellen, som du vanligvis kan gjøre online, og så sørg for at du er glad med hvordan de kan påvirke forholdet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med å følge noen bestemt tro eller praksis nå, selv etter at du har forsøkt å gjøre en innsats for å forstå det, vil du sannsynligvis aldri. Det kan til og med bli et poeng av strid og vrede.

Hvis du likevel er fornøyd med slike spesifikasjoner, og dine respektive etiske tilnærminger er ganske like, så bør kompatibilitetsnivåene dine være veldig sterke. [Les: 10 viktige FYIer for dating noen fra en annen kultur]

Å ha en klar forståelse av tegnene på forholdskompatibilitet kan bidra til at du gjør det riktige valget når det gjelder å slå seg ned med en potensiell livstidspartner. Ikke alle bokser må krysses, men sørg for at du er greit med de få manglende flåttene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar