5 MMA flytter hver mann skal bære

Innholdsfortegnelse:

5 MMA flytter hver mann skal bære - øVELSER 2023
5 MMA flytter hver mann skal bære - øVELSER 2023
Anonim

Enten du er en førsteklasses gym-goer, en aspirerende fighter som ønsker å forbedre ferdighetene dine eller bare en vanlig mann som er ivrig etter å unngå problemer neste gang ting sparker utenfor kebabbutikken, har disse MMA-teknikkene dekket deg.

1. Overhånd Høyre

Det kan ikke være det mest teknisk lydslaget, men for ren makt kan det ikke bli slått. "Ta hodet av midtlinjen ved å dukke den frem og tilbake," sier Grimshaw, som trener MMA på Urban Kings Gym i London. "Løft samtidig høyre hånd over toppen som om du bowlet en cricketskål, med sikte på å lande den på motstanderens hake." Hvis du kjemper southpaw (med høyre fot fremover enn venstre), bruk din venstre hånd i stedet.

2. Bak Naked Choke

En av MMAs vanligste innsending holder. "Når du står bak motstanderen din, legg armen rundt halsen, med sikte på å rette albuen opp med haken," sier Grimshaw. "Ta tak i motsatte biceps med hånden på kvelningsarmen, og slipp deretter den andre hånden bak halsen og trykk på til de klikker på. Hvis du er i en selvforsvarssituasjon i virkeligheten, kvel dem bevisstløs, legg dem i gjenopprettingsposisjonen og la dem våkne opp og innse den flautiske feilen i deres veier. "

3. Enkel-ben-takedown

En klassisk grapplingteknikk designet for å dumpe angriperen på baksiden. "Velg en av sine ben fra gulvet, så all vekten er på den andre," sier Grimshaw. "Når du har sikret beinet, kjør dem til bakken med skulderen nedover på låret."

4. Guillotin

Som navnet antyder, er dette en annen nakkebasert innsendingsklubb som vil sette motstanderen til å sove i sekunder. "Det er i utgangspunktet en typisk skolegangshodelås, men med trykk på begge sider av halsen," sier Grimshaw.

5. Double-Leg Takedown

Som en modifisert rugby takle, med samme sluttresultat som et enkelt ben. "Endre nivåer ved å gå frem og slippe ned til du kan pakke begge hender rundt motstanderens hamstrings," sier Grimshaw. "Med hodet av til den ene siden, kjør til motsatt side, løft dem av føttene og plant dem på ryggen."

Ashleigh Grimshaw forsvarer sin tittel mot Kostadin Enev på UCMMA 46 på The Troxy i London den 6. februar. Kjøp billetter her.

Populært emne