5 Livsendrende leksjoner du kan lære av anger

Beklager kan forlate deg og ønsker deg måter å slette fortiden din for alltid. Men det kan også lære deg de 5 viktigste leksjonene du trenger for din fremtid.

Beklager er når vi føler seg triste, skamfullt og skuffet over noe vi har gjort, eller kanskje ikke klarer å gjøre.

Beklagelse er en negativ følelse og derfor ofte svært vanskelig å håndtere.

Og likevel, for å leve livet til det absolutt fulle, er det viktig å forstå hva angrepet kan lære oss, og ikke bare dvele på negativiteten.

Min historie om anger

Mens jeg gikk gjennom et dilemma i løpet av mine tidlige tjueår, gjorde jeg noen få vanskelige feil og måtte håndtere den harde virkeligheten av å føle seg dristig.

På den tiden trodde jeg at jeg var ganske trygg og sikker på hvem jeg var som en person og en partner.

Jeg hadde klare regler om kjærlighet og relasjoner, og var veldig svart og hvit om hva som var rett og galt i kjærlighet.

Likevel, etter å ha datert min første kjæreste i over tre år, gjorde jeg * det jeg trodde var * nummer én uforglemmelige ting - jeg lurte.

Det var i løpet av denne tiden at jeg lærte mye om anger og hvordan det kan være en ekstremt drenerende følelse. Det kan suge deg inn, kaste deg rundt og spytte deg ut før du virkelig skjønner hva som har skjedd.

For ganske en gang etter at jeg lurte, og forholdet mitt endte, ble jeg sittende fast i en vortex av angst som førte meg til å svinge fra følelser til følelser, alt fra ekstrem skyld, fornektelse, skyld, sorg, bitterhet og selvfølgelig depresjon. Det var intens og vanskelig å se forbi disse dominerende følelsene.

Jeg nådde et ganske lavt punkt som ble stadig mer selvdestruktivt, og visste at jeg trengte en endring. Så sakte * veldig sakte *, men til slutt overbeviste jeg meg selv om at jeg ikke lenger kunne la angrepet forbruke meg. I stedet for å fokusere på det negative, valgte jeg å se på de andre formålene angrepet kunne tjene. Jeg prøvde å finne ut hva situasjonen kunne lære meg. [Les: 15 kjærester leksjoner din egen oppbrudd kan lære deg]

5 livslærdigheter angre kan lære oss alle

Det jeg oppdaget er noen ting som jeg tror de fleste som har snublet gjennom syklusen av anger, kommer til å innse.

Beklagelse kan gi mye verdifull informasjon, avhengig av hvordan du ser deg selv og situasjonen du er i, og her er noen fantastiske leksjoner som angre kan lære deg.

# 1 Beklagelse kan føre til innsikt om deg selv

Jeg oppdaget at angrepet har mulighet til å tilby en veldig nøyaktig og dyp forståelse av ens egen.

For eksempel begynte jeg å forstå den sanne grunnen til at jeg jukset. Jeg lærte at jeg ikke var så selvsikker som jeg trodde, og kunne ikke innrømme at min partner var verbalt og følelsesmessig fornærmende. Jeg var ikke sterk nok til å forlate mitt ikke-så-sunne forhold, og i stedet for å møte situasjonshode besluttet jeg å ta en rundkjøring måte å komme seg ut - jeg lurte og brukte det som en unnskyldning for meg selv for å avslutte forholdet . [Les: Hvordan slippe et forhold som gjør deg mer skade enn bra]

I stedet for å hate fortiden din eller ønske deg å endre den, prøv å forstå hva som førte deg til det øyeblikket, og konfronter det faktum at det er noe du trenger, men se etter andre måter å fylle det tomrummet på.

# 2 Beklager kan hjelpe deg med å unngå fremtidige feil

Gjennom angrepet finner du veldig enkelt ut hva vaner og atferd er usunn for ditt fysiske, følelsesmessige og åndelige velvære, og derfor hva du ikke skal gjøre i fremtiden.

Gjennom kampen med min personlige beklagelse lærte jeg hva som ikke var sunt å gjenta for å beskytte meg selv, og ikke å skade andre. Jeg visste at jeg ikke kunne håndtere en annen situasjon der jeg måtte konfrontere det faktum at jeg jukset. Å håndtere det en gang var nok, og derfor bestemte jeg meg for at jeg ikke ville bruke juks som en unnskyldning for å legge igjen et forhold igjen.

# 3 Beklagelse kan oppfordre deg til å handle

Vel, det er ofte lettere, og mindre intens å la situasjoner glide uten å håndtere dem på riktig måte, fortalte oss at det er viktig å ta opp hva som skjer i våre liv aktivt. Du bør ta dine egne beslutninger, og være selvsikker når du uttrykker det du trenger og ønsker.

I dette henseende burde jeg ha vært mer insisterende på å vokalisere mine forholdsproblemer med min partner, familie og venner, og ikke bare la dem fortsette til et punkt der den eneste veien ut * jeg trodde * var gjennom utroskap.

Likevel, i stedet for å iverksette tiltak for å løse det virkelige problemet, aksepterte jeg vondt fra kjæresten min og endte med å ta en beslutning om å jukse, noe som endte med å forårsake mye mer følelsesmessig turbulens for meg selv. I fremtiden har jeg blitt enige om at jeg aktivt vil ta opp problemer i mine relasjoner, i stedet for å la dem falle til vei. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

# 4 Beklagelse kan lære deg å tilgi deg selv

Beklagelse lærer oss veldig tydelig at folk gjør feil. Uavhengig av forventninger og standarder vi lager for oss selv, er vi bare menneskelige, og det er umulig å â € œget det riktig â € Â hver eneste gang.

Ved å gjøre feil lærer vi leksjoner, og ved å lære leksjoner vokser vi som enkeltpersoner. Og den største leksjonen å bli lært av anger er hvordan du til slutt tilgir deg selv for de valgene du har gjort.

Jeg skjønte raskt at grunnen til at jeg ikke kunne slippe av det som hadde skjedd, og fortsatte å sykle gjennom anger * selv etter det jeg hadde lært *, var fordi jeg ikke hadde tilgitt meg selv for mitt valg å jukse.

For å kunne gå fullt ut fra situasjonen og gi slipp på angrepet jeg var på, måtte jeg tillate meg å bli unnskyldt for det jeg hadde gjort. Det var den vanskeligste delen av å håndtere min angre, men definitivt det viktigste. [Les: Hvordan slutte å lyve til deg selv og møte sannheten i stedet]

# 5 Beklagelse kan være mange ting

Da jeg begynte å tilgi meg selv for å snyte, innså jeg at angrepet handler om hva du tar fra følelsene. Det kan være en rent negativ opplevelse der du plummet til svært lave nedturer. Men det kan også være en oppløftende opplevelse som lærer deg om deg selv, tvinger deg til å vokse som individ, ta ansvar og handling for hva som skjer i livet ditt, og lær å la ting gå.

De fleste føler seg angre på et eller annet tidspunkt i deres liv, men hvis du kan komme gjennom de aller første vanskeligheter og intensitet i følelsen og omfavne verdien i det angrepet tvinger deg til å se, kan det være en opplysende opplevelse.

[Les: 25 minneverdige leksjoner for å perfeksjonere din fremtid]

Ikke hater fortiden din bare fordi du har angrer. Ta imot det og overvinne det. Og hvis du velger å, akkurat som meg, kan du bruke anger å lære leksjoner som kan forandre fremtiden til det bedre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar