Fordelene med svømming vil overbevise deg om å grave ut de trunks

Hvis du vurderer de viktigste målene med et treningsregime - å gå ned i vekt, forbedre treningen og bygg musklene - det er få sportsgrenser som krysser alle boksene så tydelig som å svømme. På toppen av alt, gir svømming en treningsøkt i full kropp med minimal risiko for skade, noe som gjør det til et utmerket valg for trening. Men ikke bare ta vårt ord for det - vi snakket med tidligere internasjonale triatlete og Speedo-trener Annie Emmerson for å få en ekspert til å ta de viktigste fordelene med svømming.

1. Det vil forbedre din kardiovaskulær kondisjon

Et åpenbart sted å starte er at svømming vil gjøre deg fitter, spesielt hvis du gjør det ofte og få teknikken din nailed ned.

"Det er sant å si at jo bedre teknikken din er, desto mer vil du komme deg ut av svømming når det gjelder fitness, men fordelene er enorme, uansett hvilket nivå du er på," sier Emmerson.

2. Det bygger muskel over kroppen

Vi har alle sett i slakk-jawed beundring ved kroppene til olympiske svømmere. Mens noen runder av den lokale lidoen hver uke er usannsynlig å resultere i ekvivalente endringer i torso, vil svømming raskt gjøre musklene over hele kroppen større og sterkere.

"Noen mennesker har kroppstyper hvor de pakker muskler på raskere enn andre, men du må svømme mange miles for å forandre form og masse opp. Men det du finner er at svømming styrker musklene fra topp til bunn ganske fort. Du jobber med kjerne og ben, så vel som overkroppen. "

3. Skader er utrolig sjeldne

Med vannet som støtter kroppsvekten, er svømming en fin måte for alle å trene uten å sette stress på leddene dine.

"Det er den eneste sporten som er helt ikke-vektbærende, så det er veldig vanskelig å skade deg selv i bassenget. Du kan hente senebetennelse i skulderområdene, men det er veldig sjelden, og skadene vil være lavverdige. Jeg har aldri kjent noen andre skader i bassenget, egentlig. "

4. Det vil hjelpe deg å miste vekt

På grunn av bassengets vektbærende egenskaper, fungerer svømming som en utmerket måte for overvektige personer å trene uten å tøye kroppen. Det kan ikke brenne kalorier raskt som noe annet, mer intens, treningsøkter, men det vil få jobben gjort i form av vekttap.

"Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, vil svømming hjelpe, fordi du øker hjertefrekvensen," sier Emmerson. "Jeg tror ikke det er sporten som vil brenne de fleste kalorier, men når du vet hvordan du skal trene i bassenget og teknikken din blir bedre, kan du presse deg enda vanskeligere."

5. Det er ideelt for en mental break

Bassenget er det perfekte stedet å kutte deg fra resten av verden og slappe av.

"Selv når du går ut, er du alltid klar over biler, og det er det samme på sykkelen. Bassenget er et veldig trygt sted å være. Ikke bare fordi ingen kommer til å løpe over deg, men fordi du ikke trenger å bekymre deg for noe - du kan slå av og psykisk stress. "

6. Det forbedrer fleksibiliteten din

Mens svømming ikke strekker deg så effektivt som yoga eller Pilates, vil bevegelsesområdet som er involvert i svømming, forlenge musklene på en måte som kan gjøre leddene mer fleksible og hjelpe til med å gjenopprette.

"I bassenget må du være rett - du strekker hele kroppen din," sier Emmerson. "Jeg tror definitivt det har en terapeutisk effekt når det gjelder å strekke kroppen."

7. Det vil gjøre deg bedre på andre idretter

Hvis du er en ivrig løper, syklist eller en hvilken som helst annen idrettsutøver, vil det gjøre din forestilling en god verden for å legge til svømming i rutinen din. Som en lavtrengende øvelse som bygger kondisjon og styrke, samt å bidra til utvinning, kan svømming få stor effekt på din foretrukne sport, på elit eller amatørnivå.

"Da jeg trente for hendelser - triathlon, duathlon eller bare å kjøre - jeg var alltid en mye bedre idrettsutøver da jeg svømte," sier Emmerson.

"Tilbake i 2001 tilbrakte jeg hele vinteropplæringen for å forbedre min svømming. Jeg svømte seks dager i uken, minst to timer om dagen, og så kjørte jeg den halve maraton i Bath og smadret den. Jeg kjørte 1 time 17 min eller 18 min, og så kjørte jeg en 1 h 13 min. Løp. Det var ingenting i løpstrening som foreslo at jeg skulle løpe så fort. Du må sette det ned til min svømming. Jeg vet det er en eksepsjonell historie - du kommer ikke til å kunne svømme 12 timer i uken - men det hadde en enorm effekt på kjøringen min. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar