5 Øyeblikkelige oppvarmingsløsninger for koldere treningsøkter

1. Topp på protein

Få en start på utvinning med en dose whey protein en halv time før du trener. Forskning publisert i tidsskriftet Medicine & Science In Sports & Exercise fant å ta 20g valleprotein 30 minutter før motstandstrening kan øke kroppens metabolisme i så mye som 24 timer etter treningen, og bidrar til å øke skjoldbruskfunksjonen, beskytte mot fallende testosteron og kick- starte muskelproteinsyntese.

2. Drikk kaffe

En koffein hit kan gjøre langt mer enn bare sparke deg ut av søvnig mind-funk. En treningsøkt kan bidra til å forberede kroppen din til å brenne 15% mer kalorier etter trening, ifølge spansk forskning. Andre studier viser at det kan øke blodstrømmen til musklene for bedre utholdenhet og redusere oppfattet muskel smerte, slik at du kan presse utover grenser for tretthet. Den perfekte blandingen? En dobbel espresso 30 minutter før treningen.

3. Prime Your Grip

Håndleddene er den mest sårbare delen av kroppen din når du trener, så varme dem opp med en enkel gripstyrker mens du venter på koffein å treffe. Forskning fra det olympiske treningssenteret i Colorado fant 90% av atletiske skader på håndleddene oppstår når de er i en dorsifleksert stilling, som de gjør når alt skjer fra press-ups til frontkremer, så forbered musklene og leddene i hendene og underarmer for action med tre sett med ti sakte reps på hver hånd mens du klemmer en grepstræner.

4. Visualiser hver øvelse

Mentalt varme opp musklene dine ved å øve treningen i tankene dine mens du går til treningsstudioet. En amerikansk studie fant folk som visualiserer treningsøktene sine, hadde en 13% økning i styrke. Å forestille musklene dine som trekker sammen med hver øvelse, kan gjøre den elektriske impulsen sendt fra hjernen til muskelen mer effektiv og sammentrekningene mer kraftige.

5. Trykk på Play

Du trenger ikke å være en glad hardcore-fan for å komme i sporet for en høytempo-trening. Lytt til musikk med 130 slag per minutt eller høyere kan redusere følelser av tretthet og hjelpe deg med å komme deg klar til å angripe treningen. En studie fra Brunel University funnet musikk positivt påvirket muskel utholdenhet og kardiovaskulær trening med opptil 15%. Så ta din 130bpm plukke fra Calvin Harriss "Sweet Nothing", Drake's "Make Me Proud" eller vår plukke, AC / DCs headbanging klassiske "Highway To Hell". Eller ta vårt råd og plugg inn i disse metal sangene, som har vist seg å gjøre deg dypere av fitnessproffene på Menns Fitness magazine.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar