5 instagrammer som vinner på vinteren

Bilde: Cody Townsend / Instagram

For mange av oss er vinteren en årstid av dyster, duggregn og deprimerende mørke morgener. Men for folk som tilbringer mesteparten av tiden i snøen, er det en sesong med skjønnhet.

Vi skure Instagram for å finne noen av de beste vinterinspirasjonene der ute - og hvis det ikke gjør at du vil investere i noen snøsko og ta opp nordisk ski, vet vi ikke hva som vil.

Cody Townsend

Gore-tex schmor-tex. Hvem trenger det skit når du har Captain America, The Hulk, Iron Man og Thor, som holder deg beskyttet. Selv om det var litt vanskelig å strekke ut til tider, må den voksne versjonen av teltet mitt fortsatt være i produksjon. % uD83D% uDCF7: @chrisrubens på vår Stewart, BC-turskyting for "Conquering the Useless."

Et bilde lagt ut av Cody Townsend (@codytownsend) på

Profesjonell skiløper Cody Townsend er så vant til snø som han ikke trenger teltet til å være laget av svært teknisk vanntett materiale - "Gore-Tex, Schmore-Tex" i hans ord. I stedet valgte denne pro snøstormbattleren et telt utsmykket med noen av de beste superhelter, og kanaliserte sin egen supermakt: selvoppvarmende føtter. Du ville ikke fange oss uten støvler i de arktiske klatrene.

Mark Sollors

Mens du reiser rundt Nord-BC, kom vi over denne skogen som så ut som det hadde blitt truffet med en snøfreser fra alle retninger. Å vokse opp, vi kalte disse snøkåpene, men jeg hadde aldri sett dem til denne ekstreme. Bilde av @aaronleyland mens vi skyte for @burtonsnowboards-filmen "13". # live4snow @ prototourwinters

Et bilde lagt ut av Mark Sollors (@marksollors) på

Sammenlignet med disse "snøspøkelsene", ser snømannen din sannsynligvis litt svak ut. Snowboarder Mark Sollors kom over noen spøkelsesstabler med snø i British Columbia mens han filmet en film for Burton Snowboards. På en eller annen måte tror vi den vi bygger i hagen (så snart vi får en sprinkling av snø), stemmer ikke overens med disse.

Ryan Creary

Per - Niseko lokal. Hokkaido, Japan.

Et bilde lagt ut av Ryan Creary (@ryancreary) på

Mountain sportsfotograf Ryan Creary snappet dette bildet av en mann som heter Per i Japan, med noen veldig frostige dreadlocks. Våt hår vil fryse og muligens fange seg i temperaturer under frysing, men forsyner Per holdt hans dreads tørr, det er all sjanse han har rømt denne snøstormet med et fullt lokkhode.

Cristoffer Collin

% UD83C% uDDF8% uD83C% uDDEA

Et bilde lagt ut av Christoffer Collin (@wisslaren) på

Den svenske fotografen Christoffer Collin gjør det meste av skiftende skandinavisk lys for å fange en blanding av snødekte landskap og slående solnedganger som denne. En blikk på hans Instagram vil få deg til å smugle opp i en hytte som er eksklusivt innredet med minimalistiske IKEA-elementer.

Sascha Estens

Mens månens formørkelse kan ha blitt dekket av en stor svart sky på skyggen fjell og bedre sett fra byen! Vi ble ikke skuffet å sovne under denne stjerneklare natten. @ccmoats #tetons #jackson #wyoming

Et bilde lagt ut av Sascha Estens (@rabbithopfilmssascha) på

Wyoming-baserte videograf Sascha Estens legger ofte inn imponerende, stjernekunstige utsikter som dette på hennes Instagram. Hvis du ikke bor i Jackson Hole, kan du fortsatt prøve deg på en stjerneskudd som dette - alt du trenger er en klar kveldshimmel og et kamera med en anstendig nattmodus. Vi kan imidlertid ikke hjelpe med fjellene. Beklager.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar