5 uønskede matfrie måter å kurere en drapsmager på

Innholdsfortegnelse:

5 uønskede matfrie måter å kurere en drapsmager på - øVELSER 2023
5 uønskede matfrie måter å kurere en drapsmager på - øVELSER 2023
Anonim

egg

I tillegg til å være en lett fordøyd mat som er forsiktig på din sannsynligvis skjøre mage, er egg også pakket full av godt gammelt protein. Dessuten, takket være deres store mengder cystein, bidrar eggene til å dryppe alkoholens rester.

bananer

Har du gått litt for langt på den frie champagnen på arbeidsfestet og kastet opp? Bananer skal være din nye beste venn. De er viktige for å få kalium raskt inn i systemet, og er milde på magen. På toppen av dette gir de også essensielle elektrolytter du vil ha mistet under din kraftige drikkesøkt.

Grønn te

Du kan ikke gå galt med et sted med grønn te. Pakket med antioksidanter, som holder kroppens celler og organer sunne, det er flott for leveren og hjelper kroppen å komme seg raskere. Feil kvalm? Kan være syk? Legg et snev av lavendel eller rosmarin til grønn te for å raskt berolige magen din.

Kokosnøttvann

En populær bakrus kur, og med god grunn. Kokosvann er utrolig fuktig og en liten kartong inneholder mer kalium enn en banan - en viktig ingrediens hvis du vil begynne å føle deg selv igjen. Det er også praktisk at det er litt smaksatt. Vi har alle vært i den posisjonen der du vet at du må holde drikkevann, men det går bare ikke ned og mangel på smak gjør det kjedelig å drikke. Kokosvann gjør det mindre av en chore, forutsatt at du ikke har noe imot smaken av kokos. Selvfølgelig.

Suppe

Nei, det er ikke bare for når du er forkjølet og ikke kan bli plaget til å gjøre noe annet. Suppe er også en god sunn bakrus kur. Saltet som finnes i kylling eller tomatsuppe hjelper deg med å beholde vann, og hvis du har fått oppkast, trenger du natrium og kalium i kroppen din for å hjelpe tilbake elektrolyttene tilbake til baseline. I tillegg vil saltet gjøre deg tørst, noe som vil oppmuntre deg til å få mer rehydrerende H2O i kroppen din.

Populært emne