5 Halloween kostymer til montøren Gent

Innholdsfortegnelse:

5 Halloween kostymer til montøren Gent - øVELSER 2023
5 Halloween kostymer til montøren Gent - øVELSER 2023
Anonim

Det er den tiden på året igjen. Kort-shorts været er over, og med avgang fra solen er det på tide å lette opp karbentellingen og begynne å bulking for vintermånedene.

Eller er det? Faktisk nei det er det ikke. Fordi det er en siste avenue for den seks-pack-aktiverte genten å vise seg før det er på tide å bryte ut festlige hoppere og eggnog, og den tiden er Halloween. Her har vi valgt de fineste kostymealternativene for fitter chap - og for de som allerede tenker på neste år, vil treningsplanene få deg der. Bare ta det med på fløtekaramellene, OK?

Den funksjonelle: Spartansk

Enkel, elegant, klassisk - og alt du trenger er et rødt ark og noen sandaler. Dette er virkelig en titt som egner seg til chiselled leanness av chap som foretrekker funksjonell trening. Hvis ideen om moro er en pull-up-pyramide og en kettlebell pustestige, så frokost hjertelig - i kveld spiser du på Haribo.

Få utseendet: De 300 trening alene vil ikke kutte det - du vil ha et program som kombinerer høy intensitetsintervall arbeid med tung løft og en diett som passer. Les vårt intervju med Mark Twight, leder trener på begge 300 filmer, for å få ideen.

Den massive: Bane

Var du født i mørket? Støpt av det? Nei? Ikke bekymre deg - alt du virkelig trenger å se ut som Batman's arch-nemesis er en maske, en vest, en fleece-lined jakke (valgfritt) og en aksent som ingen kan plassere. Husk, nå er ikke tiden for frykt … oh, vent, nei, det er det.

Få utseendet: Tom Hardy trente med ex-marine Patrick 'P-Nut' Monroe, som foreskriver "muskelsignalering" - for å få flere oppslag i løpet av dagen, med fokus på perfekt form, for å la armene dine vet at de trenger å vokse. Prøv det med chin-ups og dips, også.

The ladykiller: Thor

Hvis din Tinder-profil inneholder ordene "blonde" og "underarmer", er dette ditt valg: bare få deg en plasthammere, projicere stemmen din litt, og du er borte. Merk: gjørikke Gjør det litt der du smadrer ditt tomme glass på gulvet når du vil ha en annen drink mer enn en gang. To ganger, topper.

Få utseendet: Trener Michael Knight fikk Chris Hemsworth til guddommelig form med et jevnt kosthold med tung løft, kettlebell-bevegelser og industrielt volum kyllingforbruk. Se hele greia her.

Den hårete: David Hasselhoff i Baywatch

Hirsutes deg, sir? Hvis du ikke er manscaping sorten, omfavne den og gå retro med et antrekk som krever lite mer enn et par røde shorts og en overveldende følelse av selvtillit. Bonus: I årene som kommer, kan du kanskje parlay din etterfølgende popularitet til en vellykket sangkarriere. I Tyskland.

Få utseendet: Glem lang, langsom avstand svømmer - karrieren til en (fiktiv) livvakt er definert av hvileperioder spredt med raske sprints. Å bygge brølende skuldre og en kjerne som ser bra ut under alt det håret, prøv denne sprint-svømming treningen fra Alastair Brownlee.

Den gigantiske: The Hulk

Den ultimate mesomorfen. Hvis bryst og armer dag skjer tre ganger i uken for deg, er det nå din tid - bare ta en shedload av grønn kroppsmaling, rive et par shorts, og ha på det. Merk: dette kan bli kaldt på vei hjem.

Få utseendet: Med mindre du har tilgang til en CGI-pakke, glem den fulle Ruffalo - du må tenke mer Ferrigno-æra. For den største bang-for-din-buck V-form tilgjengelig, bruk trykk-trykk. Den lar deg håndtere mer vekt enn den strenge skulderpressen, mens du bygger opp skuldrene, brystet og til og med kjernen din. Ikke glem å rope 'Arnold' på hver rep - det vil hjelpe deg med å løfte flere (studier venter).

Populært emne