5 Hair-Raising Movie Stunts av Pro Stuntman Gordon Alexander

Innholdsfortegnelse:

5 Hair-Raising Movie Stunts av Pro Stuntman Gordon Alexander - øVELSER 2023
5 Hair-Raising Movie Stunts av Pro Stuntman Gordon Alexander - øVELSER 2023
Anonim

En nailbiting stunt-sekvens er en av de viktigste delene av en vellykket actionfilm, og en mann som kjenner dette bedre enn de fleste, er profesjonell stunt-utøver Gordon Alexander. Hans siste rolle i Mannen fra U.N.C.L.E. så den skrøbelige Scot-spranget fra en brygge til en bevegelig båt - men det er barns lek for Gordon, som kuttet tennene sine med Jackie Chan på kinesiske kampsportfilmer. Vi spurte daredevil å fortelle oss om det - og velg fire andre filmstunts han elsker.

1. Mannen som ville være konge

Stuntman Joe Powell sto inn for Sean Connery i denne farlige scenen, hvor hans karakter Daniel Dravot plummet til sin død fra en taubro. Powell falt 30 meter i kløften på en seng av papp og madrasser, men faren var ekte - hvis stillingen hans var enda litt av, eller hvis vinden plukket opp, ville han ha savnet madrassbufferen og falt til døden.

2. mannen fra U.N.C.L.E.

"Jeg hoppet fra en brygge til en liten Fletcher fartbåt drevet av Armie Hammer," forklarer Alexander. "Jeg måtte kjøre lengden på bryggen og teste den slik at jeg klarte å hoppe og fange den akselererende båten. Baksiden av den var flatt med ingenting å holde fast på, og filmskapet tok bets som jeg skulle ende opp i Themsen. Jeg klarte å spike det på første gang, men jeg tror det var mer hell enn dommen! "

3. Indiana Jones og den siste korstog

Stuntman Vic Armstrong sto inn for Harrison Ford å hoppe fra en galoppende hest til en tank. Alexanders dom: "Det er en ballsy stunt, og et stort hopp!"

4. Intervju med en vampyr

En spesielt farlig stunt-sekvens fra arkivene ser skuespillere i brann mens de løftes på ledninger. Brad Pitts karakter Louis uttaler en voldsom hevn på vampyrer som har forrådt ham, og stuntpeople Andreas Petrides, Nick Gillard og Lee Sheward tapper varmen.

5. Mannen med den gyldne pistolen

Ambulans mannskap, dykkere og kraner var på standby som Loren "Bumps" Willard kjørte en AMC Hornet opp en worringly rickety utseende tre rampe på 40mph, og utført en perfekt 270 ° fatrull over elva.

The Man From U.N.C.L.E er tilgjengelig på digital nedlasting, Blu-ray ™ og DVD nå.

Populært emne