5 raske, enkle frisyrer for hektiske morgener

Enkelt, ikke oppstyr, men fortsatt catwalk-verdig, og ingen vil noensinne vite at du har hatt natten fra helvete ...

Hvis du har brukt mer av din natt på å gjøre 'shh-pat'-rutinen enn å sove, og morgenen prøver å overtale din pjokk ut av Spiderman PJs, vil du sette pris på disse raske hårfiksene.

1. Teksturert teaser

Du kjenner de morgenene hvor du har våknet opp med et slynget barn som ligger på puten din, og håret ditt ser litt mer "senghodet" enn vanlig? Rul med den tekstur, fordi du er sammen med en midtseparasjon, det er alt du trenger for en rask, øyeblikkelig stil. Hvis håret ditt er flatt og livløst, øker du tekstur og kropp ved å sprøyte L'Oreal Professionnel Tecni Art Texture Dust (£ 13, hqhair.com) i håndflaten din, gni sammen og ruffe hendene dine gjennom håret ditt fra rot til tupp .

2. Sideflettet

Sideflettet kan ikke bli slått for å skjule et mangfold av moms synder. Ingen tid til salongredskap? Ikke noe problem, split ends og frizz kan glattes ut og skjules fra synet. Ingen tid til å vaske og tørke? Spritz med litt tørr sjampo for å oppdatere røttene eller bruke en stylingkrem gjennom røttene og ender for å snu håret fra fettete til slanke, deretter trekk håret til den ene siden, flett og fest med et hårbånd.

3. Den disheveled bun

Dette utseendet kan kastes om igjen i sekunder, noe som gjør det til å lete etter mødre på rulle. Velg din avskjed - et skarpt midtparti, en sideskille, grovt skilt med fingrene, eller trukket av ansiktet ditt - og bunter endene til et hår slips eller hvis du har ekstra minutt, vri grovt rundt og pin med grep.

4. Den rene og elegante siden

Hver sesong gir sideskillingen et utseende. Hvorfor? Fordi du skifter avskjed er den raskeste måten å endre og oppdatere utseendet ditt, og legger til en glamorøs kant med liten innsats. Jo dypere avskjed, desto større innvirkning vil ditt utseende ha. Fest endene til en hestehale, bun eller en flett.

5. De dovne bølgene

Litt fremover tenkning kan spare deg minutter om morgenen. Før du trykker på puten (eller fôringskvället), vri håret inn i en høy toppknute, ta den ut om morgenen, børst eller rake gjennom med fingrene, og du har ingen innsatsbølger. Lett som det.

6. Kort hårløsning

Tenk Anne Hathaway, Charlize Theron, Michelle Williams. Prøv sideparting og slicking kort hår over med styling krem ​​eller serum - den ekstra bonusen er at låsene dine ikke trenger å være rene for at dette skal fungere.

Du kan også spray i tørr sjampo eller teksturiserende spray og legg høyde til toppen for et mer strukturert utseende.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar