5 viktige spørsmål hver løper skal svare

Gil "Coach G" Cramer har kjørt i 16 år og en profesjonell trener for 14. Han er en kvalifisert Pose teknikkinstruktør og en sti entusiast, som spesialiserer seg på å hjelpe folk å finne kjærligheten til å løpe ved å forhindre skader og forbedre styrke og utholdenhet. Så han er godt rustet til å fortelle oss fem ting som alle løpere burde vite før de legger sin første fot fremover.

1. Er jeg hviler riktig?

"Den beste hvilen lyver ikke foran TV-en og ser utallige gjentakelser av venner med et kar av Marks & Spencer's Mini Bites, men aktiv hvile - lav intensitet, lav pulsaktivitet som for eksempel å gå på en yogaklasse eller ta en tur i parken, sier Cramer. "Aktiv hvile er viktig. For hver trening skal du bruke minst en femtedel av den tiden igjen i aktiv gjenoppretting. Hvis du ikke fullfører treningen, føler du deg bedre enn når du startet, kommer kroppen din ikke til å bli frisk. "

2. Trener jeg på riktig tidspunkt for å nå mine mål?

"Hvis du ønsker å slå ditt personlige beste, løp om morgenen etter en sunn frokost - vil du være frisk fra en god natts søvn, næret og mentalt fokusert. Middag trening er en fin måte å gjøre deg selv mer produktiv fordi en kort kjøretur rundt parken hjelper deg med å refokusere for ettermiddagen fremover. Kjører på slutten av dagen er best for å brenne ekstra kalorier - en kveldssesjon kan bidra til å brenne av eventuelle ekstra kalorier igjen fra dagen, og opprettholde en høy metabolisme godt inn i natten. "

3. Er jeg Hydrating Effektiv?

"Når du kjører, forveksler folk ofte en tørr munn med dehydrering. De drikker mye væsker, men føler seg fortsatt tørst. Det er fordi hydrering handler om hvor mye væske du har i ditt celler, ikke mengden væske i kroppen din. Vann kan ikke komme inn i våre celler alene, det trenger elektrolytter - mineralene som regulerer kroppens væskebalanse. Nøkkelen er å kunne fortelle når kroppen din faktisk trenger væske (kramper er det vanligste tegnet du er dehydrert), samtidig som du opprettholder den rette balansen mellom væsker og elektrolytter. "Sportsdrikker og kokosnøttvann inneholder rehydrerende elektrolytter, som også noen matvarer inkludert bananer og oliven.

4. Kan jeg forstå hva kroppen min sier til meg?

"Kjenn forskjellen mellom hard og myk smerte. Myk smerte, som pustenhet, kan styres under økten. Svært smerte, ofte forårsaket av skade eller sykdom, er kroppens måte å fortelle deg å stoppe. Når vi beskriver "treffer en vegg", opplever vi ofte myke smerter som går bort når vi slutter å trene. Du vil ikke engang komme så langt hvis du opplever hard smerte. "

5. Betaler jeg nok oppmerksomhet til terrenget?

"Naturlige overflater som gress og sand er gode for å bygge styrke i ledd, sener og ledbånd, samtidig som kroppens evne til å tilpasse seg miljøet økes. Hvis du har trent på stier, bør det ikke være et problem å gå på en liten stein mens du kjører. Kroppen din vil instinktivt vite hvordan du skal justere for å unngå stor skade. Syntetiske overflater som tjære, betong og løpespor er gode for fartarbeid. Du kan bruke tredemøller til å teste treningen din ved å knuse opp hellingen, men fall ikke inn i fellen med å bruke tredemølle hele tiden. Kjører skal være morsomt. Hvis du sitter fast på innsiden på et lite gummibelte, svetter og panting som en MP, som sender utgiftskassen, slår den på objektet. "

For fem flere må-svar spørsmål for løpere, sjekk ut Coach magazine. Finn din gratis kopi av Coach Magazine her

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar