5 Klare tilbakemeldinger fra en følelsesmessig utilgjengelig mann

Det er ikke lett å gjenkjenne en følelsesmessig utilgjengelig mann. Men hvis du ser forbi hans glinske perfeksjon og se noen av disse tegnene, er det på tide å gå bort!

Huller du ditt hjerte og sjel til å gjøre forholdet ditt ditt og fornemmelse at du ikke blir det samme i retur?

Vi har alle spilt det kjedelige spillet hvor vi svømmer og faller for den perfekte mannen, bøyer seg bakover for å få ham til å legge merke til deg og innser for lite for sent at han er helt utilgjengelig følelsesmessig.

Dette er spesielt frustrerende når du virkelig liker ham og vil ta forholdet til neste nivå. Oftere enn ikke, vil følelsesmessig utilgjengelige menn være alt for moro og spill, men når du begynner å styre forholdet til å bli noe mer seriøst, går de i gang for åsene.

De tre hovedtrekkene til følelsesmessig utilgjengelige menn

Så hva setter egentlig en mann inn i kategorien "Motivlig utilgjengelig"? Vanligvis har de en tendens til å vise tre grunnleggende egenskaper.

#1 Først av alt har de en tendens til å være dårlige kommunikatorer.

Dette betyr at de ikke er villige til å dele sine tanker og følelser med deg og foretrekker å holde ting låst.

#2 Deretter pleier de å være fulle av unnskyldninger. Enten det forklarer hvorfor han måtte avbryte på deg igjen, eller fortelle deg hvorfor han bare ikke kan se seg selv begå akkurat nå, vil han være full av grunner til hvorfor han ikke kan gi deg det du trenger.

#3 Til slutt har gutter som er følelsesmessig utilgjengelige en tendens til å løpe fra alvorlige forpliktelser. De avskyr langsiktige planer og velger å unngå diskusjoner om fremtiden, uansett hvor godt forholdet går.

Dessverre er menn med følelsesmessige problemer aplenty. Mesteparten av tiden er det vanskelig å luke dem ut fra massen av andre kvalifiserte bachelorer på markedet. Fra en søt investeringsbanker i dyre skreddersydde sko, til en sexy dykkerskole i en form som passer til våtdrakt, er menn med følelsesmessige problemer overalt. Alt kommer ned til prøving og feiling, og hvis du er uheldig nok til å fange en mann med følelsesmessige mangler, må du bare takle det. [Les: 10 sikkert signerer fyren du er dating har frykten for engasjement]

5 klare forsøk på en følelsesmessig utilgjengelig mann

Heldigvis er det noen tidlige advarselsskilt som du kan være oppmerksom på. Ved å fange disse tegnene tidlig, vil du være i stand til å redde deg selv hjertesorg og drama som kommer med å danse en følelsesmessig forkrøpet mann. Med mindre du har det bra med forholdet som har en utløpsdato, må du huske på at du ikke bør få et blikk øye mot disse røde flaggene.

# 1 Big Talker

Det første røde flagget som han er følelsesmessig handikappet er når du begynner å merke at han er ingenting, men alt snakkes. Menn som disse liker å snakke om seg selv. Ikke gjør feil med å snakke med å være stolt av ens prestasjoner. Det er ingen skade i å ta stolthet i en prestasjon.

Lær å merke seg de subtile forskjellene mellom de to. For eksempel er det ingenting galt når han sier, "Min artikkel om den politiske og religiøse situasjonen i Gaza ble nylig nominert til en leserens valgpris. Fingers krysset jeg vinner.â € Â Men hvis han sier noe som, â € œJeg vet at artikkelen min er sparke, og det er på tide at jeg får anerkjennelse for mitt arbeid. De andre dusjposene som står opp mot meg, står ikke en sjanse. La oss feire i kveld.â € Â [Les: 16 grunner til at kjæresten din er så slem]

Menn som er følelsesmessig utilgjengelige har en tendens til ikke bare å skryte av seg selv, men legger seg uberørt på en piedestal. Han vil også ha en tendens til å skryte av materialistiske ting som mengden penger og ting han har, innflytelsesrike folk han vet, hvor mye han brukte på sin siste gadget og andre latterlige ting som ikke burde bety noe.

Å snakke stort strekker seg også til tomme løfter. Han vil gjøre en million løfter og følge opp på ingen. Eksempler snakker om weekend getaway planer, og når det kommer til selve planleggingen, vil det være unnskyldninger for hvorfor han ikke kan gjøre det, lovende å dukke opp på en familiehendelse og deretter avbryte i siste øyeblikk og mange flere. Oftere enn ikke, bruker menn som disse mye tid på å snakke om seg selv for å heve sin status i andres øyne, og når det kommer til å faktisk utføre gjerningen, flak ut.

# 2 Attention Whore

Menn med følelsesmessige mangler elsker også spotlighten. Når det gjelder dem, er det ikke noe som er beskjedent eller å ta et skritt tilbake og la noen andre legge seg i rampelyset. Deres ego er vanligvis stort og dette forhindrer dem i å være beskjeden, selv om det er bare et øyeblikk. Det er ikke noe galt med å være komfortabel i ulike sosiale omgivelser, og hvis du finner en mann som er en sosialguru og kan komme sammen med mennesker fra alle turer av livet, så bra på deg.

Du må imidlertid kunne skille mellom en oppmerksomhetshore og en sosial sommerfugl. Når en mann er en massiv oppmerksomhetssøker, er det stor sjanse for at han søker validering for noe, eller prøver å kompensere for en mangel. Oppmerksomhetshorere viser vanligvis forskjellige utfall av sjalusi, narcissisme, arroganse og lav selvtillit. Hvis du finner det vanskelig å tro at massive oppmerksomhetssøkere vil gi deg sorg i fremtiden, husk at når en mann ikke er komfortabel og fornøyd med seg selv og må søke validering fra andre, vil han sannsynligvis ikke være fornøyd med deg heller . [Les: 16 oppmerksomhetshår tegn til å passe på!]

Over tid kan han flytte oppmerksomheten fra seg selv til deg og forventer at du overholder visse normer og standarder som han legger ut, og hvis du ikke klarer å overholde hans regler, vil han dumpe deg. Vær alltid oppmerksom på at når en mann måler sin egenverdi basert på hvor mange komplimenter han får fra andre, er han sannsynligvis ikke moden og sikker nok til å være den som er han, og vil ikke kunne gi deg den følelsesmessige stabiliteten du ønsker.

# 3 Shady History

Det er ingen benektelse at følelsesmessig utilgjengelige menn pleier å ha tvilsomme fortid. De opplevelsene de har gjennomgått, kan ha ubevisst ført dem til å oppføre seg som de gjør i nåtiden. Innenfor de første flere ukene av dating han, bør du kunne skaffe indikasjoner på en skyggefull historie, spesielt fra detaljer som har å gjøre med hans tidligere forhold.

Å vite hvorfor og hvordan han var singel da han møtte deg, kan forklare hvorfor han oppfører seg som han gjør. For eksempel, hvis han ble traumatisert på grunn av en utrosmann, er det ikke overraskende at han vil ta det sakte med deg. Gi ham den tid og det rommet han trenger for å fullt ut stole på deg hvis det er tilfelle. Men hvis du hører gjennom vinranken eller fra hestens munn at han var den som gjorde all lur, ta opp skjørtene dine, løp ned i solnedgangen og la ham stå i støvet. [Les: Hvorfor snyder menn virkelig? â € "3 store grunner og 27 mer!]

Du må innse at uansett hvor fantastisk han sier du er, hvis han kunne jukse på henne, vil han sannsynligvis jukse med deg også. Noe annet du må huske er å hylle ditt blødende hjerte. Du vil aldri kunne endre en mann uansett hvor hardt du prøver. Så glem det hvis du tror at du kan slette sine dårlige gutevaner og gjøre ham til en form for prins som passer til Disney-tegneserien.

Selv om alle fortjener en ny sjanse og ikke bør dømmes basert på deres tidligere selv, bør du ikke ta risikoen hvis du virkelig ser etter en stabil mann som vil være der for deg følelsesmessig. [Les: 25 tegn og kvaliteter som gjør en veldig god kjæreste]

# 4 Vague Attitude

En annen indikasjon på følelsesmessig utilgjengelighet er en unnvikende holdning. Han er sannsynligvis super vag når det gjelder å diskutere sine tanker, mål, følelser og fremtid med deg. Han sannsynligvis sidesteps disse problemene hver gang du spør om noe han er ubehagelig snakker om, eller styrer hele samtalen til en annen aktivitet eller et emne. Ikke hopp til konklusjoner hvis han ikke umiddelbart deler alle små følelser med deg, spesielt i de tidlige stadiene av forholdet.

Mange menn har en tendens til å trenge tid og plass før de bestemmer seg for at de er komfortable nok med deg til å dele. Men hvis det går mye tid og ingenting endres, har du sannsynligvis et problem på hendene.

Menn som er følelsesmessig lammet, har også en tendens til å være veldig vage når det gjelder små ting. Enten det forklarer hvorfor han var en time for sent til lunsjdagen din, eller hvorfor han ikke liker din vennegruppe, er følelsesmessig utilgjengelige menn foretrukket å være vage på emosjonelle problemer som krever forklaringer og detaljer.

# 5 Fokus på sex

Så mye som du kan elske sex, når du søker et stabilt og langvarig forhold, er det åpenbart at sex ikke bør være nummer én prioritet. Det er to måter at han kan bruke sex til ubevisst å bevise at han er følelsesmessig utilgjengelig.

Den første måten er å holde tilbake kjønn. Når du begynner å danse, kan sexet være fenomenalt og konstant. Du kan imidlertid merke at krydderet siver ut av ditt seksuelle forhold, og han kan virke distrahert og bizarlig uvillig til å ha sex så ofte som før. En unnskyldning for at han kan bruke er, "Jeg kan ikke synes å ha et seksuelt forhold til noen som jeg er følelsesmessig intim med, og jeg er bare fysisk komfortabel med" gode venner ".

Hvis han sier noe langs disse linjene, dump han med en gang og ikke bosette seg i et forhold som bare gjelder sex. Han gjør bare unnskyldninger fordi han ikke ønsker å ta ting videre og manipulerer deg for å få sex uten vedlagte stenger. [Les: 12 tegn på at du blir subtilt manipulert av partneren din!]

En annen måte at han kan bruke sex mot deg, er å gi deg alt kjødet du muligens vil ha og trenger og ikke begå noen annen måte. Med mindre du har det bra med å være hans opprørskallpike, må du ikke dykke lenger inn i forholdet.

Husk alltid at du fortjener det aller beste når det gjelder en livspartner, så sett deg ikke til noen som ikke er villige til å gi deg det du trenger. Det er ingenting galt med å sette standarder for deg selv.

[Les: 16 tegn som hindrer en person fra å gjøre en seriøs forpliktelse]

Husk at det er mange kvalifiserte menn der ute. Så hvis du finner deg selv på en mann som er åpenbart følelsesmessig utilgjengelig, hold disse tegnene i tankene og gjør det som er best for deg, uansett hvor vanskelig det kan virke.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar