5 mustasestiler å klippe denne Movember

Hvis du, som den 1. november, som tusenvis av andre menn rundt om i verden, stod du på badet ditt og stirret i speilet, skjelvende, barbermaskinen i hånden, før du tårer kysser farvel til det elskede skjegget ditt i kjærlighetens navn, så betrakt deg selv en god mann, venn. Du er i ferd med å gå i gang med et follikulært eventyr sammen med utallige andre i navnet Movember - organisasjonen som setter ut for å endre ansiktet til menns helse for godt, og til gjengjeld, ber deg bare om å sporte en dashing mustache i et forsøk på å heve noen trengte penger.

Men har du, dine modige soldater, gitt noen hensyn til hvilken mo stil du vil vokse ut? Har du tenkt nok om hvilken type suppefilm du skal være sportslig i den siste heroiske "Jeg har gjort det" bildet du legger inn den 30. november? Vel, det er hjelp, venn. For å veilede deg gjennom dine toppfartsalternativer, har vi oppnådd veiledning av Joe Mills, groomekspert og hår stylist til stjernene, for de fem beste kjendis-inspirerte stilene du bør sikte på, så vel som hans topptips for å holde dem i misunnelsesfremkallende tilstand. Les videre og brace deg selv for peak-mo kom slutten av måneden.

Day-Lewis Handlebar Mo

"Dette er avhengig av voks," sier groomekspert Joe Mills. "La håret vokse under sidene av munnen din. Løft hver side og barber under, deretter påfør voks med fingrene for å krølle endene. "

 

Du trenger en god voks for å snuse din mustache i form. Voks er nesten solid, så det er en god ide å varme det med en hårføner like før du bruker. Bruk en god dollop og gni mellom fingrene først, slik at applikasjonen er glatt - vri på endene for et ferdig utseende.

Mustache Twizzle Wax, £ 9,50 for 10ml kjøp på mrnatty.com

The Hogan Horseshoe Mo

"Dette er et enkelt blikk å få, selv om det er vanskeligere å trekke av," sier Mills. "Vok ditt skjegg, og trim med clippers i retning av hårvekst. Du kan finne at huden din blir kløende da den vokser ut, så hold fuktighetskrem på hånden. "

Moisturizing din mustache er viktig, og det er best å få et skjegg shampoo som kan bidra til å holde det rent og sikre at det er glatt og betinget. En duftende sjampo viser litt ekstra innsats og betyr at du lukter duftende og friskt.

Beardsley Wild Berry Shampoo, £ 15 for 240ml, kjøp på beardcraft.co.uk, kjøp på amazon.co.uk

Poirot Petite Handlebar Mo

"Det kan ta måneder å oppnå," sier Mills. "Ideelt sett trenger du håret på 5cm. Barber, men legg håret under neseborene dine. Komb det ned for å holde det untangled og pent, så stil i form med en fast lim. "

Presisjon er viktig med dette utseendet, slik at du trenger en god barbermaskin som barberer, trimmer og kanter. Sluttresultatet er absolutt verdt å opprettholde den ubehagelige kløefasen - ikke gi opp, og du vil få overlegen ansiktshår til alle.

Gillette Fusion ProGlide Styler, £ 14, kjøp på boots.com

Selleck-maleren er børste Mo

"Dette er å slå alle mosa," sier Mills. "Hvis du har rett hår, gå for en full tykk se slik ut. Bare barber det inn. Bruk en trimmer over overleppen og under neseborene for å unngå irritasjon - men ellers bare la det vokse. "

Denne måneden krever ganske mye vedlikehold og innsats for å gjøre den full og tykk. Pass på at etter hver barbering og trim bruker du en ordentlig barberingsgel som hydrerer huden din og holder den glatt. Bruk en fin-tann kam og børst nedover for et polert og stilig utseende.

Dove Hydrate Shave Cream, £ 2,99 for 150ml, kjøp på dove.com

Gable Pencil Mo

"Få mest mulig ut av tynn hårvekst med en Clarke Gable mo," sier Mills. "Vok en full bart, så trim med clippers. Bruk en våt barberhøvel til å danne en pen linje rett over leppen din. Og ha en tux. "

Enten som et prep-produkt eller en etterbehandler, må du sørge for at du bruker en skjeggolje - denne stilen krever mye vanlig barbering, så bruk et produkt som inneholder naturlige fuktighetsgivende ingredienser. Plant-baserte oljer som argan gir en super-skinnende overflate og fuktes dypt i huden din.

Apothecary 87 Original Oppskrift Bæreolje, £ 9 for 10ml, kjøp på apothecary87.co.uk

ANBEFALT: Den beste bæreoljen

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar