6 Christmas Time Savers Alle Mums trenger å vite

Innhold

Tyrkia bestilt? Presenteres innpakket og under treet? Julekort sendt ut? Oss heller ikke. Det er så mye å gjøre i julen at det å spare på en liten tid kan gjøre hele forskjellen.

Og når du har barn, krever det enda mer grundig planlegging. Så, vi regner med at det er på tide at du tok noen få snarveier for å gi deg mer tid å åpne gaver med barna (for ikke å nevne å se på Downton Abbey Christmas Special). Vi vil ikke fortelle om du ikke ...

Bli kreativ med dagens innpakning

Hør opp hvis du har tilbrakt dager i livet ditt, og prøver å finne slutten på selgebåndet? Eller er du lei av å forsøke å oppnå det Kirstie Allsopp-nivået av perfektion i innpakningsevnen din? Ja, vi også. Glem alt det og bli kreativ i stedet. Sett hver persons gaver i en gavepose eller en boks med masse ript opp vevspapir - det dobler seg opp som en stor heldig dukkert for din tots også!

Gå online

Vi lever i det 21. århundre, så det er høy tid vi alle utnyttet den fantastiske verdensomspennende web. Spar tid traipsing til og fra postboksen og send e-kort online, personlig med din egen beskjed, eller til og med familiebilder (du har alltid ønsket å bli elf-ed, ikke?).

□□ Og shopping online er en glimrende ide for flere oppdragsgivere. Pluss mange nettsteder tilbyr gratis levering i løpet av høytiden. Registrer deg på nettbutikkens nyhetsbrev, og hold deg oppdatert med alle tilbudene, så det er ingen bunter babyen din i vognen og håper du får minst to timers kjøpstid før tårene starter.

Forenkle jule middagen

Det er mange måter at du kan unngå timer som er koblet til ovnen din på julaften (med mindre din partner / mamma / sis har tilbudt å lage mat, i så fall hoppe over denne delen og gi deg et klapp på baksiden!).

□□ Det er nok du kan gjøre på forhånd. Du kan tilberede og fryse din stekepotatoer opptil en måned i forveien, og tradisjonelle julefterretter kan gjøres uker før. Pølsene kan pakkes inn i sine tepper og holdes i kjøleskapet så lenge det er best før dato muliggjør, som kan fyllingen.

På dagen selv bruker du forhåndsskårne grønnsaker for å minimere kaketiden, og det er ikke noe galt med å bruke sovsgranulat (bare se saltinnholdet til babyen din) for å spare deg selv en annen saus å forberede.

Få barnevakt sortert

Det er fornuftig å ha barnepassalternativer som kan stå i når du trenger noen timer til å pusse rundt i butikkene. Det vil bli mye raskere uten fôrings- / blekkskiftestoppene. □ Sette opp med noen venner og ta det i tur for å ta vare på hverandres barn for å redusere kostnadene ved å betale barnevakt.

Få litt hjelp

Hvis du allerede har en rengjør eller husholderske - eller tenker på å ansette en - er julen en flott tid da den ekstra hjelpen kan komme til nytte. 'Spør rengjøreren din for å gjenopprette Selfridges-vinduet er ikke på,' sier Sigrid Daniel fra Care.com. Men å få dekorasjonene ut av lagring, pakke dem ut, støv / rydde dem og pakke dem bort etter hendelsen, er sikkert akseptable oppgaver å spørre husholdersken til å hjelpe med. ' Betyr mer tid for deg å tilbringe med familien din.

Sett en dato i dagboken for slektningene

I stedet for å tilbringe mye tid i bilen, besøker venner og slektninger separat, hvorfor ikke være vert for et ettermiddagsåpent hus? Du kan holde alle underholdt og blandet med en julequiz og enkle snacks. Og hvis du kan overbevise de små om å gjøre litt carolling, så vil du definitivt vinne over svigerfamilien.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar