5 barnevennlige DIY-prosjekter for å prøve denne sommeren

Innhold

Få slitne med dine små i sommer, med disse gode ideene for gjør-det-selv-prosjekter for små hender. Du har like mye moro som barna! Av Joseph Beeby, DIY Guru og Handyman Operations Manager at Handy (www.handy.com), Storbritannias raskest voksende leverandør av rengjørings- og DIY-eksperter på forespørsel.

Mal dine småstein

En morsom måte å lyse opp uteplassen på er å dekorere noen hager med fargede farger. Flate, avlange steiner blir lett forvandlet til humle og ladybirds, mens sirkulære dem gjør fantastiske blomster, fotballer og morsomme ansikter.

Vend gamle skuffer inn til utendørs planter

Det kan være at du allerede har en gammel kommode, ellers kan du velge en opp fra et lokalt resirkuleringssenter eller bilstartsalg for noen få pund. Hvis du fjerner skuffene fra rammen, kan du og barna dine bruke værbestandig maling for å dekorere skuffene med morsomme fargerike mønstre eller vakre hagescener. Du kan deretter fylle skuffen med jord, plukke ut noen blomster og du har en hjemmelaget blomsterhage.

Lag et utendørs tegneområde

En fin måte å skape en utendørs tegneverkstasjon på er å male et stort stykke MDF med tavlefarge. Du og barna dine kan skape en morsom ramme ved å lime skjell som er samlet inn fra stranden, gamle knapper rundt kanten. Bare kast styret mot hagen veggen, legg til en plante potten full av chalk, og du har din egen hage tegning stasjon. Alternativt kan du male en side av hageslippet ditt eller Wendy-huset med tavlefarge, og skape et gigantisk easel som kan brukes til å tegne eller holde poengsum når du spiller utendørs spill.

Upcycle de gamle klærne eller sengetøyene

Sying er morsomt og undervurdert. Hvorfor ikke kutte opp noen gamle stykker stoff for å få litt bunting til å lyse opp hagen eller legge seg i soverommet? Vil du ha noe litt mer eventyrlystne? Ta en tur på å designe og lage et familieflag som kan fly i hagen. Hvis du bruker et lyst stoff, kan du tegne morsomme mønstre på buntingen din eller dekorere flagget ditt ved hjelp av stoffpenner.

Re-lakk din terrassebord eller ta opp hagen din

Det er veldig viktig at barn lærer grunnleggende DIY fra en ung alder, så hvorfor ikke la dem bli involvert i noen virkelige hjemmedekorer? De fleste familier ser for å oppdatere utendørs maling og lakk i sommervarmen, så invester deg i en mindre pensel og noen overalls og la barna føle seg voksne ved å bli involvert. De vil elske å leke ute og se deres håndverk også. Fra nå til slutten av august har Handy forpliktet seg til å donere alt fortjeneste fra bygging av barnesenger og barnesenger i løpet av neste måned til The British Association for Adoption and Fostering (baaf.org.uk) - Storbritannias ledende veldedighet for barn skilt fra deres fødselsfamilier. For å bestille en hermann og donere til BAAF, klikk her for å skrive inn detaljene i din barneseng.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar