5 strålende baby og småbarn spooky Halloween fest snacks

For ung for uhyggelig Halloween moro? Tenk igjen. De små trollene dine kan være for unge til å gå ut med trick eller behandling, men du kan fortsatt ha din egen moro hjemme med en Halloween-tema-spilledato. Legg til dine spooky feiringer ved å kle deg i hjemmelagde Halloween kostymer, lage dine egne skummelt dekorasjoner og spille noen morsomme spill.

Og å holde seg hjemme betyr at du ikke trenger å bekymre deg for store "swag buckets" av ubehagelige godbiter eller føler deg skyldig i usunn søtsaker og snacks fordi du kan ha det gøy og grøft søppel!

Hvis du avvender denne spooky 'hallowean' ris kake ideen er bare kunsten, og for smårollinger prøve disse skumle behandler som faktisk er bra for deg og dine små! #SmallWins

For babyer

Spooky edderkopp ris kaker: Du trenger bare tre riskaker for kroppen (vi brukte Organix velsmakende Raspberry & Blueberry Rice kaker som kommer med tryggheten til Organix No Junk Promise), noen få bjørnebær - knust for å male edderkoppens web og halvert for toppen av kroppen - og noen hakkede druer til crawly-beina.

For småbarn

  • Spiselige øyeboller: bare halvere noen kirsebærtomater og skru ut frøene, fyll deretter med kremost (lett og ikke så rotete hvis du bruker en liten pipesekk!) og pust et par kokte erter i midten av kremosten til eleven.
  • Heksens Ostfingre: kutte litt cheddarost i fingerstrimler ca 5 cm lang, trim den ene enden til en fingerformspiss, trekk knoke linjene med enden av en skje, og legg et stykke rød pepper på hver fingertupp.
  • Apple Bites: kutt et lite rødt eple i 6 kiler (en størrelse den lille du kan håndtere), fjern kjernen og frøene. Popp epleskiver i en bolle med vann og litt sitronsaft, slik at eplet ikke brune, og deretter et stykke av gangen skjære en zigzagform i hudsiden, så det ser ut som tenner.
  • Skummelt feil: Goodies mini oaty bites gjør en god bugs kropp! For å dekorere, kutt to sirkler fra et eple stykke for øynene, og popper en halv blåbær på hver for å avslutte dem, så kutt seks små stykker eple og pop tre på hver side av baren for beina.

For informasjon om disse snack ideene og mer delikate Halloween oppskrifter gå over til organix.com.

Les neste: 12 måter å ha det gøy med din pjokk denne Halloween!

Pin nesen på gresskaret

Dette er akkurat som Pin The Tail On The Donkey, men erstatt eselet med gresskar og få den lille til å prøve å gjette hvor nesen hans ville være. Enkelt, men effektivt, dette er et flott læringsspill for din tot, men vil også være morsomt for dine eldre barn. Bytt ut pinnen med et klistremerke av sikkerhetshensyn.

Spider slime

Alle snakker om slime for øyeblikket er de ikke? Hvis du ikke har prøvd det med din tots ennå (vi klandrer ikke deg), er Halloween en god tid å starte. Bland ganske enkelt PVA lim, vann, stivelse, glitter og en slags Halloween-tema konfetti til en bolle og rør.

Ghost bowling

Vri litt papir rundt noen skittler og tegne spøkelsesfulle ansikter på dem. Alternativt kan du bare holde noen googly øyne på toalettruller. Del opp i to lag og se hvem som kan slå de fleste skittlene ned - det er en flott en for å øke pjokkens koordineringsferdigheter og det er mye moro. Bare flytt noe som er skrøpelig ut av skade før spillet begynner!

Gresskar tegning

Når du gir barnet ditt, er en kappekniv trolig ikke den smarteste ideen, gi ham et fargeblyant eller en vaskbar filtpenn for å bli gal med stedet og oppfordre ham til å dekorere gresskaret. I tillegg til å være et morsomt spill for pjokk, oppfordrer dette ham til å være kreativ og starter tradisjonen for fremtiden. Hele familien kan bli involvert med en premie for den mest kreative designen.

Kle mammaen (bokstavelig talt!)

DISCLAIMER: Du trenger mye loo roll for dette! Hvis du kan møte for å rydde opp rotet etterpå, er det et morsomt spill som gjør mummier. La småbarnet løpe opp med papiret og pakke det rundt deg som en mamma. Hvis det er andre mødre med deg, få barna til å gjøre det samme, og barnet skal vikle sin mamma de raskeste gevinster!

Gresskarjakt

Skjul et par gresskar rundt huset og hagen og sett din utfordring for å finne dem alle. Du kan til og med lage noen (åpenbare) ledetråder for å hjelpe ham på veien, eller kanskje et kart med litt skatt på slutten. Dette er et godt alternativ til å lure eller behandle hvis den lille er fortsatt for ung.

Ghouls og spøkelser kle seg opp

Det ville ikke være Halloween uten uhyggelige kostymer. Derfor er en av de beste måtene å feire Halloween med barnet ditt, og tilbyr ham en stor kiste fylt med dressing up alternativer å bli gal med.

Broomstick rase

Del inn i lag og se hvem som kan kjøre på en kost fra den ene enden av hagen til den andre den raskeste. Kast noen få capes og noen heksehatter for ekstra effekt.

Bobbing for skumle crawlies

Fyll en bøtte med vann og kast inn noen (falske) skumle crawlies som barnet ditt kan fange - du kan dem telle dem sammen og tildele premier.

Beastly kjeks

Glem bakekaker eller kjøp poser med søtsaker for triks eller behandlere - invester i litt glasur og få småpiken til å dekorere noen Halloween-inspirerte kjeks.

Papirplater gresskar

Et annet enkelt alternativ hvis du ikke vil stole på din tots med carving et gresskar, bare få noen papirplater og oransje maling og la dem designe sine egne gresskarplater! Disse gjør også søte dekorasjoner i årene som kommer.

Spider raser

Alt du trenger for dette er et par stropper og plastikk leketøy edderkopper. Den første som blåser edderkoppen over målstreken er vinneren!

Fest i en boks!

Gjør minner med din lille ved å kaste et morsomt Halloween-fest for dem og deres venner. Plus, hvorfor ikke gjøre det stressfritt ved å få alle dine Halloween-dekorasjoner og servise på ett sted fra Party In A Box? Lett peasy!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar