5 Babymoon Spa Breaks for Graviditet Escapes

Med din lille på veien, ta en rask ferie på en avslappende babymoon ferie.

En siste hurray for mødre og dads-to-be, nyt hverandres selskap i løpet av litt før hvile og rekreasjon; fra romantiske retretter på fransk landsbygda til luksuriøse strandpromenader i Hellas.

Thailand: Kamalaya omfavner endring

Ta imot den forandringen som kommer og øk din velvære på en helbredende graviditetsflykt. Gjenopprett kroppens balanse og lær ferdighetene du trenger for å utvikle din indre følelsesmessige styrke under en innledende og følgesvennende endring av velværekonsultasjon. Ideell for en Ayurveda spa ferie, lær å frigjøre stress med en rekke avslappende holistiske behandlinger.

Slapp av med partneren din i dampgrotten og øk din velvære videre med gratis klasser, som meditasjon og mild yoga, perfekt for en luksuriøs yoga ferie. Mens mamma-å-være slapper av med avslappende spabehandlinger, kan pappa nyte sterkere trening med kretsopplæring og thailandsk boksing.

Hellas: Blue Palace Thalassotherapy

Gjør en ferie til den fantastiske kysten av Elounda, på øya Kreta, for en luksus graviditet spa pause. Som pappa har en runde golf eller tennis, kan mamma-til-være dra nytte av de helbredende og naturlige terapeutiske egenskapene til sjøvann, gjørme og tang gjennom en rekke spabehandlinger og vannmassasjebad med sjøvann.

Hold deg i form og sunn under svangerskapet med en mild vann aerobic klasse før du slapper av side ved side, med en beroligende rygg og benmassasje, for å roe eventuelle forventningsfulle foreldre nerver.

>> Slik får du stressfri flytur med babyen din

Oman: Zighy Bay Sense of De-stress

Frigjør spenning og lad batteriene i tide for din nye ankomst på en sunn babymoon beach spa ferie i Oman. Begynn graviditeten din til å unnslippe med en personlig velværekonsultasjon, før du stimulerer energiflösen og beroliger eventuelle graviditetsbelastninger du har hatt med en indisk hodemassasje og privat meditasjonssesjon.

Revel i denne tiden tilbrakt alene sammen under roen før stormen som du oppdager med snorkling, før du nyter en romantisk solnedgang cruise rundt den bortgjemte bukten.

Spania: SHA Essence

Bytt hverdagens liv og liv for de beroligende omgivelsene til SHA Wellness Clinic i Sør-Spania. Vær trygg på at du er i beste helse mens du bærer babyen din med et skreddersydd velværeprogram som er tilpasset deg etter faglig medisinsk, ernæringsmessig og naturlig terapi konsultasjon.

Berolige ømme muskler med en akvatisk terapi økt før du slapper av sammen med naturlig terapeutisk massasje, tilpasset dine behov. Opplad med gratis klasser i yoga, tai chi og guidede turer i området før du forbereder foreldre med sunne matlagingsforelesninger.

Frankrike: La Clairière Ren avslapning

Unnslippe på en babymoon spa-pause i de romantiske skogene i Nord-Øst-Frankrike, perfekt for et par sunn ferie. Din første konsultasjon vil muliggjøre opprettelsen av et skreddersydd velvære for både deg og din partner, som dekker ernæring, hydroterapi, helhetlige aktiviteter og behandlinger.

Behandle disse svangerskapsstressene med en beroligende kroppsmassasje og lindre fotrefleksologi-økt for både mamma og pappa. Slapp av i det oppvarmede utendørs hydroterapinbassenget, og nyt gratis yoga og nybegynnerens meditasjonsklasser, for beroligende og mild trening for å hjelpe deg med å lade opp.

Disse 5 toppdestinasjonene er courtesy av Paul Joseph, medstifter av Health and Fitness Travel

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar