5 baby søvn tips fra 'The Baby Sleep Guide'

Trenger du hjelp til å få babyen din til å sove? Er din baby lidelse med søvnproblemer? Vi har noen topp tips for å gi deg litt søvnhjelp.

Stephanie Modell, forfatter av 'The Baby Sleep Guide' gir oss 5 topp baby søvn tips:

1. Lær din unge baby forskjellen mellom natt og dag

I løpet av dagen, gi mer verbal og fysisk interaksjon, gå ut for å gå for å gi lys og frisk luft og ikke minimere normale dagtid lyder når han napping. Om natten, hold lysene svake eller av, vær kvelden stille og minimere samspillet, hold rommet ditt varmt og koselig, men ikke for varmt.

2. Opprett en vanlig sengetid

Ha en konsekvent bad og sengetid rutine, skaper tegn for søvn. Hold det kort og rolig, hold lysene lave, og dette vil forberede babyen din til søvn og hjelpe sine naturlige nivåer av søvnhormonet, melatoninøkning.

3. Opprett en rutine som ikke involverer fôring rett før napping

Dette vil unngå at babyen din utvikler en feed-to-sleep-forening. Et positivt søvn / vått mønster å følge er: lur, mat, lek / interaksjon, lur. Dette har den ekstra fordelen at babyen din skal mate når han har mest energi, så det er mer sannsynlig å ta en større og mer tilfredsstillende mengde som vil oppmuntre ham til å gå lenger mellom strømmen.

4. Pause

Unngå rushing i hver gang babyen din rører. Barn drar mellom søvncykluser og har ofte grizzle, stønn eller babble, før de går tilbake i søvn. Gi dem en sjanse til å bosette seg selv før det går i rushing, eller du kan utilsiktet vekke dem.

5. Legg babyen din i dvale, døsig, men våken

På lang sikt er dette nøkkelen til å hjelpe babyen til å sove gjennom natten. Hvis barnet ditt får seg til å sove uavhengig på begynnelsen av natten, er det mer sannsynlig at hun selvbestemmer seg i løpet av natten mellom hennes mange søvnkurs.

Stephanie Modell er en søvnkonsulent og barnepike barneklær basert i West Sussex; besøk stephaniemodell.co.uk

Hennes nye bok, The Baby Sleep Guide, fokuserer på å etablere positive søvnvaner tidlig og gir foreldre informasjon om hvordan babyer sover, deres søvncykler, naturlige rytmer og hvordan de kan forsiktig hjelpe dem til å bosette sig selv. Det er skrevet på en kort måte å ta kompleksiteten ut av søvn og er en enkel og verdifull lesning for nye foreldre. Tilgjengelig på Amazon.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar