4moms mamaRoo Review

Hva de sier:

"Foreldre vibrerer ikke som hoppende seter eller rock som svinger. De spretter og svinger, og det er det som mamaRoo gjør: det beveger seg som du gjør. Den Bluetooth-aktiverte mamaRoo markerer første gang et spedbarnsete har kommet inn på tingplassen til Internett. Foreldre kan styre enheten ved hjelp av en app, slik at de kan justere bevegelsen, hastigheten og lyden til enheten uten å våkne barnet. Den unike datorkontrollerte motoren hopper opp og ned og svinger fra side til side som foreldre gjør med 5 unike bevegelser: biltur, kenguru, trengsvingning, rock-a-bye & wave. "

Testet av mamma Amy Jones for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale 4moms mamaRoo til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette til en venn eller en andre mor. Babyen min lider av kolikk og gråter ganske mye. Etter å ha prøvd 4moms mamaRoo, slo hun seg mye lettere og vi klarte selv en stressfri middagslur, som nesten aldri skjer. Det er ganske stort og vanskelig å bevege seg rundt, men det er så bra.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere som en mamma, da det slo meg barnet nok for meg å faktisk få ting gjort, for eksempel å ha en kopp te. Jeg vet ikke om jeg ville kjøpe en selv som de er veldig dyre, men det er så bra produkt og hjelper definitivt med å bosette seg babyer. Det gir håndfri rocking, som er en godsend.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Du kan fortelle kvaliteten og det har flotte funksjoner, jeg elsker spesielt AUX-alternativet. Jeg har prøvd en annen sving for babyen min tidligere, og fant at det hjalp i en grad, men på grunn av de begrensede funksjonene det ikke beroliget for lenge, og jeg måtte gå inn og fysisk gå til sving for å endre innstillingene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om dette produktet, ville det være prisen. Det er ekstremt dyrt for det vanlige markedet. Jeg ville ikke ha hatt råd til dette elementet sammen med et reisesystem, og alle de andre tingene jeg kjøpte for babyen.

Testet av Amelia Prentice for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale 4moms mamaRoo til andre mødre?

Jeg brukte dette da jeg så etter min venns sønn, og jeg trodde at det var helt utrolig. Jeg er ikke altfor sikker på babyer, men det var veldig enkelt å sette ham ned i 4moms mamaRoo, og det var så mykt og behagelig. Jeg skulle ønske jeg var liten nok til å passe inn i det (du burde tenke på å lage en for voksne!).

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg var sikker på at babyen var sikker i den, noe som er spesielt viktig nå at han trekker seg opp og beveger seg litt mer. Han syntes å nyte å sitte i den mens han med det andre babysetet ikke var så opptatt av å bli satt i det, sannsynligvis fordi mamaRoo er så myk og det ser ut til at den har en veldig behagelig posisjon.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg liker de fargerike plysj leker som henger over, og at han kan ha en i hånden og leke med de andre. De forskjellige innstillingene var fantastiske, min personlige favoritt var kenguru. Jeg likte også de forskjellige hastighetsinnstillingene som jeg kunne leke med fra min telefon! Jeg likte også plug-in musikkfunksjonen, jeg trodde det var veldig praktisk, spesielt for å spille barnehagerymer!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg fant det ganske vanskelig / tungt å flytte, så noen hjul på baksiden, slik at du kunne rulle den når den løftes opp, ville være veldig bra, hvis du vil flytte den rundt i rommet. Jeg tror det koster ganske mye, selv om jeg ikke ble overrasket over at det var denne prisen, og jeg ville definitivt kjøpe en. Jeg lurte på hvor hardt stoffet ville være å vaske som jeg tror med den grå fargen, det ville lett bli farget.

Testet av mamma Linda West for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette produktet var veldig enkelt å sette sammen og setet var veldig mykt og behagelig, de bevegelsene som rockeren gjør er veldig naturlige og babyer elsker det helt - jeg skulle ønske det var en større versjon for voksne! Jeg liker også forskjellige lyd og innstillinger når det gjelder hastighet og volum.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er flott å kunne sette barnet ned for å få hvile eller være i stand til å få jobber gjort rundt huset. Jeg har funnet ut at med andre rockers / baby seter, blir han frustrert veldig fort, men de beroligende bevegelsene til muma roos ser ut til å holde ham rolig og okkupert, noe som betyr at det er på tide å hente noe husarbeid eller ta en kopp te og en ti minutters hvile!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Veldig myk og behagelig. Veldig lett å bruke, og ikke i det hele tatt komplisert for de som er mindre teknisk kunnskapsrike. Ser veldig bra ut og trenger ikke batterier. Baby liker bevegelsene og lydene som rockeren gjør. Bevegelsene er ganske naturlige og glatte, slik at dette har en tendens til å berolige babyen og gjør det lettere å holde dem sover i nattetid.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ganske voluminøst og så det er ganske vanskelig å lagre i huset og vanskelig å transportere, du vil definitivt bare kjøpe dette produktet for å holde på ett sted. Det er også ganske kostbart, og selv om jeg tror at det er valuta for pengene, begrenser det folk som ikke har råd til en slik pris.

Testet av mamma Jane Hobday for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Dette produktet ser veldig stilig og moderne ut.Det var lett å sette opp og føles veldig holdbart og god kvalitet. Seterforingen er et mykt stoff som kan løsnes for å vaske. Setevinkelen kan justeres slik at den kan være mer oppreist når babyen blir eldre. De mobile ballene er også fascinerende for babyen. Jeg har også lastet ned telefonappen som lar deg kontrollere det!

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Dette elementet er flott å sitte baby og holder dem underholdt. Bevegelsen beroliget også babyen min til å sove. Det er en ekte hjelp å vite at jeg har noe jeg kan sette barnet mitt på, som er trygt å forlate ham og gå for å gjøre noe rundt huset.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

For meg personlig er det litt stort - basen tar opp ganske mye plass - dette er den eneste nedsiden for meg.

Testet av mamma Laura Elliott for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Det var lett å bruke og enkelt å montere. Baby var glad for å være i Mamaroo da hun var ganske liten og så behagelig når han brukte den og syntes å glede seg over seg selv. Det var en rekke forskjellige bevegelser som Mamaroo oppnådde, men i hovedsak var de veldig lik. Det var ganske støyende, i den utstrekning at den hvite støyens "lydeffekter" var ganske mye druknet av støynivået fra motoren, noe som gjorde dem ganske mye unødvendige! Jeg ville ikke velge det - det er veldig dyrt for hva det er, omfangsrikt og ikke attraktivt å se på.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Når babyen var liten var det nyttig, men det var ikke lenge før hun var mindre glad for å være i det, ikke en forferdelig masse å underholde henne da hun var mer klar over omgivelsene hennes - vi har en veldig enkel Fisher Price bouncer sete som i all ærlighet tilbyr mer underholdning for babyen til en brøkdel av kostnaden og er ikke så nær så stor.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Jeg ville gjøre det roligere hvis mulig, støyen fra motoren var ganske irriterende.

4moms mamaRoo baby rocker er en super-suave, ultra moderne, unik hoppende stol som har en rekke bevegelsesalternativer. Det er lett å sette opp og dekslene kan fjernes for vasking. De medfølgende lekebollene er flotte, med reversible sider - svart og hvitt for nyfødte og nydelige, levende farger for eldre babyer.

Stolen har fantastisk lydfunksjonalitet, inkludert innebygde naturlyder og et iPhone-alternativ for ekstra musikk. Den har fem bevegelsesinnstillinger (alle versjoner av svingende og studsende) som kan implementeres med foranderlige hastigheter.

Knotten er sikker og stilig, og det er ikke noe annet, men "wow-faktoren" utelukker ikke det faktum at den er stor og stor, og må plugges inn for å kunne brukes, noe som kan begrense. Det er også dyrt ... og likevel verdt pengene hvis du har råd til det!

Se flere stoler og rockere

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar