40 Flirty spørsmål å spørre en fyr og la ham tenke på deg

Innholdsfortegnelse:

40 Flirty spørsmål å spørre en fyr og la ham tenke på deg
40 Flirty spørsmål å spørre en fyr og la ham tenke på deg

Video: 40 Flirty spørsmål å spørre en fyr og la ham tenke på deg

Video: 40 Flirty spørsmål å spørre en fyr og la ham tenke på deg
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Vil du starte noe, men er ikke sikker på hvordan du skal gjøre det? Disse flirty spørsmålene til å spørre en fyr er den perfekte starten å la ham tenke på deg.

Det er vanskelig når du liker en fyr. Du vil chatte, men er enten for nervøs for å plukke opp motet, redd du vil gå tom for ting å si, eller bekymre deg for at samtalen din vil ende opp kjedelig. Kanskje du kommer over som for vennlig istedenfor flirty. Men disse flørtende spørsmålene til å spørre en fyr vil sette deg på rett spor.

Viser en fyr din interesse for ham er litt nervøs. En av de mindre skremmende måtene å gjøre det på er å slå opp en flørtende samtale med ham. Du trenger ikke å være for fremt eller risikabelt, bare spør noen dumme, morsomme, flørtende spørsmål og se hvor samtalen tar deg. Enda viktigere, se om han begynner å flirte med deg også.

Hvis han svarer i naturen, vet du at du er på en vinner. Hvis han ikke gjør det, er det ikke for sent å ta seg ut grasiøst uten å føle at du har for mye egg på ansiktet ditt! [Les: 15 enkle måter å flørte med din forelskelse]

40 flørtende spørsmål å spørre en fyr

Hvordan rammer du opp samtalen, så det er flørtende enn vennlig? Du vil ta det neste trinnet og gi ham en indikasjon du liker ham, men hvordan?

Hvis du vil starte en flørtende samtale med en fyr, har du lykke til. Her har vi samlet en flott liste over 40 flørtende spørsmål for å spørre en fyr!

# 1 Har jeg sett deg her før? Selv om du ikke har det, kommer denne gamle "kommer du hit ofte", klassisk er et tydelig tegn du vil ha en flørtende samtale. [Les: 40 utrolig søte ting du kan si til din forelskelse]

# 2 Har du jobbet?? Å spørre en fyr, dette er åpenbart å fortelle ham at du har sjekket ham ut, og du tror han ser bra ut! [Les: 10 flørtende jenter tenker er søte, men gutta hater]

# 3 Har du en kjæreste? Dette spørsmålet er ganske fremover, men det legger kortene dine på bordet. Det gjør det ganske opplagt for en fyr du vil være mer enn bare venner, helt fra begynnelsen. Noen folk tror at den slags tapperhet er ganske sexy!

# 4 Liker du å kose opp eller ha en make-out-økt? Å sette bilder i hodet på hvordan det kan være å være koselig opp til deg eller å låse lepper er en god indikasjon på at du liker ham og vil ha ting å bli flørtende.

# 5 Er du en katt eller en hund person? Alle vet at hvis du spør dette spørsmålet, er det fordi du vil finne ut om du er kompatibel. Men hvis du er en kattperson, og de er ikke, er det dømt!

# 6 Hvorfor forteller du ikke mer om deg selv? Dette er litt subtilere, men er fortsatt et flørtespørsmål fordi det viser interesse for dem og det faktum at du virkelig vil lære dem bedre å kjenne dem.

# 7 Hva er det beste kysset du noensinne har hatt? Be om en fyr å minne om et varmt kyss som han har hatt, vil gjøre tankene hans til sex. Eller kanskje du kysset allerede, og du håper at han sier deg ?! [Les: 40 galne ting å spørre en fyr og la ham falle for deg]

# 8 Har du noen gang hatt sex på et interessant / morsomt / risikabelt sted? Igjen, omdirigeringen til sex forteller ham at du liker ham og er interessert i å finne ut mer om sin seksuelle historie. Hvis han står opp for å avsløre ting om seg selv og spør deg det samme, ser det ut til at noen seriøse flørting er i ferd med å begynne!

# 9 Hva er din type? Finn ut hva han går for, er det deg?

# 10 Hva finner du varmt i en jente? Hvis han begynner å beskrive deg, vet du at du er på en vinner! [Les: Liker han meg? 18 tegn for å dekode en manns kroppsspråk]

# 11 Hvordan kan du være singel? Her forteller du tydeligvis at du tror han er flott og ville feie ham helt opp av den enkelte hylle i hjertet.

# 12 Hvordan ble du så søt? Dette spørsmålet er søtt og flørtende uten å være forover, hvis han liker søte og frekke jenter, vil han elske komplimentet og gi deg en tilbake med en gang!

# 13 Tror du på meg når vi ikke er sammen? Spør ham om han noen gang tenker på deg, er en lettåpner for at han kan smigre deg og få deg til å føle deg bra.

# 14 Hva er din ideelle date? Få ham til å tenke på dating, og forhåpentligvis vil han vise deg det med ham.

# 15 Er du opptatt på …? Dette er en god måte å få ham til å spørre deg uten å være for direkte.

# 16 Hva er din holdning til en jente som gjør det første trekket? Her forteller du ganske mye om at du vil gjøre et trekk på ham hvis han vil at du skal. Det er også en enkel måte for ham å la deg ned hvis han ikke føler seg på samme måte.

# 17 Får du aldri sjenert rundt meg? Hvis han gjør det, vil han trolig rødme og stamme. Det blir oh-så-bedårende!

# 18 Får jeg deg nervøs? Dette er den samme typen spørsmål. Hvis han sier ja, si til ham at han gjør deg også nervøs. [Les: Hvordan flirte med en sjenert fyr og få ham til å åpne opp for deg]

# 19 Hva tenner du på? Igjen, hvis du vil være litt fremover, snu samtalen til sex og se hvor det tar deg.

# 20 Hva slår deg av? Å vite hva slags ting som slår ham av, vil uten tvil være nyttig senere!

# 21 Er du tiltrukket av meg? Hvis du vil være flørtende, men også ønsker svar, går dette spørsmålet rett til poenget!

# 22 Hva har du på deg i sengen? Hvis han svarer med noe normalt, fortell ham at du sover naken og se hva hans svar er!

# 23 Vil du gå ut med meg? Hvis du er den typen jente som ikke liker å slå rundt bushen, hvorfor ikke bare spør ham allerede ?!

# 24 Har du lyst på meg? Spør ham om han er tiltrukket av deg - fortsett, vi tør deg!

# 25 Har du noen gang hatt en drøm om meg? Dette søte spørsmålet er en morsom måte å finne ut om han har mye å tenke på, og hvis det er en sexy drøm, jo bedre!

# 26 Har du noen gang hatt en seksuell fantasi om meg? Å spørre om hans fantasier virker personlig, men det er en sikker brann måte å vite om han har hots for deg også. [Les: 16 stygg gjerninger for å bidra til å bygge din seksuelle ønskeliste]

# 27 Får jeg deg til å smile? Hvis han forteller deg at du får ham til å le og da knuser han åpenbart på deg stor tid.

# 28 Vet du at du får meg til å smile når jeg tenker på deg? Se på kroppsspråket hans for å si om han liker deg eller ikke.

# 29 Er du sjenert fyr? Hvis han blir sjenert rundt deg, sjansene er han fancy deg.

# 30 Hva er din favorittposisjon? Finn ut hva hans favorittstillinger er i soverommet, og kanskje du kan imponere ham senere. [Les: 36 virkelig racy og flørtende spørsmål for frie gutter og jenter]

# 31 Hva er den mest opprørende tingen du har gjort i sengen? Se hvor vill han kan være!

# 32 Hvor er din favoritt make-out spot? Finn ut og foreslå at du går dit pronto!

# 33 Hva verdsetter du i et forhold? Se om du er kompatibel ved å finne ut hva som er viktig for ham i et forhold.

# 34 Hva liker du om meg? Åpne døren for å gi deg komplimenter. Deretter sitter du og basker i herligheten! [Les: Dekoding komplimenter og forstå deres sanne mening]

# 35 Hva er din ultimate fantasi? Finn ut hva han alltid har ønsket å gjøre, og gjør drømmene hans til virkelighet.

# 36 Hva spenner deg? Finn ut hva hans lidenskaper er * ikke bare seksuelt *. Det fører til en sammenhengende samtale og får ham til å føle seg mer knyttet til deg.

# 37 Hva er dine drømmer? Finn ut om du drømmer om samme type fremtid - forhåpentligvis en sammen!

# 38 Tror du at du vet hva kvinner vil ha? Dette er en måte å få ham til å gjøre. Da forteller du ham nøyaktig hva du vil

# 39 Kan du se etter meg? Få ham til å føle seg all menneskelig og beskyttende ved å spille damen i nød. [Les: 21 måter å sjarmere en fyr og få ham til å falle for deg]

# 40 Hvis vi gikk på en dato, hvordan ville det gå? Å få ham til å forestille seg på en dato med deg øker sjansene for at det skjer for ekte!

[Les: Lurer på hva som egentlig flirter? Forstå vitenskapen bak den]

Disse 40 flørtende spørsmålene til å spørre en fyr er det du trenger. Så neste gang du ser din forelskelse, og du er klar til å prøve litt flørting, bruk spørsmålene fra denne listen. Du vil ha en morsom, flørtende samtale på kort tid!

Anbefalt: