4 tips for å kjøpe dameundertøy denne julen

Hvis du dømmer kjærlighetsvennene dine, om de er en håndfull, og hvis den eneste brasilianeren du kjenner til er fotballspiller, trenger du kanskje en hjelpende hånd denne julen. Lingeri spesialister Tutti Rouge har gitt oss sine beste tips for å sikre at du gjør det riktige kjøpet både for deg og din bedre halvdel av julen.

1. Det er greit å få en rask rommelse gjennom dameundertøyet

Ikke prøv å gjette henne bh størrelse eller skamme deg selv og kassereren med luften griper hennes byste midt samtalen. Ta en titt gjennom vennene dine dameundertøy og sjekk etikettene på innsiden av hennes bh for å se hvilken størrelse hun har på seg. Pass på å sjekke mer enn en BH, da forskjellige stilarter ofte kommer opp i forskjellige størrelser. Den vanligste størrelsen du finner er sannsynligvis den rette. Men sørg for at du lar det være slik du fant det, du vil ikke gi spillet bort.

2. Forstå hennes stil

Ta en fin titt på den vakre damen før du legger merke til fargene hun har på seg, stilene hun liker - holder hun ting enkelt eller virker hun som en liten bling? En god forståelse av kjæresten din stil vil sette deg i god stand når du behandler henne til et sett med undertøy! Det er en god sjanse for deg å bevise at du tar hensyn til det hun liker og kjøpet er ikke bare for deg.

Har du ikke noen å kjøpe dameundertøy til? Slik sikrer du at julen flirter ikke går bortkastet.

3. Tenk utenfor boksen

Ofte er det veldig enkelt å glide inn i den røde lingeriklichéen på julen. Prøv å gå for noe annet, og husk at det ikke alltid må være den tradisjonelle bh og franske knickers. Det er mange interessante variasjoner i undertøy som er like sexy.

4. Det er ok hvis hun liker en 'Bridget knicker'

Når gavekjøp, vil du alltid at mottakeren elsker det! Verden av knickers har utviklet seg siden 90-tallet og kvinner liker litt mer dekning, blonder og sass! Hvis du vet at din dame foretrekker den store knicker, velger du kort eller kort for å matche sin bh - bare fordi den er stor, betyr det ikke at den ikke er vakker. Det er mange lekre shortie-stiler, rene bakkeklær og hele blonder shorts, noe som er litt mer fristende for deg og definitivt mer behagelig for henne.

Hvis du er usikker på at hun er en definitiv thong eller kort dame, hvorfor ikke velge en brasiliansk kort - den super sexy stilen sitter nydelig på henne derriere med vakker blonder detaljering.

tuttirouge.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar