4 smakfulle kilder av magnesium

Hva er det? Et kjemisk element og et viktig næringsstoff som trengs for optimal helse.

Hvorfor trenger du det Det kreves for 300 biologiske funksjoner, inkludert DNA-syntese. Moderne oppdrett og matvareprosess betyr at det er mindre magnesium i mat enn noen gang før.

1. Avokado

Favorittmat av alle mat- og treningsbloggere og det mest fotograferte elementet på Instagram, inneholder en avokado ca 15% av ditt daglige magnesiumbehov, sammen med en anstendig dose energibesparende B-vitaminer.

2. Spinat

NHS anbefalte daglige inntak av magnesium er 300 mg for menn og 270 mg for kvinner, og 100 g spinat inneholder rundt 80 mg - eller mer enn 25% av dine daglige inntakskrav. Spinat er også en av de få matvarer som er veldig høye i vitamin K.

3. Brasil nøtter

En 25g del av brasiløtter inneholder ca 25% av din RDI av magnesium, så vel som hjertehjelpende umettede fettstoffer, appetittundertrykkende fiber og protein, og en anstendig kaldebukk som hjelper til med hormonproduksjon.

4. Makrell

Mest oljeholdige fisk fra kaldvannsmiljøer inneholder magnesium, men makrell har mer enn de fleste: En typisk 85g filèt gir rundt 22% av din RDI av det essensielle elementet. Pollock er et annet godt alternativ med rundt 18%, mens tunfisk har 14%.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar