4 regler for å møte kvinner i løpet av dagen

Innholdsfortegnelse:

4 regler for å møte kvinner i løpet av dagen - DATING 2023
4 regler for å møte kvinner i løpet av dagen - DATING 2023
Anonim

Kezia Noble (bildet) er en ledende kvinnelig dating trener for menn og forfatter av The Noble Art of Seducing Women. Hun var hyggelig nok til å dele noe av hennes kunnskap om det gode mennesket overalt.

Det finnes utallige muligheter til å møte kvinner i dagtidsscenarier - kaffebarer, kjøpesentre, parker, bokhandlere - og menn savner dem alle. Det er fordi de fleste av dere er under inntrykk av at nærmer seg en kvinne utenfor et nattklubb eller bar miljø er skumle eller påtrengende. Feil! Bare følg disse fire reglene for interaksjon på dagtid, og du kan kanskje slutte å stole på støyende klubber og berusede atmosfærer for å få resultater med kvinner

1. Ikke svinger

Når du ser en jente du liker, ikke bane hennes plass som en tapt sovjetisk satellitt - dette vil krype henne ut. Det gir en mangel på selvtillit og en følelse av at du er en lurker som tilbringer sine dager på jakt etter enslige kvinner. Du må få øyeblikket til å føle seg helt spontan. Gi henne inntrykk av at du aldri har gjort noe som dette før - dette gir en mer spennende og lekfull følelse av samspillet.

2. Legg til en falsk tidsbegrensning

Fortell alltid jenta at du bare har fem minutter før du må gå tilbake til jobb eller møte dine venner. (Dette trenger ikke å være sant.) Det tar presset av både henne og øyeblikket, og igjen legger til følelsen av spontanitet. Hennes skjønnhet eller hennes energi distrahert deg fra planene dine - men bare midlertidig, ikke i en "Jeg skal bli besatt av deg".

3. Hold komplimentet rent, men detaljert

Direkte og seksuelt åpen komplimenter er altfor mye for dagen. Erstatt dem med ren, men trygt utført smiger som "Du ser ut som en moderne Audrey Hepburn" eller "Jeg elsker stilen din, det er veldig elegant". Jo mer personlig og skreddersydd til henne dine komplimenter er, desto bedre. Disse jobber mye bedre i dagslys enn de ville i en sen nattbar når alle vet at hovedmålet blir lagt.

4. Bruk linjen 'Dette er så tilfeldig'

Dette er det første du bør si til henne, og det siste du sier til henne før du får nummeret eller arrangere en dato. Det vil få henne til å tro at noe om henne er overbevisende nok til at du gjør noe utenom det vanlige. Alt legger til spenningen i øyeblikket, noe som betyr at hun er mer sannsynlig å godta det foreslåtte neste trekket.

Husk at kvinner elsker å ha en kul historie å dele med vennene sine om hvordan de møtte en fyr. Møte en fyr i en butikk eller en kafé da de var minst ventet, vil det alltid være langt bedre enn en historie som involverer en nattklubb eller en støyende bar.

Se flere dating råd fra Kezia Noble her.

http://www.kezia-noble.com

Populært emne