4 av de beste: Navy trenere

Nike Roshe Run Suede - £ 75

Beviset på det stilige kan også være behagelig, den Roshe er en lett sko med en kombinasjon av ruskind og en pustende mesh øvre. Ikke la deg lure av navnet selv, til tross for den svampete sålen, er den ikke laget for kjøring. I stedet, bruk den daglige som bevis på marinblåens ustoppelige oppgang til kraft som skoenfargevalg av de som kjenner i 2015.

Kjøp her

Adidas ZX Flux Mesh - £ 70

Ved å kombinere sålen fra Adidas ZX-løper fra 80-tallet med en nyskapet vevd øvre, kombinerer Flux gammelt og nytt for å produsere en sko som bare ser hjemme på gaten som i treningsstudioet. Som Roshe er det egentlig ikke ment å løpe, men det gjør det fortsatt dashing for bussen mer behagelig enn de fleste trenere med sine stive såler og svettfremkallende materialer.

Kjøp her

Nybalanse ML737 - £ 55

Bevis på at god design aldri går ut av mote, dette er nesten nøyaktig samme stil som New Balance har solgt siden 70-tallet. Den eneste forskjellen er EVA mellomsåle, som varer mye lenger enn noe for 40 år siden. Oh yeah, det og den trendige moderne marinen fargevalg. Åpenbart.

Kjøp her

Chuck Taylor All-Star Hi - £ 50

Du trenger ikke shouty branding for hele verden å kow du har på deg Converses, og det er i den ånden denne skoen blir kvitt noen åpen logoer eller dekaler og opsjoner for en all-over marineblå. Perfekt hvis du liker Converse sko, men vil ikke slå deg i minature billboards. Pro tips: Rull toppen ned hvis du føler deg fruktig.

Kjøp her

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar