4 Fashion Trends fra London Collections Men, du vil ha på deg

Mens du snakket med deg selv i speilet i begynnelsen av januar, og forklarte din begrunnelse for å forlate ditt nyttårs resolusjoner, viste britiske menns moteindustri verden hvordan det er gjort.

På parade i London Collections Men, den toårige showcase for britiske designere, var en god titt på hva du vil ha på høsten og vinteren.

På bare noen få korte år har London overgått de tradisjonelle motepicentrene i Milano (tradisjonell) og New York (konservativ) med sin uimotståelige, inspirerende og ofte tankeblandende blanding av kul Savile Row skreddersy, etablerte kvalitetsmerker som Hackett, Dunhill og Paul Smith, imponerende up-and-comers som Katie Eary og Casely-Hayford og de ville fantasier fra St. Martins-kandidater.

For å feire arrangementet, er det en liten forhåndsvisning av hva du kan begynne å lagre for. Noen av sine prognoser (bokseklær og knepekjoler) kan kreve litt mot, men disse fire trendene vil bli bang-på når klokka går tilbake igjen.

Overdimensjonerte strøk

Neste vinter er jakker og jakker overdimensjonert. Bland dem med lange og romslige strikkevarer.

Militærgrønn

Så det er sjelden ute, den militære trenden dukker opp igjen på catwalks, denne gangen legger du skreddersy til dens innflytelsessfære.

syttitallet

Neste års overdimensjonerte krager, fåreskinnjakker og høstfarger vil gi tiåret streaming tilbake.

sjekker

Kontrollene kommer til å være overalt fra bukser og drakter til skjortekjøring. Bland med sletter for å unngå hodet til tå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar