4 Essential Life Lessons From The Simpsons

Innholdsfortegnelse:

4 Essential Life Lessons From The Simpsons - øVELSER 2023
4 Essential Life Lessons From The Simpsons - øVELSER 2023
Anonim

Komiker Yianni Agisilaou skal på en britisk turné med sitt show The Simpsons lærte meg alt jeg vet. Så hva, akkurat, har Simpsons lærte ham?

Som noen utfører et show som heter The Simpsons lærte meg alt jeg vet, folk spør meg ofte hva, akkurat, Simpsons har lært meg. Og mens det ikke er det alt Jeg vet, noen ganger må du overdrive for å gjøre poenget ditt (som mannen fra Nantucket).

1. Spill til den laveste fellesnevneren

Michelle Obama sa en gang: "Når de går lavt, går vi høyt!" Behagelig, men feil.

Lisa beklaget Barts populistiske kampanje for klassepresident, og ser på ham anspore publikum ved å tørke et bilde av Martin på rumpa mens han skriker. Han sier at det ikke er noen enkle svar! Jeg sier at han ikke ser hardt nok! "Bart er Donald Trump Mark One. Jo, Bart mister valget, men bare fordi ingen husket å stemme. Kampanjen var imidlertid lydig.

I et uavgjort av Trump og Brexit-kampanjer som fulgte, leder ordfører Quimby oppmerksomhet fra sine hjemlige feil ved å skifte skylden til innvandrere i "Mye Apu om ingenting".

Tid og igjen, Simpsons viser oss at folk langt fra folkemengder er kloge, ofte blir grupper av mennesker ledet av syndebønner ("Innvandrere! Selv om det var bjørnene jeg visste at det var dem!"), crappy annonser (Mr Plough) eller fengende sanger ("Monorail" !).

Vi kan diskutere dette og mye mer etter mitt show, da det er gratis øl og vin! *

2. Vær økonomisk med sannheten

Simpsons kan lære oss en overraskende mengde om økonomi.

En episode som er spesielt skinnende med visdom, er "Bart Gets An Elephant", der Bart vinner en elefant som heter Stampy i en radiokonkurranse.

Når Lisa bekymrer seg for at personen som prøver å kjøpe Stampy er en elfenbenshandler, forklarer Homer noen grunnleggende prinsipper for tilbud og etterspørsel, og beroliger henne at "en fyr som har mye elfenben, er mindre sannsynlig å skade. Stampy enn en fyr hvis elfenbenstilbehør er lave”.

Mens Stampy bor i bakgården, starter Homer en bedrift som selger rides til nabolaget barn for $ 2 stykke. Brandishing en wad av regninger etter dag ett han har, "Look Marge, $ 58 og alt det fortjeneste. Jeg er den smarteste forretningsmannen i verden! "Marge svar" Stampy's matregning i dag var $ 300 ", og lærte oss at fortjeneste innebærer inntekter og utgifter.

Nevn denne artikkelen når du kommer til showet mitt for å motta 50% REFUND FRA DITT BILLETTPRIS! *

Se relaterte livslærdier fra fedre for fars dagslivsleksjoner fra Bond VillainsLife Lessons fra Storbritannias Mountain King

3. Fortell folk hva de vil høre

I «Bart's Inner Child», setter selvhjelpsguru Brad Goodman Springfield til å "være som gutten", noe som betyr å etterligne Barts verdenssyn og gjøre det de føler hele tiden.

Byens etterfølgende Do What You Feel festival er en katastrofe. Bandstanden kollapser fordi den ansvarlige mannen ikke hadde lyst til å boltle den, så snakker alle ærlig om hverandre og en brawl følger. Klassisk Springfield.

Når Homer løper for søppelkonsulent i "Trash Of The Titans", gjør han en rekke uoverkommelige løfter bare for å bli valgt. Når han ikke kan levere dem, går søppel opp og byen må flyttes fem kilometer nedover veien.

På et helt uavhengig notat garanterer jeg alle som kommer til showet mitt evig lykke, økonomisk sikkerhet og VIP-inngang til himmelen, Valhalla eller det utopiske paradiset av deres valg! *

4. Kontroller ditt privilegium

Simpsons lærte lært meg å sjekke mine privilegier år før det var enda en ting!

Når Flandern, Krusty og Apu bandet sammen for å trekke Homer ut av sitt brennende hus i "Homer The Heretic", forteller ærverdige Lovejoy ham: "Gud jobbet i hjerter til dine venner og naboer da de kom til din hjelp, enten de var kristne [Flanders], Jew [Krusty] eller diverse "[Apu]. "Hindu," interjects Apu. "Det er 700 millioner av oss."

I "Lisa Vs Malibu Stacy" beklager Lisa, "Det er forferdelig å være et barn - ingen lytter til deg." Bestefar er enig i at "det er rotet å være gammel - ingen lytter til deg." Homer går forbi og sier " Jeg er en hvit mann i alderen 18 til 49. Alle lytter til meg, uansett hvor dumme mine forslag er! "Før du åpner et kar med merket" Gum og nøtter. Sammen til sist! "

Jeg er en hvit mann i alderen 39. Jeg har kanskje ikke de beste ideene, men alle som kommer til showet mitt, mottok GRATIS GUM OG NUTS med hver billett kjøpt! *

* Ikke en garanti

Yianni Agisilaous britiske tur på The Simpsons lærte meg alt jeg vet går 6 september til 9 desember. Besøk ycomedian.com/touring for steder og billetter

Populært emne