4 "dårlige" matvarer som ikke er alle dårlige

Sjokolade

Hvis du er på sjokolade, hold deg til kvalitetstoffene: Alt med mer enn 70% kakaofaststoffer gir en heftig kalvemengde av kalium, magnesium, sink og jern. Hvis du spiser et lite torg før eller etter et måltid, kan det faktisk aktivere metthetshormoner i hjernen som utløser fullhet raskere. Hvis det er for bitt, legg til et lite dråpe salt for å ta kanten av (og legg til flere mineraler).

Rødvin

Helseffekter av resveratrol er nesten helt sikkert overvurdert - det er uklart at det er nok av undreforbindelsen i din fruktige røde å faktisk gjøre noe bra - men en nylig forskningsanmeldelse tyder på at det fortsatt er noe godt i glasset ditt. Dataene viste at folk som drikker vin med mat så en 30% redusert risiko for hjerte-og karsykdommer. Ett glass om natten vil gjøre det.

ANBEFALT: Er rødvin bra for deg?

Honning

Det har vært en medisinsk støtte for årtusener, og en 2017 gjennomgang av studier tyder på at det er mer enn en placebo-effekt pågår. Flavonoider i honning bistå alt fra gastrointestinal sykdom til nevrologiske forhold - og kan til og med kjempe mot muterende superbugs. Manuka er kjent for å være den sunneste typen, selv om juryen er ute - men kaste en teskje på havre for en sen kveldspakke.

popcorn

Popcorn er en utmerket kilde til polyfenoler og fiber - hvis du får de gode greiene. En undersøkelse fra University of Scranton i USA viste høyt innhold av antioksidanter i naturligfremstilt popcorn, og - hvis du ikke klarer å gjøre det enklere, er det også lavere i kalorier enn de fleste ettermiddagsmat. Velg en fettfattig versjon og legg til basilikum, oregano eller pepperflak for en sunn, fyllende behandling.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar