Hvordan å trekke av en hengende leg løft

Hvis du ønsker å utvikle og vise ut en seks-pakke, må du sette arbeidet inn - hovedsakelig utenfor treningsstudioet. Du må følge et strukturert kosthold som vil hjelpe deg med å redusere kroppsfettprosenten din. Du må også hvile og gjenopprette på riktig måte, spesielt når du vurderer at negativt påvirket søvn er korrelert med vektøkning.

Men tilbake i treningsstudioet, må du stimulere magemusklene dine med et forsiktig utvalg av målrettede øvelser. Du vil vanligvis finne sit-ups, crunches og deres varianter i mange folks programmer, men disse trekkene har en tendens til å fokusere hovedsakelig på øvre abs. Du forsømmer den nedre delen på din fare. Det er der den hengende benoppgangen kommer inn.

Når det utføres riktig, er dette en av de fineste abdominale øvelsene rundt. Slik kan du inkludere det i rutinen.

Hvordan å gjøre en hengende leg løft

Ta tak i en pull-up bar med hendene skulderbredde fra hverandre, ved hjelp av en overhånd (pronated) grep. Engasj deg i bukmuskulaturen og hold torsoen stabil, sakte opp bena, hold dem rett og kjør gjennom gluten, til de er 90 ° med torso. Sakte senk og gå tilbake til startposisjon.

Vær ekstra forsiktig for å holde torso og hofter fortsatt. En skjelvende torso reduserer stressnivået på abs, mens ustabile hofter tar trykket av kjernen og legger det på hip flexors.

Hanging Leg Raise Variasjoner

Hengende kneløft

Hengende benopptak er en tøff øvelse, så hvis du sliter med den fulle versjonen, kan du gjøre det litt lettere ved å bøye knærne mens du løfter bena. Du kan også bytte til denne variasjonen halvveis gjennom et sett hvis hele hevende benoppgang begynner å bli for vanskelig. Det er langt bedre å bøye knærne og fortsette enn å stoppe midt settet.

Hanging knee twist

For denne varianten begynner du i toppposisjonen av den hengende kneet heve, med knærne tucked opp mot brystet. Deretter vri knærne til siden sakte, ta dem tilbake til midten og ta dem ut til den andre siden, og gå tilbake til midten. Du kan da senke bena før du får dem opp for en annen rep, men hvis det er mulig, hold knærne hevet over hele kroppen for å opprettholde spenningen på din abs. Vridningsbevegelsen retter seg mot obliqueene, som vil bli forsømt hvis du holder deg til opp-og-ned-bevegelser med dine abs treningsøkter.

Hengende V-sit

I tilfelle du begynner å finne det vanlige hengende benet, blir det for enkelt, er det ingenting som hindrer deg fra å ta beina høyere for større abs-building fordeler. Hold beina dine rett, løft dem til stangen du henger av, og sakte senk dem. Helvete, hvis du klarer å gjøre det, hvorfor ikke kaste inn en pull-up før hver rep, superstar.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar