30 måter å styre Carnage of Christmas

Innholdsfortegnelse:

30 måter å styre Carnage of Christmas - øVELSER 2023
30 måter å styre Carnage of Christmas - øVELSER 2023
Anonim

Å komme i et fryktelig "festlig" sesongssprang er ikke obligatorisk eller uunngåelig - det er helt opp til deg. De tradisjonelle fristelsene vil være like sterke som noen gang i år, men de følgende tipsene vil hjelpe deg med å utvide kaoset, hvis du vil. Lykke til!

1. Tempo, ikke løp

"Baren kommer ikke til å løpe ut - ikke drikk som den er," sier personlig trener James Crossley, aka Hunter off Gladiators. "En pint øl har 200 kalorier, en mojito har 240, en vodka / gin og tonic har 110 kalorier, så vær oppmerksom på hva du legger unna. Morgenen etter, ta en ibuprofen for et bankende hode, rehydrering sachets å erstatte de utarmede salter og mineraler og spise fettsyrer for å bryte ned alkoholen. Jeg går på egg eller stek i kokosnøttolje. "

2. Pass på Buffet [I]

"Unngå noe i konditori eller dypt stekt og vær forsiktig med dips, noe som kan være svært kalorifattig," sier dietter Fiona Hunter. "Gå for ting som røkt laks, reker, kylling og veg crudités. På den store dagen, bacon-wrapped chipolatas, pre-meal nibbles, nøtter og likører tilfører hundrevis av ekstra kalorier. Hakkete paier er ikke så ille, men legger til brennevin smør eller krem dobler kalorier. "

3. Bytt hender og spis mindre

"Nøkkelen til å unngå tankeløs spising er å bytte fra" autopilot "til" manuell ", sier Alex Hedger, klinisk direktør og kognitiv atferdsterapeut hos Dynamic You. "Å spise med motsatt hånd for en kveld forstyrrer rutine med å spise og skarpe bevissthet." Sneaky!

4. Ikke unngår partiet, men vær tidlig

"Folk merker fravær, ikke at du ikke ble sent," sier karriere coach og psykolog, Jessica Chivers. "Forsøk å gå på jobbarrangementer - selv i bare 30 minutter. Noen har gjort en stor innsats for å organisere det, og det er en takk for ditt harde arbeid. Sosialiser, smil og avslutt med å si at du virkelig likte det og ønske dem en god natt - ikke unnskyld eller forklarer at din tidlige avgang utgjør tillit. "

5. Gi ikke inn til en "pusher"

"Når du når din komfortable grense, og en venn tilbyr deg en annen drink, bare si:" Nei takk, jeg har lagt merke til mer enn X drikker gjør meg til å føle Y (jittery / engstelig / paranoid) neste dag, "sier Chivers. "Smil og flytt samtalen sammen. Også, de fleste spørsmålet ikke om abstinens som er relatert til mental helse. "

6. Kjør denne byen

"På julaften er du enten hungover eller over til å spise for mye. Uansett er en langsom og jevn 5km løp den perfekte tonicen, sier PT Dan Roberts. "Jeg kjører alltid på helligdager, da det er langt færre biler, og jeg bor rett ved siden av Richmond Park, så det er en vakker godbit for alle sansene mine. Hvis du ønsker å bli inne, gjør litt styrke, for eksempel tre sett med så mange press-ups som mulig - det er en fin måte å øke deg på. "
"På julaften er du enten hungover eller over til å spise for mye. Uansett er en langsom og jevn 5km løp den perfekte tonicen, sier PT Dan Roberts. "Jeg kjører alltid på helligdager, da det er langt færre biler, og jeg bor rett ved siden av Richmond Park, så det er en vakker godbit for alle sansene mine. Hvis du ønsker å bli inne, gjør litt styrke, for eksempel tre sett med så mange press-ups som mulig - det er en fin måte å øke deg på. "

7. Hone In On Festive Fitness

En flott måte å motivere deg til å komme deg ut og fortsette å trene er å melde deg på jul eller vinter-tema hendelser. Tenk Santa Run, The Reindeer 10K eller Santa Dash. Hvis du er modig, slå en av Londons lidos på Boxing Day eller New Year's Day, også.

ANBEFALT: Running Events

8. Lining din mage er en ting

Skotske forskere ga folk vodka og oransje ved tre anledninger. Den første gangen de hadde fastet i seks timer, spiste de neste dag en pose med chips før de drukket og den tredje gangen de hadde en kyllingsandwich og chips. Spisebrød gjorde ikke stor forskjell, men etter et riktig måltid var deres alkoholinnhold i blodet bare 65-70% av det det var etter fasting.

9. Tempo deg selv med den langsommere spiseren

Jo raskere du skyver i grub, jo mindre tid gir du kroppen din til å registrere fylde. Det tar ca 20 minutter for disse meldingene å komme seg gjennom, så takt deg selv i tråd med den langsommeste personen der (fullbror onkel Brian, et lite barn). På den måten vil du ikke overvinne kroppens fylde signaler.

10. Sett inn en drinkgrense

"Du kjenner deg selv best: bare to drinker kan være en for mange, så sett deg selv en grense," sier Julie Blais Comeau, av etiquettejulie.com. "En fri bar er ikke et grønt lys å drikke deg selv til glemsel. Det er heller ikke en god unnskyldning for å koble seg til noen; husk at sjefen din ser på - hold den PG-vurdert. "

Image
Image

11. Pass på Buffet [II]

"Motstå fristelsen til å begynne å fylle tallerkenen din i den ene enden av buffetbordet og arbeid deg ned til den andre," sier Bond. "I stedet, ta en pause for å se på alt som er tilbudt, bestem på tre ting du vil nyte mest, så hjelp deg selv med disse og bare disse! Sett så tallerkenen din ned. "

12. Unngå sosiale medier Faux Pas med to-kjøleskap test

"Før du legger bilder eller kommentarer på Facebook eller andre sosiale medier, tenk først å sette det på kjøleskapet hjemme og se om bildene ville være hensiktsmessige hvis barna eller besteforeldrene gikk forbi," beretter Comeau. "Det andre kjøleskapet er på jobb. Hvis medarbeiderne eller sjefen går forbi, er det fortsatt greit? Hvis du har det bra med det på begge kjøleskapene, fortsett og legg glatt. "

13. #Glassgoals

Har du lyst på en kalori drikk? Velg et høyt, tynt glass i stedet for en kort, knekk en. Forskning har vist at vi heller mindre væske inn i høyere briller, og vi vil sannsynligvis legge den ned i en chug.

14. Kjenn dine fiendeer!

"Du trenger bare å ta inn 500 ekstra kalorier om dagen over to uker for å se skalaene registrere en ekstra 2 lb," sier dietter Helen Bond. "Dette høres mye, men det svarer omtrent til en håndfull saltede peanøtter (117 kcals), en hakket kake (236 kcals) og tre stykker Chocolate Orange (136 kcals)."

15. Få sosialt

Last opp programmet Loose Ends (iTunes, gratis) for å se hvilke av vennene dine er tilgjengelige, og gjør en plan for å være aktiv. Legg inn hvor og når du er rundt, hold den bred med "i morgen" eller "denne helgen", eller vær spesifikk. Appen foreslår tusenvis av aktiviteter fra en tur til en tur, eller du kan lage din egen plan.

16. Du har tid til Tabata

"Min favoritt jule trening er Tabata trening," sier Crossley. "Så 20 sekunder med trening etterfulgt av 10 sekunder hvile, åtte ganger, hvile i 60 sekunder, og gjenta opptil fire ganger. Nøkkelen er å spike hjertefrekvensen til 85-90% av ditt maksimum. Intervallmøtene tar 4-20 minutter - kroppen din vil brenne kalorier i flere timer. "

17. Klar Drikke, Klar Hodet

"Jo mørkere alkoholen, jo verre bakrusen," sier dr Christian Jessen. "Det er takket være kongener, forbindelser som forekommer i alkohol som følge av destillasjons- og fermenteringsprosessen. Jo mer congeners, jo verre vil du føle - og jo mørkere drikker, jo mer congeners. Jeg sier ikke at klare drikker ikke gir deg bakrus, men whiskyer og mørke rom vil gi deg en verre. Det er derfor å blande drinker har en tendens til å få deg til å føle deg verre, fordi du er mer sannsynlig å få et bredere spekter av disse congeners enn hvis du stakk på en drink. "

Image
Image

18. Unngå alkohol, få respekt

"Mennesker virker mistenkelige for alle som ikke liker en god gammel drink på en fest - men jeg er vanligvis ærlig og sier at jeg må trene dagen etter og ha et klart hode," sier Lucy Burrows, britisk triathlon-trener. "Det er sett på som mindre en unnskyldning og mer av en reell grunn og folk respekterer mitt valg."

19. Ingen er immun mot hangovers

Alle kjenner noen som hevder å aldri lide en bakrus. Ikke sant! De hadde rett og slett ikke nok alkohol i blodet. Kanadiske og nederlandske forskere studerte nesten 800 personer og fant at 79% av de som følte seg frisk dagen etter hadde et estimert blodalkoholnivå på mindre enn 0,10%.

20. Bli vant til å si nei

"Den gjennomsnittlige vektøkningen i løpet av festtiden er 5lb," sier nutritionisten Amanda Hamilton. "Det er ikke takket være en jule lunsj, men de 500 kaloriene eller så ekstra de fleste av oss forbruker hver dag i oppkjøringen. Bevissthet er nøkkelen; Høflig plasser hånden over vindusglasset ditt for å stoppe det uendelig toppet opp, ikke godta alle passerende kanapéene og la sjokoladekassen gjøre veien rundt kontoret, hoppe over deg med en enkel, "Jeg har fortsatt en, takk. '”

21. Drikk Alkoholisk Look-A-Likes

"Det synes å være et stigma om ikke å drikke - spesielt i julen. Normalt bestiller jeg bare et brusvann med is og et stykke sitron og late som om det er en gin og tonic, sier crafty Crossley.

22. Rast din rasende appetitt unna

"Mangler på søvn påvirker sulthormoner," sier Bond. "Levetall av leptin, som forteller hjernen når du er full, faller når overtired og ghrelin øker, forteller hjernen vi trenger å spise. Ikke skru på søvn. "

23. Hone In On Hidden Fat

"Skinnet på en kalkun er hvor det meste av fettet er," sier Hamilton. "Fjern den og lagre rundt 40 kalorier per porsjon. Bytt opp kalkun for en slankere, mindre fet organisk fugl, og stryk huden før du kokker den for å la noe av fettet strømme ut. Lett kjøtt har litt færre kalorier enn mørkt, så velg bryst. Bytt pølsefylling for kastanjeutslipp - mye lavere i fett og en god kaliumkilde, og ha julepudding med gresk yoghurt i stedet for dobbel krem. "

24. Hvis du må gjøre skudd, gjør det Vodka

Skudd er ikke den smarteste ideen, men hvis du rett og slett ikke kan unngå dem, er vodka så ren det inneholder ingen congeners, så gjør det din gift.

25. Sett deg selv en freebie utfordring

For å motivere å få PE-settet ditt i løpet av ferien, sett deg selv utfordringen til å prøve så mange gratis klasser som mulig gjennom festsesongen - konkurrere med kompisene for ekstra impuls. Massevis av treningsstudioer og studioer tilbyr tilbud og de fleste tilbyr en smakekursklasse gratis.

26. Bare ha dine favoritter

"Det er ingen skade i å overdrive det så ofte - og julaften er bra for dette," sier Roberts. "Jeg foretar valg som passer meg med smak og kropp. Alkoholvis er det den rene mengden alkohol og sukker i systemet ditt som er et problem. Jeg drikker bare de drikkene jeg elsker, unngå de tidlig på dagen som ikke er nødvendig, spis alltid før du drikker, og drikk vann i mellom runder. "

27. Visse gjenstander kan forårsake fullstendig utbrudd

"Brandy smør pakker 180 pluss kalorier per skje," sier dietter Faith Toogood. "Baileys er bare alkohol, sukker og fett, og du vil glugging 180 cal per 50 ml servering.Stekepoteter er for mange den beste delen av måltidet, men er 200 kalorier per spud, og eggnog kan være deilig, men det er 300 kalorier per lite glass. "

28. Juice + Burger = Bakrusforebygging?

"Forhindre en bakrus ved å drikke acai eller granateple juice før du går ut," sier Jason Burke, skaperen av Hangover Heaven, en Las Vegas medisinsk klinikk som leverer IV-behandlinger for bakrusofre. "Antioksidanter vil bidra til å begrense skaden. Spis også et måltid som inneholder karbohydrater, protein og fett, ideelt rødt kjøtt. "

29. Gå med nåde

"Bestill et drosjehjem på forhånd, slik at du forlater på et tidspunkt du følte det passende når det var nyktert, i stedet for å snakke med å gjøre flammende sambucas og beklage det," sier Comeau. "Smarte mennesker forlater partier før de faller inn i kaos."

30. Ikke panikk! Kroppen din kan håndtere noen dager uten trening

"Jeg kan ærlig si at jeg ikke holder opp på treningsregimet over jul, helt uten skyld," bekrefter dr. Jessen. "Å ha en uke av, har vært konsekvent i løpet av året, gjør ingen skade overhodet. Faktisk gjør det deg noe bra; Å ha noen ordentlig nedetid når du er under mye stress, hjelper immunitet og generell helse. Og hvis jeg er bekymret for å gå i vekt, unngår jeg bare mumsbrødsaus. "

Populært emne