Prøv 30-Day Squat Challenge å kaste fett og bygge funksjonell muskel

Hvis du virkelig tenker på det, er listen over ting du kan oppnå i en måned nesten uendelig. Du kan få arbeidskunnskap om et nytt språk, eller bli dyktig på saxofonen - eller til og med gå fra en nybegynner til noen som kan fullføre 250 på en gang.

Generelt er 30 dagers utfordringer en fin måte å jobbe med på treningen din, fordi de gir deg et oppnåelig kortsiktig mål for å holde deg fokusert. Motivasjonen for å gå ned i vekt eller bli bedre er åpenbart ikke dårlig, men uten noe klart og definert å jobbe mot, er det alt for enkelt å hoppe over en økt eller to, og deretter gå tilbake til inaktivitet.

Og av alle de 30 dagers utfordringene du kan prøve, er en kneputfordring en av de beste. Det er fordi det uveide knebøyet er en sterk konkurrent for den fineste kroppsvektstrinnet i byen. Det fungerer nesten hver muskel i underkroppen, og rammer store muskelgrupper som quads, hamstrings og glutes spesielt hardt. Klippen forbedrer også kjernestyrken din ved å styrke musklene rundt magen og underkanten, og hvis du drømmer om å eie en seks-pakke en dag, er det viktig å treffe de andre musklene med knebøy i retning av å hjelpe ytre abs skinn.

Hekken bygger også funksjonell styrke ved å jobbe bena på en måte som er typisk for måten de testes på gjennom hverdagslige bevegelser og sport. Hvis du vil ha mer kraft og fart i beina, og økt motstand mot skade, bør du hakke regelmessig.

Det er en utfordring med mye oppside, i utgangspunktet, så bli hakket. Nedenfor finner du tips om hvordan å squat med perfekt form, pluss 30-dagers utfordring selv. Gå ut og knep, og vi får se deg om en måned når du har ben som stempler.

Se relatert Gjør 30-dagers Plank ChallengeTake 30-Day Burpee ChallengeAttempt 30-Day Press-Up Challenge

Slik Squat

  1. Begynn med å stå med føttene i hoftebredde fra hverandre, tærne peker fremover, haken opp og kjernebøyden.
  2. Hold armene ut foran deg eller ved sidene dine - bare ikke legg hendene dine på beina dine, uansett hva du gjør.
  3. Senk deg til lårene er parallelle med bakken - den beste måten å beskrive det på er å sitte ned på en usynlig stol. Gå lavere hvis du kan - så lenge det ikke gjør vondt (og du kan holde balansen), er du ok. Hvis du ikke er sikker på om du går lavt nok, prøv å hakke på en boks som er litt lavere enn kneløyden. Hver gang dine glutes tar kontakt med det, er det en legitim rep.
  4. Stå opp igjen og gjenta.

Når du har fullført skjemaet ditt, er det på tide å ta ...

30-Day Squat Challenge

Utfør den foreskrevne mengden air squats hver dag. Prøv å gjøre dem alle i ett sett, men hvis du trenger å ta en pust, prøv å ikke pause igjen for minst ti flere representanter. Det blir tøft, det vil brenne, men du vil ha boller av nesten bokstavelig stål ved slutten av det.

Dag 150
Dag 255
Dag 360
Dag 4Hvile
Dag 570
Dag 675
Dag 780
Dag 8Hvile
Dag 9100
Dag 10105
Dag 11110
Dag 12Hvile
Dag 13130
Dag 14135
Dag 15140
Dag 16Hvile
Dag 17150
Dag 18155
Dag 19160
Dag 20Hvile
Dag 21180
Dag 22185
Dag 23190
Dag 24Hvile
Dag 25220
Dag 26225
Dag 27230
Dag 28Hvile
Dag 29240
Dag 30250

Når du har gjort 30-dagers utfordringen, prøv å holde den opp ved å hakke minst to ganger i uken. For å gå til neste nivå, finn deg et knepstativ og gå videre til vår kroppsviktige back squat utfordring på neste side.

NESTE: Bodyweight Back Squat Challenge

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar