3 måter å gjøre Veg Extra Lekkert

Innhold

Rør grønn veg i kokosnøttolje og tilsett litt krydder

"Jeg fant grønn veg så kjedelig og kjedelig når jeg kokte eller dampet den. Så begynte jeg å røre på den i kokosnøttolje og kaste inn noen chiliflak og spiskinn. Det smaker fantastisk, det beholder sin knase og ikke så mange næringsstoffer lekker ut. Pluss kokosoljen er en stor kilde til fett som hjelper deg med å absorbere alle de essensielle næringsstoffene som grønn veg har å tilby. " - Treningsmodell og personlig trener Olly Foster (action-reaction-training.com)

ANBEFALT: Veg ut - hvordan og hvorfor å spise mer grønnsaker

Kok tang med hvitløk og chili for å gjøre det deilig

"Lukt av tannkjøtt, en slags tang pakket med masse næringsstoffer, pleide å gjøre meg gag - men da oppdaget jeg å lage mat med frisk hel tunfisk, innpakket i folie, med hvitløk og sprakk chili. Jeg har den med en side av enten søtpotet eller noen mashed pastinetter og gulrøtter. Jeg trodde aldri jeg ville si dette, men det smaker som himmelen! " - Roger Snipes, en WBFF pro muskelmodell (@RogerSnipes)

ANBEFALT: Hvorfor du bør spise sjø

Å legge hvitløk til noe vegskål gjør det bedre

"Jeg liker ikke grønnsaker, men jeg vet at de er fullpakket med vitaminer, antioksidanter og fiber jeg trenger. Jeg prøver å spise mye asparges og brokkoli for alle deres helsemessige fordeler, og få dem til å smake bedre ved å lage mat med rød paprika, for vitamin C - pluss hvitløk. Det er utrolig hvordan litt hvitløk gjør noe bedre! " - Sergi Constance, en WBFF pro muskelmodell og internasjonal dekselmodell

ANBEFALT: Fem bedre måter å bruke veggene dine i kveldens middag

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar