3 måter å holde henne interessert

3 måter å holde henne interessert - DATING 2023
3 måter å holde henne interessert - DATING 2023
Anonim

Kezia Noble (bildet) er en ledende kvinnelig dating trener for menn og forfatter av The Noble Art of Seducing Women. Hun var hyggelig nok til å dele noe av hennes kunnskap om det gode mennesket overalt.

Det pleide å bli kalt 7-årig kløe, men i disse dager er det mer et tilfelle av 7-måneders kløe. Her er 3 svært effektive måter å holde den første attraksjonen mens du utvikler forholdet ditt.

1. Rist opp timeplanen din og unngå å være forutsigbar. Hvis du finner deg selv å ringe henne akkurat samme tid hver dag, endre dette og til og med tillate deg selv å være utilgjengelig for en dag og forsinkelse å komme tilbake til henne umiddelbart. Dette kan høres ut som en veldig liten endring, men det kan gi betydelige resultater. Det gir en liten luft av mysterium om deg, og gir den riktige mengden bekymring som hindrer henne i å ta tekstmeldinger og samtaler for gitt. Du må forbli den mannen som er etterspurt, og hvem har sitt eget liv og forstyrrelser, dette er delvis grunnen til at hun ble tiltrukket av deg i utgangspunktet.

2. Lyder tydelig, men endre tider og steder du har sex med hverandre. Mange forholdseksperter sier at du må legge til "sexleksaker" og gimmicker for å krydre ting opp mellom arkene. Men mange mennesker blir bare ikke slått på med håndjern og dildoer, så med mindre du er med i det, ikke gjør det. Bare å endre steder, posisjoner og tider som du har sex kan legge til en utrolig sexy følelse av spontanitet til forholdet.

3. Lev nye erfaringer sammen.Ved å gjøre noe nytt sammen, enten det er sport, hobby, klasser eller ferie, vil du lære å koble til hverandre på en ny måte, og som et resultat får du sjansen til å se hverandre med friske øyne. Du kan oppdage en mer lekfull side til partneren din, eller en seriøs side, eller oppdage et talent i henne som du helt oversett, og det samme gjelder for henne også. Når dere begge begynner å se hverandre i et nytt lys, ikke på et drastisk nivå, men akkurat nok til å skape den følelsen du fikk da du først ble kjent med hverandre, kan du virkelig slå opp din relasjonstermostat.

Se flere dating råd fra Kezia Noble her.

http://www.kezia-noble.com

Populært emne