6 Svært raske produktivitetstips

1. Arbeid i Timed Bursts

"En teknikk jeg bruker til å drive gjennom oppgaver jeg forventer over er Pomodoro-timeren," sier produktivitetseksperten Lee Garrett. 'Det er en enkel premiss: Velg en oppgave, arbeid på den i 25 minutter solidt, ta deretter en fem minutters pause. »Det er en pomodoro (navnet kommer fra italiensk for tomat, etter at oppfinneren er rund rød kjøkkenetid, i tilfelle du lurer på). "Du skal bygge fart," sier Garrett. "Jeg finner meg selv å gå på pause fordi jeg ikke vil ødelegge strømmen."

2. Planlegg når du skal gjøre ditt "travle arbeid"

Ikke bekymre deg, du vil glede deg over det. En studie fra University of California fant at arbeidere pleier å være lykkeligste når de gjør daglige oppgaver - sannsynligvis fordi det gir dopaminspillet opprettet av prestasjon uten stress av mer utfordrende arbeid. Hemmeligheten er å planlegge den for slummen din: i stedet for å kaste bort postkroken din 10.00 i morgen, pløye gjennom fakturaer, lagre det for 3pm og bruk dine kreative utbrudd klokt.

3. Vær mer glad

Du har alltid mistanke om det, men nå er det bevis: En 2015-studie på 700 personer fant at strategiske "lykkechocker" - en matbit eller et komedieklipp, sier - gjorde arbeidstakere mer produktive, mens ekte sjokk som sorg eller familie er viktig hadde en negativ effekt. Hvis din arbeidsgiver ikke tar lykke på arbeidsplassen seriøst, ta ansvar selv - bruk fem minutters pauser for å skrive ned to ting du er fornøyd med på et notat, og deretter strøm gjennom.

4. Varm opp

I en finsk studie var produktiviteten toppet ved 22˚C - men Cornell-forskning tyder på at skrivefeil faller i enda varmere klaser. Still termostaten mellom 22 ° og 24 °.

5. Fargeskift

Forskere ved New York Lighting Research Center anbefaler å bruke 460-nanometerblå, som etterligner dagslys, for bedre våkenhet. Hvis søvn er en bekymring, øker rødheten våkenhet uten å påvirke melatonin. Velg en, og bytt skjermens bakteppe.

6. Tune ut chatter

Kontorhubben reduserer ikke bare produktiviteten: Overskuddstøy kan forårsake skrivebunnsfall, ifølge en journal of psychology studie. Få over-øret hodetelefoner for å beskytte din cochlea - og hør på noe lyrisk-fri.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar