3 enkle måter å redusere stress og angst

Innholdsfortegnelse:

3 enkle måter å redusere stress og angst - øVELSER 2023
3 enkle måter å redusere stress og angst - øVELSER 2023
Anonim

1. Ta en tur inn i naturen

Personer med regelmessig tilgang til naturen har lavere risiko for stress eller depresjon, ifølge forskningen fra University of Exeter. Hvis du er i 14% av befolkningen i England som ikke har tilgang til skogsområder innen 500m hjemme, ta en lunsjtid eller gå i naturen. Hvis du ikke har tid, se på inspirerende bilder av det store utendørs på skjermen: Forskning fra University of Minnesota fant at dette stimulerer deler av hjernen forbundet med lykke og positivitet.

ANBEFALT: Hvorfor jeg elsker å løpe på banen

2. Kom inn i sporet

Å skru opp volumet på favorittlåtene dine kan bidra til å redusere stress og angst nesten umiddelbart, samt senke hjertefrekvensen og blodtrykket, ifølge forskning fra Monash University i Australia. I tillegg spiller du en følelsesspor og forteller deg selv at den skal føle deg bedre - og deretter fokusere på hvordan musikken får deg til å føle - gir deg et enda bedre humørsving, i henhold til Journal of Positive Psychology.

3. Frivillig din tid

Det er bedre å gi enn å motta, og å bruke litt tid eller penger på en god sak, hever humøret ditt. En velgørende handling lyser opp i samme område av hjernen som er forbundet med den glede vi får fra mat og sex, ifølge en hjernesøkstudie ved Chicago University, mens forskning fra University of British Columbia fant lykke nivåer økt i fag som gav bort penger som hadde blitt gitt til dem. De som brukte det på seg selv, viste ingen forandring i følelser.

ANBEFALT: GoodGym - Den løpende gruppen som hjelper mennesker

Populært emne