3 måneders forhold: tiden til å bli ekte og la den galne ut

De første par månedene av et forhold er prøvetid. Gratulerer! Du har gjort det til 3 måneders forholdsstadium, så la den galne ut!

De 3 måneders relasjonsmerkene er så kjempebra, er de ikke? Det er det perfekte scenen, som en baby som er ni måneder. En tid av lykke, du føler deg ikke klosset og tøff, eller jobber så jævla vanskelig å se bra ut hele tiden. Du er endelig i stand til bare å lene deg tilbake og nyte turen, ikke sant?

Vel, kanskje ikke helt lykksalig, det er noen ting du kanskje må glemme når du kommer til 3 måneders relasjonsmerke, som forelskelse og teksting hvert øyeblikk av dagen. Men det du får er rett til å sakte slippe ut av posen. Nå kan du sitte der og late som at du ikke vet hva jeg snakker om ... men vi alle gjør.

20 ting du kan gjøre på 3 måneders relasjonsmerke

De fleste mennesker gjemmer ting fra vår betydelige andre når vi først blir kjent med hverandre, slik at vi ikke skremmer den andre personen. Men 3 måneders relasjonsmerke er hvor du kommer til å la deg være deg, og la meg være meg.

Det er også en tid når du kan slutte å bekymre deg for å skremme dem av med å snakke om fremtiden eller spørre etter hva du vil. Hvis de ikke har forlatt nå, er du sannsynligvis verdt å stikke rundt for.

Så, ta et sukk av lettelse. Som å passere en midtveis, er dette alle de tingene du nå har lov til å gjøre uten frykt, siden du er på 3 måneders relasjonsmerke.

# 1 Bruk din bomullsundertøy. Forego Victoria Secret truser hver dag og ha noe litt mer behagelig. Hull er fortsatt ikke bra, men satin er ikke lenger et "must". [Les: 9 forholdsfaser som alle par går gjennom]

# 2 Tekst når du har lyst til det. I begynnelsen av et forhold, vil du ikke virke for ivrig, som setter alle slags begrensninger og regler på kommunikasjonen din.

Etter 3 måneders relasjonsmerke er alle spillene slått av. Det er greit hvis de vet at du liker dem så mye og omvendt - du er alle bosatt i det og kan slutte å holde deg tilbake når du vil si "hei".

# 3 Vær gretten hvis du vil. Du trenger ikke å legge på et smil hver gang de er rundt. Etter tre måneder er det greit å la den mindre enn lykkelige personen komme ut av skapet og la deg få virkelige følelser. Bedre ennå, hvis du er crabby, vær crabby. Det er det forholdet handler om, topper og daler. [Les: Nytt forhold? Alt du trenger å vite for den perfekte starten]

# 4 Bruk ordene "oss" og "vi" og ikke krympe litt. Før 3 måneders relasjonsmerke, er du på prøve, noe som betyr at det å snakke om fremtiden er som å nevne "Voldemort." Når du har passert tremånederspoenget, kan du begynne å bruke definerende ord som "oss" og "vi". ”

# 5 Introduser dem til din vanvittige familie. Vi er alle gale i familien vår, de er de menneskene vi beholder fra noen vi liker ut av frykt. Det er greit å la mindre av det genetiske bassenget komme ut og ta dem til en familiesammenkomst hvor den utvidede familien vil være. Det beste ved det er at du har noen andre til å gjøre narr av dem med deg.

# 6 Gå ut med jentene eller gutta uten frykt. Først vil du bare være sammen hvert minutt på dagen. Etter omtrent to måneder, savner du slags venner, men er redd for å si det. 3 måneders relasjonsmerke er når det er greit å komme tilbake til samfunnet uten at den andre personen føler seg dårlig eller utelatt.

# 7 Ikke legg sminke på hvis du ikke vil. Du trenger ikke å ta et lag av sminke av for å sette på en annen eller hoppe ut av sengen før han gjør for å fikse ansiktet ditt. Legg deg rundt på lørdag uten sminke i det hele tatt hvis det er det du vil ha. [Les: 13 rare ting * Farts * å bygge intimitet med partneren din]

# 8 Se dine quirky show. Enten det er et mannsdrama eller historikkanalen, eller livet eller BET, kan du se dine quirky show, selv når de er rundt. Helvete, i 3 måneders relasjonsmerke, kan du til og med vise dem at du har DVR-ing dem.

# 9 Bo på fredag ​​kveld. Du har allerede vist dem hva en morsom person du er, det er greit å la nerden som ønsker å bli på en fredag ​​ut av posen. Det er helt akseptabelt å innrømme at du bare ønsker å bosette seg på sofaen og ikke føler seg dårlig om det. Nok en gang, hvis de vil gå ut, kan du være i orden med å la dem gå alene.

# 10 Spis dessert. Stopp med å si "Jeg kan ikke spise en bit mer" og bestille hva du vil til dessert. Du trenger ikke å holde fast på hvem du er og hva du vil ha lenger, du kan bare være "deg". [Les: 13 forholdsfeiler nye par gjør hele tiden]

# 11 Slutte å bestille en salat. Hvis du har bestilt en salat ut av usikkerhet eller fordi det er billig, er det på tide å bestille hva du virkelig vil i stedet for å bestille noe for show eller ut av høflighet. Sannsynlig på 3 måneders mark, deler du bordet, så bestil det du vil ha og nyt det!

# 12 Gjør deg veldig sur - men si at du er lei meg. Stopp med å si at det er bra, og du har det bra hvis det ikke er bra, og du er ikke ok. Først holder vi vår sinne tilbake og viser bare vår søte side.

Hvis det er noe de gjør for å skade dine følelser, er det greit å vise den stygge siden. Bare ikke gå over bord med galne øyne, og alltid, uansett om du er i 30-årig eller 3 måneders relasjonsmerke, si du er lei meg hvis du overdriver det. [Les: Slik kjemper du rettferdig i et forhold og vokser nærmere]

# 13 Vær sint når de har vondt dine følelser, og si det! Du kan slutte å late som at du bare er en "rulle med den" typen person. Hvis de har gjort eller sagt noe som har skadet dine følelser for en stund, men du har blitt børstet av det, er det greit å endelig fortelle dem at det de gjør er vondt for deg.

De ville mye hellere vite enn å vente til du er vred mot det fordi du aldri åpnet munnen din.

# 14 Vis din slankete side. Hvis du har noen hemmelige bevegelser eller begjær som du har holdt på deg selv fordi du var redd, kan det tyde på at du er litt mer "verdslig" i senga enn du ville at de skal vite om, alle spill er av. Vær freaket i soverommet, de vil ikke tenke mindre; de vil takke for det! [Les: 36 racy og tilfeldige spørsmål for å åpne opp dine seksuelle sider]

# 15 La katten ut posen om dine seksuelle fantasier. Hvis du har fetisme eller noe som virkelig gjør deg i seng, er det greit å gjøre dine seksuelle forespørsler kjent.

Ved 3 måneders relasjonsmerke handler det om å prøve å gjøre de ekstra tingene for å spice opp sexet ditt og få hverandre til å føle seg godt. Hvem vet, kan du oppleve at du har mer felles enn du tror. [Les: Kinklisten - 20 freaky fetisher som ikke er rare i det hele tatt]

# 16 Innrøm at du ikke virkelig trener. Du kan slutte å sette på treningsklær eller fortelle dem at du treffer treningsstudioet. Hvis du ikke trener, er det greit å innrømme det. De visste sikkert allikevel, men bare å være ærlig og sette den der ute, er den beste måten å gå.

# 17 Ikke, og jeg mener ikke, snakker aldri om hvor mange folk du har sovet med ... det er ikke så solid ennå! Hva det ikke er tid for i 3 måneders relasjonsmerke er å fortelle hverandre om din seksuelle fortid.

Ikke bare snakker det om tidligere seksuelle historier, men det kan også gjøre det svært ubehagelig å være rundt folk som du kjenner uten dem, lurer på "dem også?" [Les: Hvordan snakke om tidligere relasjoner med partneren din]

# 18 Cry hvis du må ... dere begge. Ja, det er greit å være en typisk kvinne og gråte når noe gjør deg, vel, noe. Gutter, hvis du går gjennom noe tragisk, så har du lov til å slutte å holde alt i det.

Ved 3 måneders relasjonsmerke har du fått rett til å ha følelser selv når de er intense.

# 19 Slutte å spille spill og la deg vekte deg. Fortsett å tenke på om du smiler for mye, er for klokt, holder for mye, krever for mye tid, sett på sosiale medier. På tre måneder. det er ingen spill ... det er sanntid. [Les: 14 tegn på at du blir altfor komfortabel med hverandre]

# 20 Vær deg selv, din ekte ekte, sanne, ærlige, selv! Stopp å late som å like ting du ikke gjør eller ikke å like ting du gjør. På tre måneder er det på tide å være ærlig om hvem du er hva du liker. Bare vær deg og la dem være dem.

De første par månedene av et forhold kan være fulle av bekymringer for at noen vil oppdage hvem du egentlig er og vil ikke like deg. Eller enda verre, at du liker dem mer enn de liker deg. Så, du spiller de første månedene spillene.

Men nå som prøvetiden er over, og du er klar til å gjøre noe ekte og varig, er det på tide å åpne opp det sprø skapet og la sakene ut sakte.

[Les: Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang?]

Vær imidlertid oppmerksom på at selv i 3 måneders relasjonsmerke, vil du ikke åpne den for å ha skjeletter som flyr til venstre og høyre ... ta det sakte. Men vær du, la dem være dem, og avgjør nå om de virkelig er den for deg, for ekte.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar