Britax Affinity Travel System Review

Kompakt, solid og vakker å se på, Affinity-reisesystemet var en fast favoritt blant våre testere og fungerte like godt på fortauer og landsvandringer.

Testet av mamma Eleanor Ormrod for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Denne barnevognen er fantastisk, og tilbyr et rikt utvalg av alternativer for byen eller landsbygda. Det er veldig enkelt å manøvrere, det bretter og rekker med en hånd. Det er veldig lett å løfte og kompakte for å passe inn i bilens støvel. Jeg liker krom-effektrammen som ser veldig smart ut og som helhet har barnevognen et slank utseende. Jeg likte muligheten til å få barnet vendt fremover eller bakover, da dette er en flott funksjon å ha. Dette var veldig enkelt å sette sammen og tok bare ca 15 minutter. Skinnhåndtaket ga et snev av luksus og sømmen så veldig flott ut.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Å være i byen med denne stolen var en bris, da den er kompakt nok til å bevege seg mellom shoppinggangene og svinghjulene gir fantastisk manøvrerbarhet rundt stramme hjørner. Den grønne og røde bremsefunksjonen var også veldig praktisk og klar.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Jeg følte at kvaliteten på noen av materialene i chassiset kunne forbedres, og noen ganger når du presset ned på håndtaket, føltes det litt spinkel, lett. Kanskje noe bedre kvalitet og en sterkere handlekurv ville være en god forbedring.

Testet av mamma Lisa James-Platt for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Stort styre, lett å endre høyden, elsker skinnet på den og på støtfangerbommen. Lett å kaste, og kompakt, lett og øst for å løfte når det er foldet. Fremover og bakovervendt sete er lett tilbakestilt, selv om du trenger å bruke begge hender for å gjøre dette. Store hjul for oppheng og komfortabel kjøring. Nydelige farger og muligheten til å endre vognenes utseende ved å bruke en annen fargepakke. Lett spenne å åpne og stenge.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Lett å flytte barnevognen leverte automatisk lås, så det var ikke fussing.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

En større kurv.

Testet av pappa Mike Platt for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / kollega pappa?

Veldig lett, men svært robust. Materialer av høy kvalitet og følelse gjennom. Ser fantastisk ut, beveger seg med letthet, og mens det er veldig enkelt i design, har alt du trenger uten å gjøre oppstyr. Nettdekselet er flott, og har ikke den klebrig, plastiske skjermen på hetten. Det merker alle boksene, og mer - og prisen er utmerket på sammenlignet med andre i sin klasse.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en pappa?

Lys, stor kurv, kvalitetsfaktor og utseende, reversibel kurv er en vinner.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Ekstra nett for å fungere som hette over kurven, for å sikre at innholdet forblir i kurven.

2015 - Shortlisted for 'Best Travel System' Award!

Britax Affinity reisesystem håndterer godt og bretter kompakt nok til å passe inn i oppstart av en Mini (selv om rammen kan være for bred for bestemte biler). Det tar litt tid å sette sammen og instruksjoner er viktige (det er mange deler) - så ikke tap dem!

Barnevognen er veldig solid og bremsesystemet er fantastisk - tydelig merket; rød for , grønn for av. Utvalgt lærhåndtak er slitesterk og kurven er en anstendig størrelse, men for grunne; Innholdet er sannsynlig å tippe ut når stolen er tiltet.

Strekkmekanismen, som er veldig stiv, trenger forbedring, og stroppene har ikke mye å gi - større barn vil slite seg for å passe inn. Faktisk virker stolen for liten, sikkert for en treårig gammel (maksimal aldersspesifikasjon foreslått av produktet); en toårig raseri er mer realistisk.

Alt i alt, et fint produkt som kan gjøre med noen forbedringer, men er godt designet og god valuta for pengene.

2014 - Topp Travel System Award!

Britax Affinity-reisesystemet er egnet fra fødselen og inkluderer en barnevogn, barneseng og en fullt reversibel sete. Den er glatt, lett og solid, med et skinnhåndtak og med støtfangerstang. Ekstra tilbehør inkluderer en nyfødt kile, seteforkle og kurvforing. Det har til og med et tyverisikringssporingssystem!

Barnevognen er lett å brette og utfolde seg, og er laget av nydelig, slitesterkt stoff. De luftfylte dekkene er flotte og systemet har god oppheng, slik at den passer til alle typer terreng.

Bilseteret installeres lett, selv om det er ganske tungt, og sammen med bærekassen klikker du ganske enkelt inn i rammen på barnevognen. Solens hette føles litt spinkel og det trengs styrke for å sette setet tilbake, men generelt, et stilig, moderne system som fungerer med bekvemmelighet og manøvrerbarhet.

Stor verdi for pengene!

2014 - Top Pushchair Award!

Britax Affinity barnestol er en jevn tur - lett å presse, behagelig og solid. Det er bra off-road så vel som på! Barnevognen inneholder et høydejusterbart håndtak, en justerbar hette og ventilasjonsvindu, og en oppbevaringsboks med en anstendig størrelse.Den har flere stillinger, men tilbakestillingsmekanismen er tilgjengelig fra forsiden i stedet for ryggen, noe som ikke er helt praktisk - og spakene er også ganske stive. Barnevognen føles voluminøs når den kollapses, men den passer inn i en bilstart, og foldemekanismen har en klar "knack" til den. I tillegg er det dyrt - det er likevel et stilig, kvalitetsprodukt som de små vil glede seg over å bruke.

Affinity wowed våre testere med sitt elegante utseende og praktisk. Det føles veldig godt gjort og solid, med fantastiske funksjoner som justerbar fjæring og vakker design.

Den er kompakt og manøvrerbar, til tross for dens betydelige vekt, og skyver også over grov bakken. Stolen med pushchair og carrycot er enkelt og fungerer godt og er behagelig i begge modi. Alle våre testere elsket den elegante minimalistiske designen, og du kan velge mellom forskjellige chassisfarger og stoffpakker, slik at den har en tilpasset følelse. Tilbakestillingen var ganske vanskelig å bruke skjønt, men dette var en liten ulempe. Samlet er Affinity en imponerende all-rounder som passer alle stadier og aldre, og føles dyrere enn prislappen antyder.

Se flere reisesystemer

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar