3 funksjoner vi elsker på den nye GoPro Fusion

Klikk og dra, eller sveip, 360 ° videoen for å se deg om

Hver eneste av dine utendørs escapades utfolder seg i levende HD-3D-handling, men gjenoppliving av dine adrenalin-eventyr kan føles flatt. Nå kan du gjenoppleve - og dele - hvert sekund du brukte å vinne naturen i både 360 ​​° videoer og bilder med den nye GoPro Fusion. Dens sfæriske kamera fanger opptak i 5,2 K klarhet og har innebygd bildestabilisering for å holde bildene slanke og glatte, men ujevnlige forhold. Den har også romlig lydopptak, og kan brukes under vann til en dybde på 5m. £ 649,99, gopro.com/fusion

Se relaterte GoPro Hero6 Black Action Kamera gjennomgangThe 10 Best GoPro Adventure Videoer på YouTubeShoot til Thrill - The Best Action Kameraer

1. Glatte skudd

Fusjonen inneholder GPS for nøyaktig plassering, og bruker den trepunktige teknologien til kompass, akselerometer og gyroskop for å holde kameraet perfekt posisjonert og klar over sine egne bevegelser for autentisk glatte skudd.

2. Kontroll

For håndfri innholdsopptak, bruk talestyringsfunksjonen til å ta et bilde eller starte og stoppe filmen. Det er time-lapse video og foto funksjonalitet, med nattlapse og burst moduser for å legge til mer drama til daredevil aktiviteter.

3. Se og del

Bruk GoPro-appen på smarttelefonen til å spille av og dele opptaket ditt på nettet som VR-innhold, eller bruk OverCapture-tjenesten (dette vil snart vises i appen) for å vise og dele ditt sfæriske skudd som en tradisjonell fastspektivvideo.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar